Az Oriflame első.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
(Bedekovics Péter: London)
Advertisements

"Amikor az erdőre kimégy, figyelve lépj, és lábujjhegyen.
Semmelweis Egyetem, Fogorvostudományi Kar, Oktatási Centrum
Alap Termékek.
Ismerje meg bőrtípusát!
Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!
Oriflame Természetes svéd kozmetikum Itt a tavasz  Ne csak az idő, hanem Ön is változzon! Rendeljen Oriflame kozmetikai termékeket. Ha nem válik be,
Sok Szeretettel köszöntelek!
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
Divat színek Ősz / Tél „Városi sikk“ az ARTDECO legújabb promóciója az extravagáns és a nőies megjelenés tökéletes összhangja. A színek egybecsengő.
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
Légy Te is napcsókolta Istennő!
A VALÓSÁG ILLÚZIÓ.
A szerelem csodákra képes...
AVAGY REKLAMÁLÓ VÁSÁRLÓK
“Elegancia pinkben” June/ July. A 2009-es tavaszi és téli New York-i és milánói kifutók nagy meglepetése a pink széles skálájának a megjelenése. Alberta.
A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS
Az idők során a nagy szemek mindig is az egyik legvonzóbb női vonásnak számítottak…
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
Fölöttünk új csillag ég
Legyen egyedi a Soft Care Sensations adagolórendszerrel… Kiváló márka… Az Ön design-ja… Az Ön stílusa…
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Alapok Néhány apróság, amit tisztázni kell. Első feladatok Szúrj be egy diát a legelső helyre! Legyen rajta valami főcímszerű szöveg!
Sminkelés Alapozás Bármilyen típusú bőrnél, alapozóra szükség van.
OSI Modell.
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Ajándékötletek Karácsonyra
kampány. 2 A katalógus első oldalai: Termékajánlatok különböző kategóriákból Nyári árzuhanás Csapj le a legjobb nyári ajánlatokra! Kedvezmény.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
4-es katalógus újdonságai
A legújabb make-up generáció Egy új megközelítése a sminkelésnek
" Amikor az erdőre kimégy, figyelve lépj, és lábujjhegyen.
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez.
Úton böjtben.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Copyright ©2012 by Oriflame Cosmetics SA. Csak a győzelemnek ad esélyt?
Perfect Fusion Alapozót
Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános.
A csodás Itália ihlette A Giordani története Megújulása, már mint Giordani Gold. Új logóval és flakonban. Bemutatkozik a Giordani White Gold. Giordani.
Az Oriflame bemutatja: Master Curl ívelt pillák szempillaspirál.
Ön egyike azoknak a hölgyeknek, akik a természetes, hibátlan bőrről álmodnak, anélkül, hogy nehéz smink érzés lenne?
113/09/2014Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA.
Fogszín meghatározás 2008.
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Szabályos hasábok Mit tudok róla? (Know) Mit szeretnék tudni? (Wonder) Mit tanultam? (Learn) Oldallapjai kongruensek Minden megsyeretnek tudni ami erdekes.
Színt viszünk az ifi életébe
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Ádám & Éva... Néhány Évával töltött nap után Ádám Istennel sétál a paradicsomban. Ádám elmondja az Istennek mennyire boldog, hogy Éva itt van vele, milyen.
KARÁCSONYI GONDOLATOK , VERSEK
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Copyright ©2014 by Oriflame Cosmetics SA.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Én fel sem foghatom. Ref.: Én fel sem foghatom: mily jó az Úr, Az ajkam zeng hálahalleluját, Nyelvem Róla szól.
Csitáry-Hock Tamás*************Szeretettel Aliz
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
Költséghatékony gyártások avagy hogyan és hol gyártsuk le a szükséges marketingkommunikációs anyagokat ár-érték arányban a legjobb megoldást használva.
Megjegyzés: Ez a brosúra nyomtatásra készült. Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a brosúra helyesen jelenik-e.
A szem színe készítette: Szekeres Kinga. Mitől függ a szem színe? A szem színéért a szivárvámnyhártya pigmentjei a felelősek. A világoskék és a sötétbarna.
Informatikai klub „Itt az IT”
2015 Június.
BRELIL s.r.l. | via Solferino Milano
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
Suma Combi Egyszerűsítse le a mosogatást.
"Amikor az erdőre kimégy, figyelve lépj, és lábujjhegyen.
Előadás másolata:

Az Oriflame első

3 az1-ben

ajakrúzsa

Gyengéden ápoló ajakbalzsam Az ajakrúzs krémes, balzsamos része gazdagon tartalmaz hidratáló és kondicionáló összetevőket. Gyengéden ápoló ajakbalzsam

Csillogó hatású szájfény A z ajakrúzs csillámló része magas fényű és fényvisszaverő, kristályos tartalmaz, amelyek csillogóvá varázsolják az ajkakat. Csillogó hatású szájfény

Ajakrúzs Az ajakrúzs külső része intenzív színt kölcsönöz az ajaknak. Színpompás ajakrúzs

Ajakrúzs+balzsam+szájfény 3 az 1-ben Az Oriflame első 3 az 1-ben ajakrúzsa 1 ajakrúzs 3 káprázatos hatása

10 káprázatos árnyalat

3 az 1-ben AZ ORIFLAME ELSŐ ajakrúzsa ELSŐ 3 az 1-ben ajakrúzsa Exkluzív Oriflame Ezt a katalógus fedlapból másoltam ide. Noémi

Legyen Ön az első, aki kipróbálja az Oriflame legújabb ajakrúzsát! A színek életre kelnek Legyen Ön az első, aki kipróbálja az Oriflame legújabb ajakrúzsát! AJAKRÚZS SZÁJFÉNY BALZSAM A katalógus alapján készítettem el.

3 az 1-ben Az Oriflame Első ajakrúzsa Egy ajakrúzs, amely nem csak a színekről szól: Az Oriflame Első 3 az 1-ben ajakrúzsa Így tudtam a képet átrakni magyarra. A bal oldal nem lett tökéletes azt nem tudtam ide másolni a katalógusból. Noémi

Kérdés? K.: Egyenletes fedést nyújt az ajakrúzs? V.: Egyedi technológiája lehetővé teszi, hogy az ajakrúzs három része egyenletesen simuljon végig az ajkakon, megkönnyítve ezzel a felvitelt. K.: Miért van különböző színe az ajakrúzs egyes rétegeinek? V.: A világosabb, csillogó árnyalat optikailag dúsabbá teszi az ajkakat, a sötétebb tónusú réteg pedig intenzívebb színhatást nyújt. A fehér réteg hidratál. A második kérdésre adott választ picit átírtam. Szerintem érthetőbb, ha mindhárom réteg színét megmagyarázzuk.

Kérdés? K: Miért egyedülálló a 3 az 1-ben ajakrúzs? Praktikus Balzsam+ajakrúzs+szájfény: 3 az 1-ben Intenzív színek Extra fényes csillogás Kondicionálja az ajak bőrét

Vásárlóink véleménye: Az első benyomás: „Már a megjelenése is szép. Fantasztikusak a színei, és szinte látszik rajta a hidratáló hatás.”+ „Tetszik a csomagolása, érdekes a különböző rétegek harmóniája.”+ „Nagyon tetszik a 3 réteg, különösen az ajakrúzs hidratáló hatása.”+ „Vibráló és annyira más, mint a többi ajakrúzs.”+ „Nagyon vártam, hogy kipróbálhassam. Első pillantásra átmenet az ajakrúzs és a ajakbalzsam között. Még nem találkoztam korábban ehhez hasonló, többrétegű ajakrúzzsal. A színe is nagyon tetszett.”+ Három nap használat után: „Egyszerűen csodálatos. Krémes az állaga, vibrálnak a színei, amelyek intenzitásukat még étkezés és ivás után sem veszítik el. Le vagyok nyűgözve. Szeretném tudni, mi ez a termék, hogy megvásárolhassam.”+ „Ez egy valóban nagyszerű ajakrúzs, amely még kondicionálja is az ajkam bőrét.”+ „Tetszett a termék, különösen a középső rész kihangsúlyozása. Szépen mutatott az ajkamon, jó érzés volt viselni!!”+ „Érzetem az ajakrúzs hidratáló hatását. Az ajkam bőre sokkal puhább és kondicionáltabb lett.I.”+ „Nagyon meglepődtem, hogy egy szolid ajakrúzs ennyire fényes és ragyogó lehet.”+ „Az ajakrúzs könnyen siklott az ajkamon és határozottan simábbá tette az ajak bőrét.”+ „Tetszett az illata, a textúrája és az érzés, amit az ajkamon ébresztett.”+ +Vásárlók bevonásával végzett rögtönzött, szubjektív fogyasztói véleményfelmérés alapján.