Segédlet vizuális programozáshoz Kovács László

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2005 február 7Dr. Tánczos László BME EISZK1 Az oklevélmelléklet előállításának technikai és informatikai háttérbiztosítása. Tánczos László igazgatóhelyettes,
Advertisements

Program funkciók USB porton keresztül kommunikál és egy kiegészítő eszköztől (kontrollertől) kapott jel hatására az előre elkészített minta fájlt kinyomtatja.
EBSCOhost iPhone/iTouch Application Közvetlen hozzáférés az EBSCOhost ® tartalmakhoz, iPhone, iPod Touch és iPad készülékekről Üdvözöljük az EBSCO oktatóprogramjában!
BIG FISH PAYMENTGATEWAY PAYPAL SEGÉDLET. Confidential and Proprietary 1. ÜZLETI FELHASZNÁLÓI FIÓK (BUSINESS ACCOUNT) NYITÁSA 2.
MiniCRM kapcsolat bemutató
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
IdőpontCím 09:15-09:45Az alkalmazás-életciklus menedzselése – Áttekintés (Kőnig Tibor) 09:45-10:30Az életciklus-kezelés alapjai – Forráskód-kezelés, build,
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Önkormányzati információs rendszer
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Felhasználói felületek és üzleti logika Bollobás Dávid ASP.NET
Használata Készítette: Medve Tamás.
Független Pedagógiai Intézetben Az internet: miért, hogyan?
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Levelező program beállítása webmail-hez
2 Forrás: The Standish Group International, Extreme Chaos, The Standish Group International, Inc., 2000.
KÉP KÉSZÍTÉSE ÁTLÁTSZÓ HÁTTÉRREL 1 PERC ALATT.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Reportkészítés Visual Studioval Készítették: Poser László és Szertaridisz Oresztész.
Böngészők Internet Explorer Mozilla Firefox
Első C programunk Visual C Express-ben Horváth Ernő 1.
A körlevél készítésének menete
Dokumentumkezelés. A 2007-es Microsoft Office rendszer dokumentumkezelési szolgáltatásai Kőnig Tibor szakmai vezető Microsoft Magyarország
MS IT Akadémia Sisák Zoltán kuratóriumi elnök HTTP Alapítvány.
Átállás.
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Egyszerű webes alkalmazás fejlesztése
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Gem Lifestyle Taak’in Palace (Casino) Segédlet a kipróbálásához Így jutsz el a szabadjátékhoz !
Office 365 nap Zombory Zoltán ügyvezető ZOMPUTER Office 365 MVP
V 1.0 ÓE-NIK, Programozás I. A Microsoft Visual Studio 2010 használata.
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Az Interneten az állományok mozgatására leggyakrabban az FTP program használatos. Az FTP felhasználók általában az alábbi funkciókkal rendelkeznek: kapcsolódás.
KARBON eMonitoring A GAK GN rendszerében június, Gödöllő.
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 9 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Visual Basic 2008 Express Edition
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Fontos információk.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
MySQL adatbázis készítése Viczián Gergely – Kollárné Hunek Klára.
WEBSTAR CSOPORT WC S ADATBÁZIS VERZIÓKÖVETÉSE: LIQUIBASE Marics Tamás június 20.
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Oktatóprogram CINAHL keresés
Java web programozás 5..
A böngészőprogram használata. A böngészők értelmezik a html nyelvet, a javascript kódokat és a php kódokat is. Majd ezeket lefuttatja, és azok alapján.
MySQL adatbázis készítése
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa terv keretében valósul meg. Számítógép- hálózatok dr. Herdon Miklós dr. Kovács György Magó Zsolt.
Irány a felhő Előnyök, tapasztalatok Sárdy Tibor
Számítógépes programok használata
Axigen Mail server Ember László 2009.
Jelentések Jelentést akkor használunk, ha az adatbázisban letárolt adatokat szeretnénk kinyomtatni. A jelentésben szereplő adatok alapja egy tábla vagy.
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata október Skultéti Attila
Az FTP felhasználók általában az alábbi funkciókkal rendelkeznek:
Adatmozgatás az MTA Cloudon Data Avenue segítségével MTA Cloud workshop november 21. Nagy Enikő MTA Cloud csapattag Szoftverfejlesztő.
Vizuális hibakezelés a front-end fejlesztés során
Játszunk telefonon Készítette: Homlok Dávid
Web programozás és haladó fejlesztési technikák – C#
Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer
Bibliográfia adatbázis-kezelő alkalmazások, EndNote 2018 Skultéti Attila
Előadás másolata:

Segédlet vizuális programozáshoz Kovács László Visual Studio Online Segédlet vizuális programozáshoz Kovács László

Mi az a Visual Studio Online? A Team Foundation Server (TFS) rendszer szolgáltás platformja Feladatra és csapatra szabható online fejlesztői környezet Lehetőség a Projektjeid tárolására a felhőben Kapcsolat a fejlesztők között

Szolgáltatásai, előnyei: Percek alatt a rendelkezésedre áll egy felhő infrastruktúra, anélkül hogy szervert kellene konfigurálni Project követő rendszerek, agilis eszközök használatra készen Verziókövetés és naplózás a felhőben Build a felhőben

Amit tudni kell 5 főig ingyenesen használható, korlátozott funkciókkal Teljes hozzáférés a funkciókhoz illetve 5 tag felett havi előfizetés szükséges Egy Visual Studio Online accounthoz szükséges egy Microsoft account A csapat minden tagjának kell MS account, meghívni ugyan képes bármely email címet a rendszer, viszont belépni már csak MS fiókkal lehet.

Account létrehozása http://www.visualstudio.com/products/visual-studio- online-overview-vs weboldalon kattints a get Started for free-re.

Account létrehozása Ha nincs microsoft accountod itt kreálhatsz Majd a VSO accountunk nevét adjuk meg, mely egyben az oldalunk címe is lesz

Projekt létrehozása Megadni a projekt nevét, a többit nem is kell állítani, kattintás a Create projectre, és létrehoz nekünk a rendszer egy Team project-et. Ide pedig tehetjük majd be a solution-öket.

Csapattagok hozzáadása: Kétszer kell tagokat hozzáadni egyszer az accounthoz mégegyszer a a projectünkhöz Ezt még a projecten kivül lehet elérni

Csapattagok hozzáadása: Majd a projecten belül a Manage opcióra kattintva, hogy az aktuális projecthez is hozzáférhessenek Ezt még a projecten kivül lehet elérni

Kapcsolódás a szerverhez Automatikus megoldás, ha belépünk az oldalunkra és az ottani linkkel indítjuk el a Visual Studiot. Másik lehetőség a VS2013on belül a TEAM fül használata: Ezt még a projecten kivül lehet elérni

Kapcsolódás a szerverhez Az elején kéri a rendszer, hogy a workspacet állítsuk be neki. Ez lesz a hely, ahova lementi a letöltött fájlokat, és ahova csinálja a biztonsági mentéseket. A solutionre kattintva létrehozhatjuk a fájljainkat. A source control felelős azért, hogy a fájlok fel legyenek töltve, illetve mi az elérhető. Ha ez a szolgáltatás kérdez valamit, érdemes engedni, megerősitéseket szokott kérni.

Check in Legfontosabb része a rendszernek: Check in segítségével tölthetjük fel a programunkat a rendszerbe. Jobb klikk menüből választhatjuk ki, majd az adott tárgyat feltölti.

Get the latest version Csatlakozáskor a Source Control Exploreren keresztül lehet letölteni a társak által feltöltött legfrissebb verziót: Ezután szabadon módosíthatjuk a gépünkön az állományokat

Verziókövetés Lehetőségünk van a változásokat és a feltöltéseket rendezve megtekinteni, illetve összehasonlítani a változások megtalálásához.