Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !"— Előadás másolata:

1 Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !

2 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj el élő vízforrás, Jöjj, a szívünk Téged vár, Jöjj, ki fényt adsz lelkünknek, Jöjj, úgy vágyunk Rád.

3 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

4 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

5 Mert te voltál a segítségem, szárnyad árnyékában ujjongok.
Ó Isten, te vagy Istenem, hozzád vágyakozom! Utánad szomjazik lelkem, utánad sóvárog testem, mint kiszikkadt, kopár, víztelen föld. Így nézek rád a szentélyben, hogy lássam hatalmadat és dicsőségedet. Mert szereteted az életnél is jobb, ajkam téged dicsőít. Ezért téged áldalak, amíg élek, nevedet imádva emelem föl kezem. Mintha zsíros falatokkal laktam volna jól, úgy ujjong az ajkam, és dicsér a szám. Fekvőhelyemen is rád gondolok, minden őrváltáskor rólad elmélkedem. Mert te voltál a segítségem, szárnyad árnyékában ujjongok.

6 Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé
Járom a zarándok útjait, Megyek a cél felé! Kóstolom öröklét kútjait, Megyek az Uram elé! Vágok a réten, a völgyön át, Hágok a szirtre fel, Útközben láthatok sok csodát, Vágyom az Uramhoz el.

7 Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég
Megyek a tűző nap alatt, Megyek, ha borús az ég. A földet fedheti zúzmara, Megyek, ha fütyül a szél. Kezemben vándorbot és virág, Lábamon út pora, Zsákomban kalács, s a Bibliám, Ajkamon hála dala.

8 Látom a kitárt Menny kapuját, Terített asztalát, A nekem szabott fehér ruhát, Látom az Úr mosolyát.

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 Jézus szívedbe lát, mi az, mit ott talál
Jézus szívedbe lát, mi az, mit ott talál? Mi az, mit benne, benne ott talál? Jézus szemedbe néz! Mi az, mi benned él? Mi az, mi benned, benned, benned él?

21 Jézus az útra néz. Nézi, hogy merre mész
Jézus az útra néz! Nézi, hogy merre mész! Nézi, hogy merre, merre, merre mész! Jézus fogja kezed! Segít és megy veled! Segít és együtt, együtt megy veled!

22

23


Letölteni ppt "Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !"

Hasonló előadás


Google Hirdetések