Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

MENNYI SZERETET FÉR EL EGY CIPŐSDOBOZBAN?. 10.000 gyermek karácsonya A Baptista Szeretetszolgálat akciójában 10.000 gyermek megajándékozása a cél Az adományt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "MENNYI SZERETET FÉR EL EGY CIPŐSDOBOZBAN?. 10.000 gyermek karácsonya A Baptista Szeretetszolgálat akciójában 10.000 gyermek megajándékozása a cél Az adományt."— Előadás másolata:

1 MENNYI SZERETET FÉR EL EGY CIPŐSDOBOZBAN?

2 10.000 gyermek karácsonya A Baptista Szeretetszolgálat akciójában 10.000 gyermek megajándékozása a cél Az adományt olyan gyermekekhez juttatják el, akiknek semmi más nem lenne karácsonykor a fa alatt Szeretnénk a gyülekezettel beszállni a kezdeményezésbe, ezáltal is Jézus szeretetét átadni a gyermekeknek

3 Hogyan csináljuk? Először is szükség van sok, jó állapotú cipősdobozra (még jobb, ha már be is van csomagolva, külön a teteje, külön az alja) Ezek után fontos eldönteni, milyen nemű és korú gyermeknek szánjuk az ajándékot

4

5 Mi kerüljön a dobozba? Játékok: kisautók, labdák, babák, plüssállatok, stb.

6 Iskolai eszközök: tollak, ceruzák, zsírkréta, kifestő Higiéniai eszközök: szappan, fogkefe, fogkrém (lehetőleg, ami nem folyik ki)

7 Egyéb: cukorkák, nyalókák, rágó, póló, napszemüveg, játékékszer, hajgumi, kiskönyv, téli ruházat

8 Ne kerüljenek bele: Agresszivitásra ösztönző játékok (pl. játékpisztoly) Gyógyszerek Folyékony dolgok (testápoló, tusfürdő) Romlandó ételek, gyümölcsök

9 A dobozokat együtt szeretnénk elkészíteni, így arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten járuljon hozzá a dobozok tartalmához valamivel Szükség van még segítségre: a dobozok összeállításában, illetve elszállításában Az ajándékokat egy kihelyezett dobozban fogjuk gyűjteni, december 10-ig.


Letölteni ppt "MENNYI SZERETET FÉR EL EGY CIPŐSDOBOZBAN?. 10.000 gyermek karácsonya A Baptista Szeretetszolgálat akciójában 10.000 gyermek megajándékozása a cél Az adományt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések