Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Örömmel értesítünk.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
Advertisements

Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
ÉRZELMI FELSZABADULÁS TECHNIKA RÖVIDEN, KÉPEKBEN.
A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” ELTÉRÉSEK ÉS HASONLÓSÁGOK A PTC OLDALAK KÖZÖTT.
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
A Pécsi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma
Mire jó a DÖK?.
Szakmai gyakorlat és tantárgy elfogadtatások 2012/2013-as tanévre
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
A Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégiumban
December 1. Címzett: Cégünk minden dolgozója Örömmel tudatom Önökkel, hogy vállalatunk karácsonyi ünnepsége december 12.-én lesz az Argentina Steakhous-ban.
Hargita Megye Tanácsa, azzal a céllal indította a Barangoljunk Székelyföldön! című, természetjárásra ösztönző programsorozatát, hogy minél több gyerek.
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
A pillangó és a virág.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Készítette: a Dalai Láma
Hogyan legyünk jó tanulók?
A körlevél készítésének menete
MENNYI SZERETET FÉR EL EGY CIPŐSDOBOZBAN? gyermek karácsonya A Baptista Szeretetszolgálat akciójában gyermek megajándékozása a cél Az adományt.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Versenyfelhívás! A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából rajzversenyt hirdet az általános iskola 1-2. osztályosai számára. A rajzok.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
FOGÓDZÓ Gyermek Segélyezési Egyesület. A kezdetek … Úgy gondoltuk, hogy szeretnénk anyagi és érzelmi segítséget nyújtani azoknak a gyerekeknek, akik a.
A TTKT nyelvi munkaközösség alakuló értekezlete Waldmann-né Baudentisztl Éva.
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
Lux Judit CSc Neokorporatív gyakorlat és mediáció Magyarországon(3) december 5.
Jól látható, hogy a vendéglátás-idegenforgalom, és a mezőgazdasági szakmacsoportok a legelérhetőbbek, illetve legkeresettebbek. Ezeket a gépészet és a.
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
Valami aggaszt, vagy idegesít?
Electricity network in Europe Berlin, március 21.
EURÓPAI ÜZEMI TANÁCSOK KONFERENCIÁJA 2009 Budapest, november 17. ÜZEMI TANÁCSOK TÁRSASÁGI SZINTŰ EGYÜTTMŰKÖDÉSI FÓRUMA.
Tagszervezeti munka erősítése
A Birodalmi lépegetőtől… Egy játék matematikája. Egyszer volt… Ha megnőnek a gyerekek, akkor a matematikusnak marad a solitaire :( Van k darab doboz 1-től.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A TÁMOP Jó pályán! projekt nyíregyházi szakmai fórum RÉSZTVEVŐIT! Nyíregyháza, július 16 szombat.
Ökoiskolai beszámoló 2010/2011
Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és még ami belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Nyári uborkaszezon.
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Elsősorban.
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Először is.
Feltétel nélküli szeretet
Kördokumentumok 1..
Az ŐV tábor utat mutat az őrsvezetőknek, ad egy alap tudáskészletet - merre, hogyan lehet – de csodákat nem tudunk tenni a jelöltekkel. Igyekszünk minél.
Valami aggaszt, vagy idegesít? Fáraszt a tanulás? Őket nem kevésbé.
Hogyan válasszunk iskolát, tudnivalók iskolaválasztás előtt! 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek tartandó értekezletre 8. évfolyamra járó tanulók szüleinek.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
a Microsoft Office Word szövegszerkesztő program segítségével
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Üzemgazdasági szemlélet a gyakorlatban
A természet, mely körülvesz és kiszolgál bennünket, melyben élünk, és amit védeni, az utókornak megőrizni kötelességünk. A programsorozatra szeretettel.
Segítő külső körülmények 5/13. Előkészület – tanár A páros munkához szükséges szöveget kinyomtatni Készítette: Sági Lajos2.
1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató
11 Smart City Tagozat ülése BME EIT Neumann Tárgyaló, május óra 1111 Budapest, Egry J. u. 18. V1 ép. C213 Dr. Kovács Kálmán tagozati elnök.
Magyar Rendvédelmi Kar Büntetés-végrehajtási Tagozat
MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program
Közös feladataink az önérvényesítéshez kapcsolódóan
Tájékoztatás az NSKT évre tervezett működéséről, üléseiről, munkabizottságok megalakításáról Dr. Kárpáti József NSKT alakuló ülése.
2018/2019 tanév.
Tagszervezeti munka erősítése
Előadás másolata:

Értesítő hírekkel, információkkal a szakszervezetről, a szakszervezeti vezetők munkájáról és ami még belefér. Mivel foglalkozik a vezetőség? Örömmel értesítünk minden tagunkat, hogy a 2010-es Üzemi Tanács választás eredménye képpen, megőriztük reprezentativitásunkat. Ezután is várható a szoros együttműködés, hiszen a vezetőségünk (Németh Balázs), és tagjaink körében is több ÜT tag van. A frissen megalakult ÜT meghívott bennünket egy 1 órás egyeztetésre. Megerősítettük, hogy a szoros együttműködés a közös célunk a munkavállók érdekében, ezentúl is. Több témában is együtt szeretnénk dolgozni a közeljövőben. Sikerült a vezetőséget összehívnunk a választások után. Rengeteg érdekes téma merült fel. Kati is jelen volt egy órácskára és rengeteg jó tanáccsal látott el bennünket. Megerősítette, hogy bármikor fordulhatunk hozzá. Görög Ági szervezésében elindul egy GYEREKNAPI CIPŐSDOBOZ AKCIÓ, amely akció keretén belül összegyűjtött játékokkal, különböző gyerekeknek szóló tárgyakkal a helyi gyerek kórházakat/intézményeket szeretnénk támogatni. Egy cipős dobozba tegyétek bele, amit gondoltok (plüss állatka, ruha, rajzkellék, stb...). Ezt az akciót a szakszervezetünk szervezi, Ági fogja össze, de a lehető legnagyobb szeretettel kérjük, hogy a nem szakszervezetis tagoknak is szóljatok, és motiváljátok őket is. Erről a jövő héten remélehetőleg a HR is kiküld majd egy kommunkációt, amely tartalmazni fogja, pontosan melyik site- on kinek tudjátok leadni a dobozokat és melyik kórházakhoz/intézetekhezfognak kerülni az ajándékaink. Abban, hogy melyik intézeteket válasszuk természetesen javaslatokat várunk. Kérlek, ne feledjétek csomagjaitokkal a ti körzetetekben lévő intézetek jutnak ajándékokhoz! A dobozok leadási határideje: május 20. csütörtök. Adminisztratív információ Egészségpénztár tagoknak Amennyiben valamelyik Egészségpénztárnak tagja vagy (Cafetérián keresztül, vagy magán úton), és táppénzes állományba kerülsz, ha szeretnéd, vagy szükséged van rá, jogod van táppénz kiegészítést igényelni a kereted terhére. A pénztár honlapján található Táppénz kiegészítést igénylő nyomtatványt kell letöltened és nevedet táppénzes időszakot kitöltve eljuttatni az Arcisnak, ők leigazolják, visszaküldik részedre, majd Budapesten, a Bartók Házban aláírják és visszakapod újra teljesen kitöltve és aláírva. Ezt pedig már neked kell eljuttatnod a pénztárnak. Ők meg átutalják az EP számládról a bankszámlaszámodra a megállapított összeget. Kiadja: A Szakszervezet Vezetősége INTERNAL 1 SZAKSZERVEZETÜNK HÍREI HUnion 3. Évfolyam 22. szám ‘10/Április

Kiadja: A Szakszervezet Vezetősége INTERNAL 2 TÁJÉKOZTATÓ 3. Évfolyam 22. szám ‘10/Április HUnion Programok: o Jövő héten egy nem Telekomos területeknek rendezett értkezletre megyek. Ott lesz a TÁVSZAK jogásza is Dr. Tavaszi József. Erről is fogok írni a következő számunkban. o Május 1-ről a TÁVSZAK megküldte az első körlevelet, holnap cob-ig még tudtok jelentkezni. Továbbra is agitálnék mindenkit, hogy ha tudd jöjjön el. Ez egy olyan fórum, ahol kötetlenül, kizökkenve a hétköznapok taposó malmából jobban megismerkedhetünk. Megbeszélhetjük, hogy kinek, milyen gondolata van, amiket figyelembe tudunk venni a tárgyalásokon. o Sajnos még mindig nincs újabb információm a tervezett két éjszakás, szakszervezetis „sport és kulturális hétvége”-ről, melyet Kecskeméten rendeznének, augusztus utolsó hétvégéjén. Remélem a jövőheti megbeszélésen erről is esik pár szó. Kecskemét gyönyörű és ott van az egyik leghíresebb rajzfilm studiónk, esetleg be is tudunk majd menni, megnézni, hogyan készültek a Magyar népmesék, a Leó és más rajzfilmek. Piszkos pénzügyek 1.: ls. HUNION 21. Piszkos pénzügyek 2.: A kecskeméti hétvége költségeiről a vezetőség a megbeszélésen úgy határozott, hogy amennyiben legalább 15-en részt veszünk ezen a programon, úgy a közös pénzből lesz finanszírozva, ellenben, ha kevesebben jelentkezünk, abban az esetben, sajnos a kollega annyival kevesebb üdülési csekkben fog részesülni. Remélem úgy valósul meg ez a program, hogy legalább a tagság fele el tud jönni. DL használat A legutóbbi hírlevelünkben is megjelent már ezzel a címmel egy rövid cikk. Sajnos, most csak annyit tudok írni, hogy kiderült a HUN HP listájára nem került fel minden dolgozó. A vezetők feladata, hogy a szervezetük levelezási listáját hozzáadják ehhez a listához. Előfordulhat viszont, hogy egy külföldi vezető figyelmét elkerüli. Beke Karcsi kérte a HR-t, hogy küldjenek egy emlékeztető levelet a vezetőknek, hogy intézkedjenek, hogy a megfelelő DL-eket adják hozzá a közös listához. Budapesti Town Hall Wessely István az ITO szervezetében dolgozó kollegáknak tartott egy dolgozói fórumot, ahogy azt vasváriak, rábahídvégiek már ismerik. Az ITO-ban István alatt dolgozó vezetők bemutatták szervezeteiket, meséltek munkájukról és a dolgozók feltehettek kérdéseket. Örömmel láttuk, hogy a HR is jelen volt, Gariscsák Anita személyében. Pesten ez volt az első ilyen fórum, ami meglátszott a kérdések számaiból is. Ezen a fórumon Wessely Istvánnal megbeszéltük, hogy szükséges volna egy háromoldalú találkozó (Mtó részéről: István, ÜT, Szsz). Ehhez időpontot is kaptunk és az ÜT megalakuló ülésén ők is jelezték, hogy örömmel részt vesznek. Továbbra is kérek mindenkit, hogy bármilyen problémája volt az Acris-szal kapcsolatban, azt jelezze felénk.