Tudd van egy gyertya a szívünkben Van kié lobban, van kié nem

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Advertisements

MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
ITT A KARÁCSONY!.
Te vagy az, akiből élet árad,
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ádventi ráhangoló gondolatok
dalát csöndjét, És lásd a világod
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Jézus te vagy minden álmom
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
A fény szebbé teszi napjaid! Készítette:driszkili.
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Boldog 2014-et !.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT!.
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Az Isten országában Annyi-annyi hely van, Mind befér, kit fed a vér. Én is bent vagyok már Krisztus vére árán, Elkísér utamon a fény. Az Isten országában.
Örvendjetek, vigadjatok,
Sötét fenn az ég, fény sehol sem ég, Az arcomra álmos köd szitál.
Te vagy az, akibõl élet árad,
Jézus, tiszta lényed nézve,
Dávid imádsága..
Mi is az az Advent?.
Nézz testvér fel, az Úr van itt, lángoljon a szívünk,
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem,  Úgy kívánlak Téged, Istenem!
Tudod csak érintésed vágyom,
KÖNYÖRGÉS AZ ANYÁKHOZ Szíved alatt szépen kérlek:
JÓ REGGELT !.
Isten szívén megpihenve forrjon szív a szívre hát
Mindig kapcsolatban Vele
ki lángra gyújthat és meggyógyíthat,
Rád bízom….
Örvendjetek. 1. Örvendjetek, vígadjatok, Mert ím az Úr feltámadott, Szent hitünknek ez ad új erőt, Íme igazat mondott!
Harang szól a kisfaludban, szent karácsony éjjel,
A földön túl a boldog drága hon vár, Hol annyi szent az üdvös körben él; Hol széráf, kérub áldást zeng a trónnál, Himnusz és Sanctus nem szűnve kél; A.
Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk.
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Nem tudom mikor lesz.
Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra.
Tudod most új élet vár.
Nyájasan, gyengéden szólít a mester. Elveszett, üdvödre hív! Kívül az ajtónál csendesen állva várja, hogy nyílik a szív. Jöjj hát, jöjj hát, megfáradt.
JÓ REGGELT !.
Te vagy az akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Lajoskomárom, november 27.
Fényben sötétben látom Egy szent arc néz le rám. Fürkészi vallomásom, Hogy elhagylak talán? Kész szívvel mondom néked: Melletted döntök én. Tenélküled.
Megváltóm, elfogadtalak! Szívem örül, az üdv enyém,
Megújul a szívünk, megáldja életünk Ő, aki él. Alleluja!
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem, Úgy kívánlak Téged, Istenem!
I-110. Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem! Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !
JÓ REGGELT !.
Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban.
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
71 b.
Előadás másolata:

Tudd van egy gyertya a szívünkben Van kié lobban, van kié nem Tudd van egy gyertya a szívünkben Van kié lobban, van kié nem. De él az Isten, ki lángra gyújthat, és meggyógyíthat, ha Benne élsz.

(Hát) hordozd a gyertyát, Lángoljon benned Annyian várják, oly sok szív fáj. Törd át az éjet, hadd lássák fényed Tartsd a gyertyát, mert szükség van rá Óvd a lángját, mert szükség van rá

Eltévedt testvér, látod, hogy nem megy Ahol kerestél, nem égett láng Becsaptak téged, de ne add fel, kérlek! Elszunnyadt gyertyád szikrára vár!

(Hát) hordozd a gyertyát Lángoljon benned Annyian várják, oly sok szív fáj. Törd át az éjet, hadd lássák fényed Tartsd a gyertyát, mert szükség van rá, Óvd a lángját, mert szükség van rá.

Istenben bízva, a holnap hív ma Nézzünk fel együtt most az ég felé. Imában kérve Jézus nevében Győzzük le együtt az éjszakát!

(Hát) hordozd a gyertyát, Lángoljon benned Annyian várják, oly sok szív fáj. Törd át az éjet, hadd lássák fényed Tartsd a gyertyát, mert szükség van rá Óvd a lángját, mert szükség van rá