Nano Silver.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Advertisements

Alap Termékek.
Lehetnek számunkra hasznosak a mikrobák?
A belek „alagútjain”.
Mi az a mikroorganizmus?
Egészséges táplálkozás
Táplálékok,tápanyagok
Az egészséges fogyás útja 1. A túlsúly oka 2. A túlsúly típusai 3
A vitaminok és ásványi sók
Flavon max termékcsalád
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
A védekezés.
Az ásványi anyagok forgalma
Reformtáplálkozás.
Természetes Színezékek
Innovatív medicina Dr. Demeter Béla
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum.
Vérszegénység Olyan állapot, amikor a vérben található vörösvértestek száma jelentősen a normál érték alá csökken. Ez gyengeség, energiahiány, rövidült,
Légző rendszer betegségei
Cellulóz Cserés Zoltán 9.c.
A belek „alagútjain”.
Самовар=Szamovár.
A táplálkozási szervrendszer felépítése és működése
Horváth Krisztián A Vitamin.
B12 vitamin By: Pánczél Merci. B12 szerkezete Szerkezete hasonlóságot mutat a porfirinvázzal. Központi részét négy pirrolgyűrűből álló rendszer képezi,
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Táplálékaink, mint energiaforrások és szervezetünk építőanyagai.
Antibiotikumok és antibiotikum-rezisztencia
A szervezet természetes védekezőképessége
VÉRSZEGÉNYSÉG Amennyiben a vörösvértestek, vagy a hemoglobin száma egy bizonyos határ alá csökken, vérszegénységről, más néven anaemiáról beszélünk.
Egészséges Táplálkozás
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
Xyli A fogvédő édesség. Mi a xylitol? A xylitol egy természetes cukor. Az emberi szervezetben, a szövetekben is jelen van. Kivonható a gyümölcsökből,
Lucerna (Medicago sativa)
Resveratrol "Borban az igazság!"
A húgyuti bántalmak természetes ellenszere
H7O HIBIRON.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Fertőtlenítés sterilizálás
Cellulóz vázanyag (10-15 ezer glükóz egység) vízben nem oldódik a felsőbbrendű állatok szomatikus enzimjeikkel nem tudják bontani az előgyomrokban, utóbél.
 van jótékony koleszterin ?  gyógyítható a cukorbetegség ?  napoznunk kéne minnél többet, főleg 11-3 óráig és hogy kerülnünk kell a naptejet ?  kerülnünk.
Készítette:Nievel Lajos. Az első és legkézenfekvőbb dolog az, hogy igyekszünk étrendünket alapanyagokból összeállítani. A hús, a zöldség, gyümölcs, magvak,
Helyettesítő termékek a tej esetében
A vegetáriánus táplálkozás megítélése
A helyes táplálkozás.
Légzőszervrendszer betegségei
A vitamin. Gabonafélék, hüvelyesek és őrleményeik, kenyerek, péksütemények: nyomokban [forrás?] forrás? száraztészták: 0-0,04 μ g sajtos, túrós sütemények:
Bakteriális megbetegedések
Hasznos baktériumok Oláh Szófia 10.B.
B12 vitamin Kozma Vivien. B12 hiánya A B12-vitamin hiánya a vészes vérszegénység (anaemia perniciosa)
Testünk építőkövei – a vitaminok
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Készítették: Kun Vivien Retkes Vanessza Urbán Ibolya 8.a.
1 A probiotikus gyógyszerek szerepe a gyógyszerészi gondozásban.
Gyomorsav és epe szerepe a szervezetben
Méregtelenítés Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus, arcdiagnoszta Biyovis megoldások a gyakorlatban.
Tápanyagaink.
A HELYES TÁPLÁLKOZÁS MIT, MIKOR, MENNYIT.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
Gyümölcs Munkácsy Mihály Ált. Isk. Pápa 3. Évfolyam 61 tanuló.
Az emésztőrendszer egészséges mikroflórája
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
Réti gyógynövények.
Nem kórokozó baktériumok
Nikken PiMag Waterfall®
A hasznos kender Cannabis sativa L..
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Nano Silver

Régóta ismert és alkalmazott anyag Az ezüst nyomelem, a növények, az állatok és az ember számára egyaránt. Már az ókori görögök és a rómaiak is hasznosították az ezüst jótékony hatásait. Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig frissek maradtak. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így az hosszú ideig nem savanyodott meg.

Antibakteriális hatás 650-féle mikroorganizmus közül az ezüst a kémcsőben kb. 6 percen belül minden kórokozót elpusztít. Egy antibiotikum legjobb esetben is csak féltucatnyi organizmust képes pusztítani! A vastagbélben lévő hasznos baktériumokat nem károsítja, mert a vékonybélben felszívódik.

Hatásmechanizmus Az ezüst megbénítja azokat a bizonyos enzimeket, amelyeket az egysejtű baktériumok, gombák, vírusok oxigént felhasználó anyagcseréjük során használnak. Nem ártalmasak viszont az emberi enzimekre, sem pedig az emberi szervezet bármely részének vegyi egyensúlyára. Mindenféle kórokozó szervezetet 6 perc vagy még rövidebb idő alatt hatástalanít. Azok ellenálló képességének nincs ideje kifejlődni.

Nano Silver Cikkszám: 654 Ár: 240 Ft Bónusz: 0 Cikkszám: 655

Nano Silver 84 M Több mint 84 fajta ásványi anyagot, és nyomelemet tartalmaz. A vitaminokon kívül, több mint 60 féle ásványi anyagra, és nyomelemre van szükségünk. Ezek az anyagok csak egymáshoz kapcsolódva tudnak beépülni.

Nano Silver 84 M Hiánybetegségek, hiányállapotok: Várandósság, szoptatás Csontritkulás Szívproblémák Fogyókúra, vegetáriánus étkezés Krónikus fáradtság, depresszió

Nano Silver 84 M A tó vize átfogó spektrumban tartalmazza Földünk ásványi anyagait, amelyek természetes formában, koncentráltan vannak jelen.

Nano Silver 84 M Cikkszám: 645 Ár: 240 Ft Bónusz: 0 Cikkszám: 646

Nano Silver C 5000 C-vitamin: Vízben jól oldódik, erősen redukáló tulajdonságú vitamin. A napi szükséglet minimuma 45-80 mg/nap körül van. Legtöbbször ennek sokszorosára van szükségünk.

Nano Silver C 5000 Momordica grosvenorii Kínában évezredek óta használják Akut, vagy krónikus torokgyulladás, légúti megbetegedések. Megszűnteti a hosszú ideje tartó köhögést, segíti a nyálka felszakadását.

Nano Silver C 5000 Momordica grosvenorii Időskorban, vérszegénység, székrekedés esetén, a bélmozgás elősegítésére. Cukorbetegek használhatják cukor helyettesítésére. Mivel kalóriát nem tartalmaz, ezért alkalmazhatják fogyókúrázók, mint cukorhelyettesítőt.

Nano Silver C 5000 Antocianidinek: Sok zöldség, gyümölcs és virág színét adják. Az antocianidinek élettani tulajdonságai: szabadgyök fogó, gyulladáscsökkentő, immunerősítő, antibakteriális és antikarcinogén hatás.

Nano Silver C 5000 Cikkszám: 651 Ár: 240 Ft Bónusz: 0 Cikkszám: 652

Nano Silver RUSTIC Torma (Armoracia rusticana) Régen a tormát gyógynövényként termesztették. A frissen reszelt torma baktérium- és vírusölő hatású. A felső légutak hurutja esetén is gyakran alkalmazzák.

Nano Silver RUSTIC Rendszeres fogyasztását jó hatásúnak vélték: TBC-re, asztmára, mirigy-, nyirok- és májbántalmak esetén, vérnyomáscsökkentőkéntvizeletelhajtóként és vér-tisztítóként.

Nano Silver RUSTIC Cikkszám: 650 Ár: 2340 Ft Bónusz: 6 Cikkszám: 648