Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kiáltó világ.
Advertisements

Mosolyogj 12. Winston Churchill.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
A HÁROM FA.
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Nagy Istenem, ha nézem a világot, Mit alkotott te szent „Legyen” szavad; Ha látom én sok milljó alkotásod, Kiket vezetsz és táplálsz egymagad.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Ez a Tantra Indiából érkezett..
Gyermeked kérései
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet,
Mit jelent szegénynek lenni?
Jézus (tudományos) halála
AZ IDŐS KORBAN ÉS A LEGJOBB KÖZÉPKORÚSÁGBAN A bölcsesség a korral jön,...de néha magától is megérkezik... 
( Képváltás kattintásra )
(A tudomány szemszögéből)
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Szerelmes idézetek Sohasem beszéltek arról, hogy szeretik egymást. Úgy nőttek fel egymás mellett, mint két fa, amelynek gyökérzete közös talajban, ágazata.
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Zsikazsu Emlékkönyve.
Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.
Sok szeretettel….
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Feltétel nélküli szeretet
ALAPIGE: 1Kir 3,
Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja
A GYŐZTES.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Kína hegyes tájai Kínai tanácsok.
AZ ÉLET ÉVSZAKAI Volt egy öreg ember, akinek volt négy fia. Hogy a fiai világot lássanak és tanuljanak elküldte őket a messzi távolba egy körtefa felkutatására.
Feltétel nélküli szeretet
Olvasd lassan és csendben!.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
MESÉLJ APU (Muhi János) Zene: Fiam (Komár László).
Zene nem szól már és minden távol jár, jöhetek Hozzád
ISTEN hozott köztünk!.
Tiéd vagyok, tiéd életem. Uram, Te vagy kegyelmes erős Isten
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Terhes örökségeink A társaddal együtt megkapod a rokonságát és a múltját is: gyermekkora élményeit, hiányait és lelki sebeit Lehet, hogy csak később tudod.
Nagy Istenem, ha nézem a világot,
" Valami érthetetlen kapcsolat van a barátság és a csillag között.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Névnapi Köszöntö - néhány humoros bölcsességgel és nosztalgia zenével.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet, lehet hogy fontos!
7. Én lelkem, mire csüggedsz el? Mit kesergesz ennyire? :/: Bízzál Istenben s nem hágy el, Kiben örvendek végre. Ki nekem szemlátomást Nyújt kedves szabadulást,
Fogalom Kérdezz! Felelek.
Volt egyszer egy ember akinek volt négy fia. Meg akarta őket taníani arra, hogy ne itélkezzenek elhamarkodottan, gyorsan, a dolgok felett. Egy feladatot.
Olvasd lassan és csendben!
mint ami mások szerint szükséges!
Énekel: Zdenka Lorencová
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
Így szólt hozzám a dédapám.
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
Négy gyertya égett szép csendben.
Árvácskák és Móricz Zsigmond
Ali szül. Január 17, h a egyszer arról álmodsz hogy megütsz, akkor jobban teszed, ha felébredsz és bocsánatot kérsz.
Hazafelé. Anyám elköszönt. Búcsúzni kellett. S kérdése halk volt, mint a lehellet.
Alexander Fleming igaz története.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Tantra Indiából
A dolgok értéke… Készítette: Via "Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa.
A HÁROM FA.
A család ahonnan jövök.
XVII Évközi VasárnapC - év
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Előadás másolata:

Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt.  Az apja adott neki egy zacskó szöget,

hogy mindannyiszor, amikor elveszíti a türelmét, vagy veszekszik valakivel, üssön be egy szöget az udvar végében lévő kerítésbe.

Az első napon 37 szöget ütött a fiú a kerítésbe Az első napon 37 szöget ütött a fiú a kerítésbe. A elkövetkezendő hetek során megtanult uralkodni magán, és a kerítésbe beütött szögek száma, napról napra csökkent: felfedezte, hogy sokkal könnyebb uralkodni magán, mint a szögeket beütni a kerítésbe.

Végül elérkezett az a nap, amikor a fiú, egyetlen szöget sem ütött be a kerítés fájába. Ekkor megkereste az apját, és elmesélte neki, hogy ma egyetlen szöget sem kellett a kerítésbe ütnie. 

Ekkor az apja, azt mondta neki, hogy minden nap, amikor megőrzi a nyugalmát, és nem kerül veszekedésbe senkivel sem, húzzon ki egy szöget a kerítésből. A napok teltek, amikor egy nap a fiú közölte apjával, hogy már egy szög sincs a kerítésben..

Az apa elkísérte a fiát a kerítéshez, és így szólt: „Édes fiam, te igen becsületre méltóan viselkedtél, de nézd csak meg mennyi lyuk van ezen a kerítésen!

Ez már sosem lesz olyan, mint azelőtt Ez már sosem lesz olyan, mint azelőtt.  Amikor összeveszel valakivel, és amikor egy gonosz dolgot mondasz neki, ugyanolyan sérüléseket hagysz benne, mint ezek itt a kerítésen.

A szavakkal okozott seb is olyan, mint egy fizikai seb. Belemárthatsz egy kést egy emberbe, majd kihúzhatod azt, de a seb örökre ott marad. Mindegy hányszor is kérsz bocsánatot, a sérülés ott marad.   A szavakkal okozott seb is olyan, mint egy fizikai seb.  

Sose viccelődj mások álmaival!

Ha valaki olyan kérdést tesz fel neked, amire nem szeretnél válaszolni, kérdezd meg tőle:  „Miért akarod tudni?"

Ne engedd, hogy egy nézeteltérés megrontson egy barátságot!

Emlékezz, hogy nem birtokolni valamit, amikor te akarod, lehet, hogy szerencsét hoz!