Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Krisztus uralma alatt élni 2. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Krisztus uralma alatt élni 2. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom."— Előadás másolata:

1 Krisztus uralma alatt élni 2. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom

2 Visszatekintés Kárhozat felé rohanó lelkek Csapatjáték

3 Visszatekintés Krisztusi lelkület Az emberek spirituális érdeklődése

4 1. András „hadművelet” Jn 1:15-51 Bemerítő JánosBemerítő János András és JánosAndrás és János SimonSimon Fülöp (András és Péter városából)Fülöp (András és Péter városából) Nátánaél …Nátánaél … Zsolt 139:1 URam, te megvizsgálsz, és ismersz engem.

5 2. Billy Graham sikere „Evangelizációs „hadjárataink” sikere a sok odaszánt keresztyén fáradozásának az eredménye.” Ima az elveszett lelkekért! Az evangélium megosztása! A Biblia azt mondja!

6 3. Hogyan is működik ez? Luk 2:17-18 Amikor meglátták, elmondták azt az üzenetet, amelyet erről a kisgyermekről kaptak, és mindenki, aki hallotta, elcsodálkozott azon, amit a pásztorok mondtak nekik. Ján 1:41-42/a András, mihelyt találkozott testvérével, Simonnal, ezt mondta neki: "Megtaláltuk a Messiást". Odavitte Jézushoz… Ján 1:45 Fülöp találkozott Nátánaéllel, és így szólt hozzá: "Megtaláltuk… „Igen, lelkeket megnyerő keresztyén akarok lenni!

7 4. Mit tehetsz? 1.Készíts egy rövid listát 2.Imádkozz értük Zsolt 126:6 Aki sírva indul, mikor vetőmagját viszi, ujjongva érkezzék, ha kévéit hozza! - „cseppfolyós imák”

8 4. Mit tehetsz? 3.Kis lépések (kreativitás) 4.Dolgozz tovább a célért (barátság- evangelizáció) 5.Vonj be másokat 6.A listád igazítása 7.András-ima együtt

9 Kérdések a csoport beszélgetéshez 1.A Jn 15:15-51 alapján mit mondhatott Jézus Andrásnak és Jánosnak? Próbáld megfogalmazni röviden. 2.Mi az oka, hogy az emberek felé való evangéliumi szolgálat nélkülözhetetlen része a konkrét személyekért való közbenjárás? Miért? Milyen igei alapelvek támasztják ezt alá? 3.Miért fontos az evangéliumot megosztani a Krisztust még nem ismerő emberekkel? Kinek a feladata ez? Miért? 4.A Zsolt 126:6 alapján mit érthetünk meg a lélekmentéssel kapcsolatosan? 5.Miért fontos kis lépésekben előre haladni, amikor egy Krisztust még nem ismerő embernek szeretnénk segíteni, hogy megismerje a Megváltót? 6.A te életedben mennyi ideig tartott, amíg személyesen felismerted, megértetted Krisztus váltságának nélkülözhetetlenségét? Ki, kik és hogyan segítettek ebben? 7.Az András imával kapcsolatosan - Érdeklődhettek egymástól. Hogy vannak a listádon lévő emberek? Imádkozhatnánk együtt értük? Miért imádkozhatok az embereddel kapcsolatban? Mikor mondtad el utoljára annak a barátodnak az Evangéliumot? Hogyan reagált? – Ez akár párokban, vagy 3-3 fős csoportokban is megtehető. Mindenképpen fontos, hogy a személyekért való imával záruljon.


Letölteni ppt "Krisztus uralma alatt élni 2. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom."

Hasonló előadás


Google Hirdetések