Személyes akcióterv.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok a GVH eljárásaiban
Advertisements

EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS május 14 A MARKETINGBEN ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN.
Személyes Fejlődés és vezetői értékek
legszimpatikusabb maileknek,
A jó célkitűzés, mint a siker és önmegvalósítás alapja
Hatékonyságvizsgálat, dokumentálás
4. Marketing előadás 2009.Március 4. A szervezetek beszerzése- a vállalatok „fogyasztói magatartása”
Az új Mt. munkaidőre vonatkozó szabályai
Többet ésszel, mint erővel
Varga István
Álmok… Caso não utilize a parte “voltando a sonhar” do modulo, favor deletar.
Szilbekné Cseh Györgyi: Könyvbemutató
BPR – Business Process Reengeneering
Japán és amerikai üzleti partnerrel
A tervezés mint menedzsment funkció
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Életpálya-építés fiatalkorban
A programokra vonatkozó általános szervezési ajánlások.
Értékesítési tréning ésPAI+. Bárcsak...!... több információt kapnék a termékek elérhetőségéről!... mindig pontos információm lenne a rendelésem összértékéről!...
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Elektronikus levelezés
Készítette: a Dalai Láma
Változók és változatlanok Változók:Változók: Új (vagy első) hálózat Új (vagy első) termék MunkatársakTermékfelhasználók Változatlanok: Azok a törvényszerűségek,
A kommunikációs mix elemei
Tibeti személyiségteszt
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
A MÁTRIX SZERVEZETI FORMA
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
A lustaság legyőzése. Honnan szerezz motivációt!
Az első vásárlás folyamata. Hány db-ot? Kosárba tesz.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
2009. december 8. Pomázi Gyula SZTE felsőoktatási stratégiai szakértő
Titokzatos vásárlók.
Miért felügyeljük az ügyfélkörnyezetet? Tervezési segédlet Ügynök nélküli felügyelet A fontos ügyfelekről Riportok, trendek és amit ezekből tanulhatunk.
Kérdések a második zh-hoz
UCP Irányelvek végrehajtása Ausztriában Conference « Consumer protection - Unfair commercial practices » Budapest, 21 st /22 nd of October 2008 Ulrike.
Személyes élet és szolgálati látás elvétele, célok kialakítása.
Klikk az ENTER-re a továbblépéshez.
A pillanat elmúlik. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Vállalkozói - szakhatósági fórum üzleti partnerkeresés Tóth Katinka fogyasztóvédelmi felügyelő Mezőtúr, november.
Vállalkozói - szakhatósági fórum üzleti partnerkeresés Tóth Katinka fogyasztóvédelmi felügyelő Kunszentmárton, december.
Make the Greener Choice Greener One Make the Greener Choice!
Dolceta - Pénzügyi ismeretek
Üdvözöllek benneteket!
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
3 WAY TENNIVALÓK 7 PONTBAN
Készíts költségvetést! Gazdálkodj okosan!
Értékesítési technikák
Kártyás fizetés beállítása Lépj be a saját üzleti oldaladra valami.worldventures.biz.
Megszűnik a várakozás.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Külföldi piacok felkutatása a Quali-Cont Non-profit Közhasznú Kft. számára.
Pályázatok értékelésének tapasztalatai Hoffmann Miklós független szakértő.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Most: augusztus 29.van A pontos id ő : 08:48 Automatikus diaváltás A hangszórókat kérem bekapcsolni
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Híd Európában Közhasznú Egyesület (HÍE Egyesület)
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
Az üzletek operatív működtetése
Pogány András stratégiai igazgató
9. tétel.
„ÖSSZEFOGÁSBAN AZ ÉSZAK- HEGYHÁTÉRT”- EFOP
Utazás ISZTAMBULBA 2018.
Értékesítési oktatás Előadó: [Név].
Építs a külföldi szakmai gyakorlatra álláskereséskor!
Előadás másolata:

Személyes akcióterv

Akcióterv A ma elvégzett feladatok eredményei holnap jelennek meg: 30-60-90 nap A ma kapott fizetési csekk annak az eredménye, amit tegnap végeztél el, vagy nem végeztél el Nem számít, milyen eszközt, üzleti módszert, vagy rendszert használsz - a következetesség és a kitartás a fontos akcióterv

Akcióterv Készíts egy akciótervet Tűzz ki célokat Válaszd ki az eszközeidet Határozd meg a számokat, amelyek az eredmények eléréséhez vezetnek pl.: 10 lehetséges vásárló egy eladást jelent, 10 tanácsadóból egy Supervisor kerül ki – 10 érdeklődő a termékek iránt és 10 érdeklődő az üzleti lehetőség iránt Tervezd meg a tevékenységed – napi, heti, havi szinten Metas - O que quer atingir? Como pensa em conseguir? O que precisa para conseguir? Quanto de $ é necessário para realizar seus sonhos ?

A fontos az, hogy kezdd el most! Akcióterv Állíts föl fontossági sorrendet a céloknak megfelelően. Légy tevékeny: Hozz döntéseket, készítsd el az életre szóló terveidet és mindenek felett – VALÓSÍTD MEG A TERVEKET! Minden este készítsd el a következő napi tennivalók listáját; Minden reggel nézd át a napi teendők listáját; Az elvégzetlen feladatok kerüljenek fel a következő napi tennivalók listájára; Amikor a napi tervezés szokássá válik, kezdj el tervezni egy hétre. Amikor a heti tervezés rutinná válik, kezdj el tervezni egy hónapra, egy 90 napos időszakra… a következő évre… életed következő 3, 5, 10 évére. A fontos az, hogy kezdd el most!

Akcióterv Az idő nagyon értékes! Állítsd fontossági sorrendbe a lehetőségeidet! Azonosítsd a problémákat és oldd meg őket! Ne halogass és ne keress kifogásokat! Ültesd át a jó terveket a gyakorlatba! Ha szükséges, mondj “Nemet”! Értékeld a hatékonyságodat (kerüld el az automatikus hibákat)! Tűzz ki pontos célokat az életedre vonatkozóan! Élj a jelenben! Ragadd meg a felkínálkozó lehetőségeket! Fejleszd a kommunikációs képességeidet! Válaszolj az e-mailekre = figyelj oda az emberekre! Ne felejtsd el: the MOST VAN ITT A PILLANAT!

Értékesítés Toborzás Fegyelem Módosítások Ellenőrzés Következetesség Kitartás Következetesség Módosítások Ellenőrzés Toborzás Fegyelem Értékesítés