Akkermann Róbert Hoffbauer Márk Logó Róbert Molnár Nagy Dániel

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Advertisements

Tedd Teljessé A Mosolyt Ételosztás Celldömölkön és Külsővat-Bánhalmapusztán
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Készítették: Kaba Eszter Rokolya Csilla Szabó Renáta Szakó Tímea
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Thermos Új típusú kedvezmények az üdülésben.
Kommunikáció fejlesztési koncepció Készítette: Juraszkó Péter, Oláh István, Szücs Mónika, Varga Tamás.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
Giovanni pizzéria és söröző
Protokolláris vendéglátás
Bagolyvár Étterem Készítette: Fenyvesi Krisztina Sánta Roberta Bálizs Renáta.
Gundel Étterem Budapest.
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
Éttermi rendszer – User Interface vázlat Káposztatérd csoport.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Készítették: Barta János Kardos János Konkoly Gergő Orosz Dániel
Készítette: Schilli Csaba Villányi Tamás Zborai Péter.
Készítette: Heilmann Kitti Kiss Alexandra Turger Gabriella
Pécs Mátyás király utca 12.
Szabadidős tevékenységek /Felmérés készült egy vidéki gimnáziumban, 2006 februárjában/ Civitas Polgár az Európai Demokráciában Csapat: Tetrarchia.
Fordan Center Biliárdclub és Étterem
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
Megújuló források Készítette: Demcsák Nikolett 11/A
A szoba berendezése © Németh György.
Bemutató készítési alapok
Magyarország természeti kincsei
A szoba berendezése.
Amikor nagyon éhesnek érzed magadat, látogass be a Waldgeist Hofheim étterembe. Itt szolgálják fel a legnagyobb bécsi szeletet. A tányérok egy pizza méretei!
Készítette: Köhler Ágnes 1. A prezentációban a Gödöllői Városi Múzeumot kívánom bemutatni és elemezni. Remélem bővebben tájékozódik az intézmény szolgáltatásairól.
Közönségkapcsolat (public relations)
Image elemzés Marketingkommunikációs és Pr eszközök
A városi tömegközlekedés III.
A vendéglátás folyamatai
Protokoll ismeretek.
Passzívház Török Krisztián Kovács Kornél
Hiányzók: Varga László, Horváth Balázs Szervezeti környezet.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
EGYENLŐ ESÉLYEK Tapasztalatok, teendők, tervek Dr. Derera Mihály igazgató MEOSZ Oktatási, Továbbképző és Távmunka Intézet.
Az adatok értékelése A főiskolai könyvtárról kialakult kép összegezve.
Bernáth Leila Bizderi Melinda Kolonics Melinda Tujner Viktória
M ONARCHIA G ASZTRO P UB Készítette:Baki Marianna Kiss Dóra Lakatos Nóra
Készítették: Darnai Nikoletta Dénes Péter Ott Melinda Szilágyi Judit
Készítette: Csanaky Máté Deli Kristóf Nyilas Roland.
Ágoston Gabriella Murinkó Szilvia 1.  Értékelő cikk - est.hu  Saját weboldal (igényes, áttekinthető, könnyen kezelhető) - töltött csirke képe - ét-
Trendo line kávéház, Pécs Kercsmár Bálint Molnár Gergő Váczi Gábor.
Kasó Zsófia Obert Zoltán Parti Alexandra Tencz Zsófia
Forczek Dóra, Rádi Gabriella, Szarka Márk, Virányi Árpád
Italfelszolgálás alapelvei
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Miért ideális viselet a kontaktlencse?
Készítette: Kecskés Szalai Annamária Csilla. 1. rész: Iskolám jelenlegi helyzete.
Az internetes keresési módszerek
Nagycenk-Széchenyi kastély
Fekvőbeteg ellátás november. Hányadik alkalommal veszi igénybe az ellátást? %
FRANCIA KONYHA Az élet stílusa.
Beszámoló ELFT Békés Megyei Csoport 2007–2011. Beszámoló 2007–2011 Taglétszám Jelenleg 14 tag  Létszám lassan csökken  Nőni fog a nyugdíjasok száma.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Fekvőbeteg ellátás november. Hányadik alkalommal veszi igénybe az ellátást? %
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Ételkészítő technológiák
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
ANTHELIOS XL NAPVÉDŐ KÉSZÍTMÉNYEK Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas UVA-UVB védelméért 1000 Ft KEDVEZMÉNNYEL AKCIÓ időtartama:
Az idén a Céh csoportos kiállítását a közgyűlésünkön elfogadott javaslat alapján Gyulán rendeztük. Adódott a művésztelep és a kiállítás időpontjának.
17 ISMERTESSE AZ INTERNETES KERESÉSI MÓDSZEREKET! KONKRÉT GYAKORLATI PÉLDA KERESÉSRE.(KERESÉS, TALÁLATI LISTA ÉRTELMEZÉSE, TALÁLT OLDAL MENTÉSE.) Készítette:
Fülemüle étterem és koktélbár
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Itt szolgálják fel a legnagyobb bécsi szeletet.
Előadás másolata:

Akkermann Róbert Hoffbauer Márk Logó Róbert Molnár Nagy Dániel

A pizzéria a város főutcájának elején található, mondhatni, hogy a Király utca éttermes szakaszán, ebből adódóan sok a versenytárs. Előny: Megközelítése kiválónak mondható

Tavaszi- nyári-őszeleji időszakban a terasznak, és a mellette kihelyezett székeknek köszönhetően kiváló a hangulata. Előny: kitelepülés magas figyelemfelkeltő hatással bír Hátrány: a téli időszakban viszont szerintünk eléggé útban van, lehetőség szerint az étterem ajánlataival aggatnánk tele.

Javaslatok: A cégér lehetne látványosabb, vagányabb A bejárat baloldalán található étlap kiváló megoldás A napi menüt bemutató táblácska helyett javasolnánk egy interaktívabb táblát

Főként pizzák, kemencében sült ételek – olaszos ízek Árszínvonal: kb. 1000-2000 Ft Az ételek mellett sörök, különféle tájjellegű, folyó és palackozott borok is kaphatóak.

évszakonként változó speciális ajánlatok (többféle napi menü) Előny: Vonzó akciók: évszakonként változó speciális ajánlatok (többféle napi menü) dél és öt óra között minden pizzához ajándék desszert csoportos kedvezmény stb. Étkezési utalvány elfogadási lehetőség!

Személyes tapasztalat: ízletes, friss és mutatós ételek gyors kiszolgálás kimért, de udvarias személyzet A kiszolgálás színvonala lényegében megfelelt a várakozásainknak. Hátrány: dohányzó vendégek!!!

Térkialakítás a pizzéria kis méretéhez viszonyítva megfelelő Maximális ülőhelyszám kihasználás Előnye: sokan férnek el és nagy ezáltal a befogadóképesség Hátrány: szűkös a hely és nem lehet kényelmesen elférni

Asztalok: maximum öten férnek el egynél Hátrány: Kicsi az asztalok felülete Székek: nagy karfás székek Hátrány: alig lehet leülni az asztalokhoz hiába kényelmesek túl nagy területet foglalnak el Bárpult, koktélbár nagyon igényes, hangulatos odaillő

TV: nem illik teljesen a pizzériához Javaslat: Csak valamilyen sportközvetítés vagy fontosabb esemény esetén kellene csak használni Máskor nem, mert rontja a hangulatot

Tisztaság Pozitívum: Tiszta evőeszközök Olaszos designos tányérok Mellékhelyiség tiszta, megfelelő Negatívum: Evőeszközök avíttak, menzás hatást keltenek Életlen kések

Elérhetőség Pozitívum: Néhány internetes portálon megtalálható képek, étlap, szolgáltatások Negatívum: Saját honlap hiánya Házhozszállítás Viszonylag kevés helyen való megjelenés

További javaslatok összegezve zsúfoltság megszűntetése, asztalok átrendezése megoldás a dohányzás kérdésére mozgássérültek helyzete hangulatos, célcsoporthoz illő háttérzene alkalmazása esetleges új dekoráció barátságosabb kiszolgálás

Köszönjük a figyelmet!