Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

EDK -k az EDM -ért Evangéliumi Diák Körök az Evangéliumi Diák Misszióért.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "EDK -k az EDM -ért Evangéliumi Diák Körök az Evangéliumi Diák Misszióért."— Előadás másolata:

1 EDK -k az EDM -ért Evangéliumi Diák Körök az Evangéliumi Diák Misszióért

2 LÁTÁS „Egyetemekre, Főiskolákra járó diákok evangéliummal való elérése, keresztyén diáktársaik által. Keresztyén diákok aktivizálása, képzése az imára és evangelizálásra.”

3 TEMATIKA 1.Miért vagy ott ahol vagy? 2.Jézus látása és látásának hatása szolgálatára. 3.Az ima szerepe a szolgálatban, emberek megtérésében. Imacsoportok indítása. 4.A szükségek betöltése. 5.Erősödj meg a kegyelemben. 6.Légy a HIT embere.

4 TEMATIKA 7.Szolgálat az emberek Krisztushoz való viszonyulása szerint. 8.Az evangélium tartalma. 9.Az evangélium hirdetésének munkája. 10.A tanítványság lépcsői. 11. A gyülekezet és a misszió.

5 STRATÉGIA Imacsoportok indítása Imacsoportok indítása Személyes evangelizálás Személyes evangelizálás Kis csoportos evangelizálás Kis csoportos evangelizálás Kornéliusz party Kornéliusz party Tömeg evangelizáció Tömeg evangelizáció Megtértek beépítése egy élő gyülekezetbe. Megtértek beépítése egy élő gyülekezetbe. Képzések havi rendszerességgel. Képzések havi rendszerességgel.

6 Kreatív evangelizáció

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 Szegedi egyetemi misszió

18

19

20

21

22 Klub misszió

23

24

25

26

27

28

29

30

31 Biblia iskola - Képzés

32

33

34

35

36 A szolgálat célja, hatása Célunk, hogy a négy, öt év tanulmányi idő alatt legalább egyszer minden diák hallja az evangéliumot. Célunk, hogy a négy, öt év tanulmányi idő alatt legalább egyszer minden diák hallja az evangéliumot. Az evangélium ereje által és az életbe kikerült végzősökön keresztül Isteni befolyás gyakorlása a társadalomra. Az evangélium ereje által és az életbe kikerült végzősökön keresztül Isteni befolyás gyakorlása a társadalomra. Az EDM –ben szolgáló diákok felkészülten, megerősödve és nem Krisztustól elszakadt állapotban térenek vissza városukba, gyülekezetükbe. Az EDM –ben szolgáló diákok felkészülten, megerősödve és nem Krisztustól elszakadt állapotban térenek vissza városukba, gyülekezetükbe.


Letölteni ppt "EDK -k az EDM -ért Evangéliumi Diák Körök az Evangéliumi Diák Misszióért."

Hasonló előadás


Google Hirdetések