Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Fülemüle étterem és koktélbár

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Fülemüle étterem és koktélbár"— Előadás másolata:

1 Fülemüle étterem és koktélbár
Üzleti terve A vállalkozás neve, címe: Fülemüle étterem és koktélbár 21220 Óecse, Nemes u. 69. Cégforma: KFT (korlátolt felelősségű társaság)

2 Áttekintés - Helyi és más ételkülönlegességek, normál és vegetariánus étrend -Lakodalmak -Rendezvények -Termékbemutatók -Születésnapok és más családi rendezvények A rendezvénysátrunk kibérelhető

3 Piacelemzés és SWOT analízis
Nincs más kimagasló étterem a piacon  Ideális feltételek Erősségeink: -Jó minőség -Kedvező árak -Jó lokáció -Egyedi kinálat azoknak akik valamilyen ételallergia miatt nem fogyaszthatnak bármilyen élelmiszert  Gyengeségeink: -Nincsennek olyan alapanyagbeszállitóink, akik garantálni tudják az állandó minőséget -Beszerzési nehézségek a speciális étrendet igénylő fogyasztók miatt Lehetőségeink -Gyenge konkurencia -Domináns hely megszerzése a piac i ágon -Kedvező banki hitelek a vállalkozás fejlesztéséhez    Veszélyek: - versenytársak megjelenése - Kevés forgalom az egyre romló megélhetési lehetőségek miatt.

4 Az üzleti elképzelés Célcsoport: minden korosztály, elsősorban csoprtok vendéglátása Nagy befogadóképesség Minden féle étrend szerint étkező vendég óhajának eleget tudunk tenni Előnyös telephely: városközpont

5 Szükséges alkalmazottak és berendezések
Összesen 15 személy végzi el a teendőket A szükséges berendezések: Gáztűzhelyek, Villanytűzhelyek, Pára és szagelszívó, Mosogatógép, Szárítógép, Kávéfőző, Mosogató, Frizsider, Pénztárgép, Daráló, Mixer, Főzőeszközök, Cukrász berendezések, Fritőzök, rendezvénysátor

6 ÜZLETI CÉLOK 1. Egy éves működés eredményeként elérendő célok
minnél többen megismerjék az éttermet minnél több nagy eseményt tarsunk az étteremben. 2. Hosszú távú célok Terveink szerint 2-3 évente szeretnénk új étermeket nyitni, ezáltal egy étterem láncot hozva létre .

7 MARKETING TERV Promóciós rendezvény Éttermünket népszerüsítő TV film
Facebook oldal Óriásplakát

8 Irányítószerv (igazgató) – tulajdonos, főszakács
SZERVEZETI TERV Irányítószerv (igazgató) – tulajdonos, főszakács anyagbeszező Koktél keverő pincér Cukrászok Szakácsok pincérek

9 MŰKÖDÉSI TERV 14 vendéglátóipari munkás, 1 közgazdász
Motiválás: teljesitményarányos fizetés Külső könyvviteli és jogi szolgálat

10 KOCKÁZATELEMZÉS hasonló ügyvitellel foglakozó vállalatok esetében nem várható válaszlépés elmarad az áruszállítás, akkor a vállalkozó tudja pótolni a kiesést Áramkimaradás A dolgozók egymást helyettesíthetik

11 PÉNZÜGYI TERV NYERESÉG

12 KÖSZÖNÖM A FIGYELMET ÉS JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNOK A FÜLEMÜLE ÉTTEREMBEN ÉS KOKTÉLBÁRBAN!


Letölteni ppt "Fülemüle étterem és koktélbár"

Hasonló előadás


Google Hirdetések