Nyújts kezet a csapatnak!. Egy nap a farmon élő kis egér kémkedett a gazda és a felesége után, amint egy csomagot bontottak ki. Megrémült mikor rájött,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
.. Történetünk egy morózus id ő s férfiról szól,- akinek senkije nem volt, nem szeretett senkit, és mogorvasága miatt ő t sem szerette senki..Haragban.
Advertisements

Ami a Tiéd.
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
ApCsel
Közösségi oldalak használata
Korunk paradoxona Kattints a követezô dia megjelenítéséhez 
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
A pillangó és a virág.
Ági úgy ment suliba, hogy nem érezte igazán jól magát: fájt a feje és folyt az orra. Az osztályteremben Nati mellé ült le, és nem sokkal később észrevette,
Az Élet Vonata.
Te vagy az, akiből élet árad,
“13 tanács egy életre".
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Micimackó egy igaz történet
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Üdvözlök mindenkit! A kutyatartással kapcsolatosan szeretnék beszélni.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
INDIAI TÖRTÉNET.
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
FONTOSAK VAGYUNK EGYMÁSNAK...
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
Tizenegy ember lógott egy helikopter kötelén, tíz férfi és egy nő.
Olvasd lassan és csendben!.
Valami aggaszt, vagy idegesít?
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Kőbe vésve ....
Minden a javunkat szolgálja…
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán meg ő riztél engemet és új napot kezdhetek.
Te vagy az, akibõl élet árad,
A VÉGZŐS EGYETEMISTA.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás, átképzés)
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy király.
Szép napot.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet, lehet hogy fontos!
A kis gömböc.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Barát Müller Péter.
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
Ne gyertek haza! Itt nem kelletek! Itt a fél ország lop, csal. Beteg. Itt már nem kellenek a gyermekek. Itt Horn, Pető, Gyurcsány az úr, Itt mindenki.
(Bokrétás András) Egyszerű ember volt az apám és nem hagyott semmit se rám.
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
RENDŐRVICCEK.
Valami aggaszt, vagy idegesít? Fáraszt a tanulás? Őket nem kevésbé.
Munkácsy Mihály képei szemtelen kommentárokkal. Munkácsy Mihály képei szemtelen kommentárokkal. (Bokrétás András) továbbítás kattintással.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Te vagy az akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.
Good Philosophy. Szükség esetén mindig próbálj segíteni egy barátnak Légy bátor !… Bízz magadban. de jusson eszedbe …. néha nem árt félni.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
(Bokrétás András) A feleségem a fönyeremény. Meg is ütöttem!
Amikor Jézus odaért, megtudta, hogy már négy napja a sírban van. Betánia pedig közel, mintegy félórányira volt Jeruzsálemhez, ezért a zsidók közül sokan.
Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy király.
Előadás másolata:

Nyújts kezet a csapatnak!

Egy nap a farmon élő kis egér kémkedett a gazda és a felesége után, amint egy csomagot bontottak ki. Megrémült mikor rájött, hogy a csomag tartalma nem ennivaló, hanem egy egérfogó volt. Az egérke kifutott az udvarra, hogy mindenkit figyelmeztessen. „Egérfogó van a házban!”

A tyúk felemelte a fejét és kukorékolta, „Egér Úr, én azt mondom neked, hogy ez a csapda a sírod is lehet, de nekem semmi közöm hozzá, ezért kérlek ne zaklass ilyenekkel!”

A malac az egérhez fordult: „Én nagyon sajnálom Egér Úr, de a csapdához nekem sincs semmi közöm.” Az egér ezután a bikához ment. „Úgy tűnik Egér Úr, hogy nagy bajban vagy de nekem ez nem okoz semmi gondot.”

Az egér visszament a házba. Szomorú volt, hogy senki nem akart neki segíteni, vagy közömbösen vette a nehéz helyzetét. Tudta, hogy egyedül kell szembenéznie ezzel a csapdával.

Azon az éjszakán az egész házon keresztülvágott a csapda hangja, mikor áldozatára lecsapott. A gazda felesége egyből sietett megnézni a fogást. A sötétben nem látta, hogy egy mérges kígyó farkát kapta be a csapda. A kígyó megmarta a gazda feleségét.

A feleségnek magas láza lett de a gazda ismerte a láz csillapítására a legjobb módszert, ami a tyúkleves volt. Kivitte a baltáját a tanyára, hogy a leves főbb összetevőjét beszerezze.

A feleség egyre betegebb lett, és a barátok éjjel-nappal jöttek látogatni. A gazdának etetnie kellett őket, ezért leölte a malacot.

A gazda felesége még rosszabbul lett és meghalt. Úgyhogy sok barát és rokon jött a temetésére, így a gazdának le kellett vágni a bikát, hogy meg tudjon mindenkit etetni.

Szóval ha legközelebb meghaljuk, hogy a csapatunkból valaki szembesül egy problémával és úgy gondoljuk, hogy nem érint minket, akkor emlékezzünk rá:

Ha bárki a csapatunkból gondba kerül, AKKOR MINDANNYIAN KOCKÁZTATUNK!