♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mit kell tenned, ha meg akarsz térni Istenhez?
Advertisements

A bibliai lecke előkészítése és tanítása (3.)
Hogyan formál át Isten az igehirdetésen keresztül?
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
A házasság még nem a mennyország
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
A SIKERES ÉLET TITKA.
Mikor még semmi nem létezett..
“13 tanács egy életre".
Hozzád jövünk, Urunk, ó, segíts, Ne szóljon Igéd hiába
Néha ....
Szüntelen imádkozzatok. 1.Thessalonika 5: 17
"Keresd az életben mindig a szépet
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Jézus te vagy minden álmom
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
13 tanács egy életre.
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Isten igéje éles kard,mely véd. Boldog a ki azzal vív csatát mert győzhet százszor is.
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Kapcsold be a hangszórot ♫ Kapcsold be a hangszórot Kattintással folytasd.
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
Anyák napjára szeretettel… Budaörs, 2013.május 7.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Jézusom, áldozatodra gondolok, meghaltál értem a Golgotán
ISTEN hozott köztünk!.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Asztal- és életközösség Jézussal
Dávid imádsága..
Ma is azt akarod Túrmezei Erzsébet verse.
Atya teremtő szeretet lelke, áradj szét
Tisztelet – dicsőség Szellemi tekintély Jon Palmer.
Kicsoda Isten? 4. prédikáció
Jézus főpapi imádsága Egy imádság az emberért Imádkozzunk Ővele.
A BOLDOGSÁG TITKA.
A lábaidnál jó, hát hadd maradjak még, hisz Veled lenni, ez az otthonom. Úgy lenyűgöztél, szeretve rám néztél, hogy ellenállni nincs erőm, tudom…
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Isten hozott köztünk!.
ISTEN hozott köztünk!.
Az Élet Igéje október.
Isten mondta.
Mindig kapcsolatban Vele
Szeretlek,és mindig foglak Szeretni.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Gyermek, akit kölcsönkaptál. Anna példája (1Sám 1,11) Erős fogadalmat tett (Anna), Erős fogadalmat tett (Anna), és ezt mondta: és ezt mondta: Seregek.
Dicséretek – 4/1 Az én Uram dicső Megváltó, Segít, akárhová megyek. Csodáiról tudok beszélni, Mindenki lássa meg! Mindenki lássa meg, Az én Uram dicső.
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Kapcsold be a hangszórot ♫ Kapcsold be a hangszórot Kattintással folytasd.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Református istentisztelet 2014 december 28 óév utosló vasárnap.
Minden nap.
Jézusom, áldozatodra gondolok
405. Ne félj, mert enyém vagy, ne félj, ne félj! Neveden hívtalak, szeretlek én. Szeretlek, enyém vagy, ne félj, ne félj! Én megváltottalak!, Dicséretek.
A tetté lett szeretet Családi istentisztelet Mikulás napján Program: – Gyülekezés és énektanulás – „A tetté lett szeretet” - totyogók istentisztelete.
vasárnapi istentisztelet. Énekek Olyan békét, mint a folyó Olyan békét, mint a folyó, Olyan békét kaptam Tőled lelkembe. (2X)
Véred árán, hogy megválts.
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Felszólító igék Máté evangéliumában
Jézusom, áldozatodra gondolok: meghaltál értem a Golgotán
A teremtő és gondviselő Atya
Előadás másolata:

♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt Berg írásaiból

Noha Isten tervei a teremtményeit illetően igen rejtélyesek, abban biztosak lehetünk, hogy sohase hibázik. Isten teremtette a lelkünket. Tőle kaptuk az élet szikráját, ő egyesíti lelkünket a testtel, így válhatunk különleges emberi lényekké.

Mikor Isten megajándékoz minket egy gyermekkel, Isten előtti kötelességünk helyesen felnevelni. Gyermekeink Istentől kapott feladatok számunkra. Ők az Ő gyermekei is, de Isten szeretné, ha mi viselnénk gondot róluk és nevelnénk fel őket.

Ez teljes idejű szolgálat, de a rengeteg munka számtalan jutalommal és kedvezménnyel jár. Légy büszke, hogy szülő lehetsz, hiszen a világ legfontosabb munkáját végzed: a jövőt formálod.

Gondolj bele milyen fontos, hogy mire tanítod és neveled, ezekben az első élvekben. Ezért mondja a Biblia: „Tanítsd a gyermeket az ő útjának módja szerint, még mikor megvénhedik is, el nem távozik attól." (Példabeszédek 22:6).

Te, mint szülő felelős vagy, hogy ne csak ruházd, etesd, védelmezd és vigyázz az egészségére, hanem azért is, hogy már gyermekként megismerje Isten Igéjét, igazságát, és élvezze a szeretetét.

Néhány szülő tévesen úgy gondolja, ha a gyerek tanulnia akar, tanuljon, ha nem, úgy is jó. Bár nem helyes ráerőltetni a gyerekeket olyan dolgok megtanulására, ami nem érdekli őket, az igazság az, hogy a gyerekek szeretnek tanulni. Boldogabbak és elégedettebbek, amikor tanulnak, és szülői irányítás mellett többre képesek, mint magukra hagyva.

A szentírás szerint nem helyes gyermekünket szülői tanács és irányítás nélkül hagyni, mikor döntést kell hozniuk.

A gyerekeknek nem nehéz Jézust bemutatni. Kövesd a szíved! Saját szereteted, példád és történeteid irányítsák figyelmüket az Úrhoz.

KEDVES SZÜLŐK! VEZESSÉTEK SZERETETT GYERMEKEITEKET JÉZUSHOZ! Nála lesznek a legjobb helyen és a legnagyobb biztonságban. IMÁDKOZZÁTOK EL KÖZÖSEN SZÍVBŐL A KÖVETKEZŐ IMÁDSÁGOT: Jézusom, olyan nagyon szeretlek, és tudom, hogy Te is nagyon szeretsz engem. Azt mondtad, hogy "Engedjétek a gyermekeket, hogy hozzám jöjjenek..." Én is hozzád megyek minden gondommal. Bocsáss meg nekem, amikor rossz vagyok. Vigasztalj meg, amikor szomorú vagyok. Segíts nekem, amikor bajba kerülnék. Olyan boldog vagyok, hogy te szereted a gyermekeket. Jézusom, köszönöm, hogy meghaltál értem a kereszten. Az életedet adtad értem. Megváltottál. Örök életet kaptam Tőled. Köszönöm, hogy Te megadod, amire szükségem van. Olyan csodálatos a Te szereteted! Hiszem, Jézusom, hogy Isten fia vagy. Hiszem, hogy meghaltál a bűneimért. Hiszem, hogy Isten ereje által feltámadtál a halálból és örökké élsz. Jézusom, legyél az Uram, Megváltóm és Gyógyítóm. Drága Jézusom, köszönöm, hogy megváltottál. Ámen. (Római levél 10. fejezet versei alapján imádkozzátok)

További PowerPoint prezentációk: