Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az Isten országában Annyi-annyi hely van, Mind befér, kit fed a vér. Én is bent vagyok már Krisztus vére árán, Elkísér utamon a fény. Az Isten országában.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az Isten országában Annyi-annyi hely van, Mind befér, kit fed a vér. Én is bent vagyok már Krisztus vére árán, Elkísér utamon a fény. Az Isten országában."— Előadás másolata:

1 Az Isten országában Annyi-annyi hely van, Mind befér, kit fed a vér. Én is bent vagyok már Krisztus vére árán, Elkísér utamon a fény. Az Isten országában Annyi-annyi hely van, Mind befér, kit fed a vér. Én is bent vagyok már Krisztus vére árán, Elkísér utamon a fény.

2 Menekülj, menekülj, Hozzá menekülj! Menekülj a bűn elől! Menekülj, menekülj, Hozzá menekülj! Menekülj a vég elől! Menekülj, menekülj, Hozzá menekülj! Menekülj a bűn elől! Menekülj, menekülj, Hozzá menekülj! Menekülj a vég elől!

3 Menekülj, menekülj, Hozzá menekülj! Menekülj a bűn elől! Menekülj, menekülj, Hozzá menekülj! Menekülj a vég elől!

4 Merre az az ország? Jelzik-e azt táblák? Keresd ott lelkeden belül! Ha ott nem találod, Saját utad járod, Csak pokol jut osztályrészedül! Merre az az ország? Jelzik-e azt táblák? Keresd ott lelkeden belül! Ha ott nem találod, Saját utad járod, Csak pokol jut osztályrészedül!

5 Menekülj, menekülj, Hozzá menekülj! Menekülj a bűn elől! Menekülj, menekülj, Hozzá menekülj! Menekülj a vég elől! Menekülj, menekülj, Hozzá menekülj! Menekülj a bűn elől! Menekülj, menekülj, Hozzá menekülj! Menekülj a vég elől!

6 Kulcsold össze két kezed Ahol senki sem lát! Mondj el halkan egy rövid imát. Istenünk majd megsegít, Helyes útra, fényre visz, S tudod: országa benned már. Kulcsold össze két kezed Ahol senki sem lát! Mondj el halkan egy rövid imát. Istenünk majd megsegít, Helyes útra, fényre visz, S tudod: országa benned már.

7 Juss tovább, menj tovább! A keresztig nincs megállj! Hagyd ott multad vágányát! Jézus a helyes útirány! Juss tovább, menj tovább! A keresztig nincs megállj! Hagyd ott multad vágányát! Jézus a helyes útirány!

8 Menekülj, menekülj, Hozzá menekülj! Menekülj a bűn elől! Menekülj, menekülj, Hozzá menekülj! Menekülj a vég elől!


Letölteni ppt "Az Isten országában Annyi-annyi hely van, Mind befér, kit fed a vér. Én is bent vagyok már Krisztus vére árán, Elkísér utamon a fény. Az Isten országában."

Hasonló előadás


Google Hirdetések