Hegyalja fesztivál Készítette: Kleri Dzsenifer 2356-06/15.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Advertisements

TERMÉSZETISMERETI TÚRÁK BUDAPEST VÉDETT TERÜLETEIN avagy nyitott szemmel és szívvel a természetben, a fővárosban. Zene: Fonográf. Menjünk gyerekek /részlet/
Tíz éves a Filozófiai Kert
Kelet-nyugati Átjáró A világzene és az interkulturális kommunikáció kapcsolata a pécsi Balkán Világzenei Fesztivál vizsgálata alapján Készítette: Halász.
M UNKAVÉGZÉS A XXI. SZÁZADBAN. A 21. században lehetőség nyílik arra, hogy munkánkat nem a munkahelyen, hanem otthon végezzük el. Ezt röviden távmunkának.
TOLL, SZÍN ÉS VASTAGSÁG.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
A mai kommunikáció és pragmatika órán azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk egy olyan bejegyzést a saját honlapunkra, amit egy hét alatt.
T Á J É K O Z T A T Ó Marik Péter produkciós vezető Merlin Communications.
D E B R E C E N AUGUSZTUS 20. ( AUTOMATIKUS KATTINTÁS )
Tokaj Magyarország.
Művészet By: Turi Krisztina.
Civilek szerepe a környezettudatos társadalomban
A DUNAKANYAR DIÁKSZEMMEL Szentendre
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
Hargita Megye Tanácsa, azzal a céllal indította a Barangoljunk Székelyföldön! című, természetjárásra ösztönző programsorozatát, hogy minél több gyerek.
2010. szeptember Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.
Gyakran Ismételt Kérdések a mai konferencia előtt Hasznos vetítés a megjelent közönség részére.
Világörökség 2012 A Várnegyed bemutatása. Az örökség olyan érték, amelyet a gyermekek a szüleiktől kapnak, s megőrzik azt saját gyermekeiknek.
Balaton Sound /07/19.
ESÉLYT AZ ESÉLYTELENEKNEK
Lepenye Ambrus Mátyás Király Általános Iskola Pomáz
Az én Budapest-térképem Tájékozódás vidéki szemmel Szűcs Eszter – P3N3CH.
Intervallum.
Ebben a műsorfüzetben a Csicsal csapat nyújtotta programokat ismerheted meg: I. Eu- Ismerkedés az Eu- val II. A projektírás rejtelmei III. WebEu és a.
5. NAP.
A szemét útja Készítette: Mohos Bálint
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
Közép-Magyarország turisztikai régió vonzerői
Tokaj turizmusa Készítette: Vaczkó Alex. Tokaji Borvidék A Tokaji borvidék vagy Tokaj-hegyaljai borvidék (röviden Hegyalja vagy Tokaj- Hegyalja)
Eger vonzerői Készítette: Panghy Bence.
Budapest turisztikai marketingje
Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál /18 Készítette: Panghy Bence.
Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.
Örökség fesztivál. A Pécsi Napokra idén szeptember 15 és 25 között kerül sor. A tizenegy napos összművészeti fesztivál a baranyai térség egyik legszéleskörűbb.
Pécs turisztikai marketingje
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Készítette: Werner Gábor
Dunakanyar Bemutatása.
Alcím mintájának szerkesztése Példaadó fenntarthatóság egy Balaton-parti településen Előadó: Góth Imre Árpád Gyenesdiás Nagyközség.
Öko tudatos szakképzési „jó gyakorlatok” a Krúdyban.
WAMP Siker a gazdasági válságban. Társadalmi célokból üzleti modell magyar tervezők megjelenési lehetőségét segíteni ↓ szolgáltatások, külföldi képviselet.
ZöldÖvezet Társulás Egyesület Mottó: Rendezvényzöldítés Újrahasznosítás: Szelektív hulladékgyűjtés Újrahasználat: ZöldRe Pohárral a szemétkupacok ellen.
A Bánk bán operaváltozata
Az Arany János Tehetséggondozó Program diákszemmel
F ő meü Fekvése Rövid története Nevezetességei Közérdekű Adatok Turizmus,Szálláshelyek Kezdőlap Készítette:Balatoni Ádám.
TERMÉSZETISMERETI TÚRÁK BUDAPEST VÉDETT TERÜLETEIN avagy nyitott szemmel és szívvel a természetben, a fővárosban. Zene: Fonográf. Menjünk gyerekek /részlet/
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
GRAFO-LIFE hatékony segítség a mindennapokban. GRAFO-LIFE A hétköznapokban felmerülő stressz- és krízishelyzetek három csoportba vezethetőek vissza: 1.
Angliai tanulmányi út február március 16.
2012. március 31. – április 1. SYMA Sport- és Rendezvényközpont.
Vörösmarty-emlékhelyek Magyarországon
Tiszafüredi Halas Napok
Tokaj hegyalja vonzerői
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Hogyan készítsünk előadást?
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Készítette: Nagy-Kovács Beáta Míra 2356./18. tétel
Gesztenyefesztivál Pécsvárad
Budapesti Nyári Fesztivál 2011 Céges rendezvények, csapatépítő programok ajánlat.
KÖRNYEZETVÉDELEM.
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
Újsolt Informatika Házdolgozat Fekvése A település Apostag és Solt között fekszik. Két csatorna – keletről a Kiskunsági öntöző-, nyugatról pedig a Fűzvölgyi.
Projekt hét a Békésyben decemberében „A globalizáció veszélyei, környezettudatos élet”
Szemléletformálás rendezvényeken A fesztivál a szemléletformálás tökéletes helyszíne Fiatalok nagy tömegű elérése Nyitottság az új iránt Ha a tevékenység.
Siker a gazdasági válságban
MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulásra és találkozóra vasárnap
Helyi védett értékek bemutatása a
PROKO karácsonyi KVÍZ NEVEZETESSÉGEK.
Előadás másolata:

Hegyalja fesztivál Készítette: Kleri Dzsenifer /15

Tartalomjegyzék:  Rendezvény helyszíne  Nevezetességei  Zenei műfajai  Előadók  Környezetvédelem

Hol rendezik meg? A Hegyalja Fesztivál (röviden Hegyalja) egy északkelet-magyarországi zenés rendezvény. A helyszín a Tisza bal partján található, tehát közigazgatásilag Rakamazhoz tartozik, ugyanakkor közelebb esik Tokaj belterületéhez, könnyebben megközelíthető onnan..

Miről híres? A palettán megtalálhatóak a hazai zenei élet nagyjai, valamint neves külföldi előadók is. Hegyalját nem kell bemutatni, hiszen a világörökség részéről van szó, ahol kiváló nektár terem.

Elsőként rockfesztivál…. A felhozatal próbál minden igényt kielégíteni. Bár elsősorban rockfesztiválként él a köztudatban, helyet kap a kínálatban a hip-hop és az elektronikus zene is. A nagyszínpad mellett több kisebb-nagyobb sátor és színpad várja a közönséget.

Néhány előadó Nagy sikert arattak eddig a fesztivál külföldi előadói, köztük a Transglobal Underground, az Asian Dub Foundation, a Bloodhound. Gang, a Sepultura, a Motörhead, a Basement Jaxx, a Machine Head, a Clawfinger, a Slayer vagy a Scooter. Természetesen jelen vannak minden évben a legfontosabb hazai együttesek és dj-k is: Tankcsapda, Kispál és a Borz, Quimby, Zagar, Neo, illetve Palotai, Naga, Titusz stb.

Környezet tudatos fesztivál! A környezetvédelem minden évben meghatározza a fesztivált, mivel első alkalommal a tiszai ciánszennyezés után rendezték meg. Van Zöld Sátor és jelen vannak a legfontosabb hazai környezetvédelmi szervezetek is. A környezetvédelem nem csak szavakban, hanem tettekben is megnyilvánul: a tábor területén szelektív hulladékgyűjtők, alumíniumd oboz-prések,valamint a szervezők visszaváltható szemeteszsákokat osztanak ki a sátorozóknak. Az eldobható tányérok és poharak természetben lebomló anyagból készültek. Bevezették a visszaváltható söröspoharakat.

Köszönöm a figyelmet!