Kis-Balaton Turisztikai Értékek. Kis-Balaton Ház A Kis-Balaton Ház a Zalavár-Zalaszabar összekötő út mellett található. A zárt természetvédelmi területen.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
AZ EGRI VÁR ÉS ERŐDRENDSZER TURISZTIKAI ATTRAKCIÓINAK FEJLESZTÉSE
Advertisements

Siófok és környéki hungarikumok
A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
Vigh György: Webes alkalmazások akadálymentesítése Kaposvár, oldal.
Pápa Városi Televízió.
Rácalmási Jankovich kúria fejlesztései Konferencia központ és ökoturisztikai bázis kialakítása között Előadó: Dr. Györe Andrea Rácalmás jegyzője.
Aquila Medical Center Alsóörs. Aquila Medical Center Alsóörs.
Nagykanizsa a régiók kapuja Nagykanizsa Délnyugat - Magyarországon, vadakban és hévizekben gazdag, gyönyörű erdős vidéken fekszik, az M7-es és a tervezett.
„Mestere volt egykor” Szabadidős és turisztikai programok a nagyvázsonyi Szabadtéri Néprajzi Múzeumban, a Schumacher-házban.
Az Egri Termálfürdő Turisztikai fejlesztése ÉMOP-2.1.1/B-2f
Beruházás a 21. századi oktatásba február 12.
Vargáné Gálicz Ivett PhD hallgató Szent István Egyetem
Tisza-tavi Ökocentrum Tájékoztató PARTNERSÉG NAPJA MÁRCIUS 18. MISKOLC.
TDM Szakmai Nap november 21.
Információs szupersztráda Gyalogolj át a könyvtárba! A szolnoki Damjanich János Múzeum Szakkönyvtárának kihívásai a XXI. században Budapest, május.
óvodától - szakiskoláig A vidéki tanulóknak az iskola épületében található kollégium ad otthont.
Magyarország természeti csodái
Magyarország természeti csodái
Hullám kemping.
New York Project work by Henrietta Henczes. Times Square A városi színházi élet központjának, és New York City leghíresebb kereszteződésének tartják.
CHILLON VIZIVÁR SVÁJC Készítette: Dr Bajzák Tamásné automata.
Aggteleki Nemzeti Park
Szendrő nevezetességei
Eger vonzerői Készítette: Panghy Bence.
Tokaji múzeum.
Balatoni Múzeum- Keszthely Készítette: Kleri Dzsenifer.
Készítette: Horváth Mónika
KORALL K O R A L E és P E R L Y / GYÖNGY.
Megmagyarázhatatlan parajelenségek (amit nem láttál attól még létezhet)
Dunakanyar Bemutatása.
Tihany.
Katt A Fővárosi Önkormányzat és a Pilisi Parkerdő Zrt július 9-én, a felújított Kis-Hárs-hegyi kilátót ünnepélyesen átadta a főváros kirándulóinak.
Természetismereti túra.
A Ráday-kastély helyén Ráday I. Pál ( ) – II. Rákóczi Ferenc titkos kancellárja és diplomatája – kezdett építkezésbe, míg a ma látható, Grassalkovich.
Az elektronszerkezet 7.Osztály Tk oldal.
Közösségi érték (public value) vizsgálat Budapest, Szonda Ipsos.
Ha aggódnál… Ha valami aggaszt vagy idegesít, akkor nézd meg a dolog másik oldalát is!
Fogyatkozások.
HULLÁM KEMPING.
Gyöngyös jellegzetességei
Magyarország természeti kincsei készítette:Vigh Benjámin
Magyarország természeti kincsei
ÖRÖKSÉGGAZDÁLKODÁS ÉS ÉRTÉKTEREMTÉS VESZPRÉMBEN. AZ 1000 ÉVES VESZPRÉM „A KIRÁLYNÉK VÁROSA” –A történelmi múlt fontossága Két pólusú városi struktúra.
Az Eger-patak, mint élettér Korompainé Szitta Emese Eszterházy Károly Főiskola Környezettudományi Tanszék.
A cseh származású Daniel Swarovski 1895-ben alapította meg kristályékszereket készítő/csiszoló cégét. Márkajegyéül az Alpok ihlette havasi gyopárt választotta.
Készítette: Tóth Ildikó Ybl Miklós tervei szerint épült 1875 és 1883 között neoreneszánsz stílusban, a Várkert Duna felőli lezárásaképpen. Eredetileg.
Rippl-Rónai Múzeum Rippl-Rónai Megyei Hatókörű Városi Múzeum.
Kastélyok és várak szerepe a turizmusban
Madas László Erdészeti Erdei Iskola Visegrádi kirándulóközpont Budakeszi Vadaspark 700 km sétaút 100 km kerékpározásra kijelölt erdészeti út 6 kilátó.
Látogatóközpont és kapcsolódó tevékenységei Szigetmonostoron
Kirándulások Keszthelyi-hegységi erdő A Keszthelyi-hegység rengeteg erdeje igazán gazdag élővilágnak ad otthont. Megtalálható itt pl. a nagy.
Tiszafüredi Halas Napok
Tisztelettel köszöntöm Önt Badacsonyban a „Szőlő és bor városában„ !
Készítette: Klenk Katalin és Szegedi Dóra
Készítette: Nagy-Kovács Beáta Míra 2356./18. tétel
Nyugat-Dunántúli Termál- és Gyógyfürdők
Balaton „Tengernyi élmény itthon”. A legjelentősebb belföldi fogadóterület I-IX. hó: (22,2,%) A teljes vendégforgalom alapján második I-IX.
Bér bemutatása.
Báder Fanni Nikolett 9.a.  Tate Liverpool (1988)  Tate St Ives (1993)  Tate Modern (2000)
Zemplénagárd.
Debreceni Egyetem Gyakorló Óvodája. Tehetségpontunk Humán erőforrás Speciális képesítések Tehetségműhelyeink: -Borsószem bábcsoport -Kismesterségek -Gyermektorna.
Susann Nordströms Orkester - True Love
Titicaca-tó 3821 méterrel a tengerszint felett fekszik, és ezzel a világ legmagasabban fekv ő hajózható tava. Az Andokban található, Peru és Bolívia.
1. ábra: Vízparti úti célok - spontán asszociációk Forrás: saját szerkesztés 10% 4% 2% 1% Első helyen említettEmlítések összesen 30% 20% 10% 1% Passzív.
MEGHÍVÓ Természetismereti kirándulásra és találkozóra vasárnap
Helyi védett értékek bemutatása a
Zalai- Balaton Natúrpark
Környezeti nevelés középiskolásoknak
Tiszta iszonyat a Wall-Street
Előadás másolata:

Kis-Balaton Turisztikai Értékek

Kis-Balaton Ház A Kis-Balaton Ház a Zalavár-Zalaszabar összekötő út mellett található. A zárt természetvédelmi területen lévő Kis- Balaton bemutatása kapott itt helyet. Nyitvatartás Nyitvatartás február február 1-től november 30-ig 1-től november 30-ig hétfő kivételével minden nap: 9-12 és óra között hétfő kivételével minden nap: 9-12 és óra között

Megújult kiállítás A fogadóteremben található terepasztal felújításával a környező területek, és a Kis-Balaton kerül közelebb a látogatókhoz. A víz alatti állatvilág pedig vetített filmmel vált "láthatóvá". A Kis-Balatonon 3 helyen vannak kamerák. A fogadóteremben található terepasztal felújításával a környező területek, és a Kis-Balaton kerül közelebb a látogatókhoz. A víz alatti állatvilág pedig vetített filmmel vált "láthatóvá". A Kis-Balatonon 3 helyen vannak kamerák.

Webkamerás bemutatás Webkamerás bemutatás A mikroszkopikus élőlények is helyet kaptak a termekben. Az interaktív bemutatások sem maradhattak ki, számítógépes játék és információs rendszer várja az erre fogékony érdeklődőket. A mikroszkopikus élőlények is helyet kaptak a termekben. Az interaktív bemutatások sem maradhattak ki, számítógépes játék és információs rendszer várja az erre fogékony érdeklődőket.

Bókaháza A kisközség kedvező fekvése jó feltételeket kínál a pihenni vágyóknak. A körzetben található Kehidán üzemelő termálfürdő, a kilenc kilométerre lévő Hévíz,kiváló minőségű vörös- és fehérborait szívesen kóstolják az idelátogatók.

Kányavári sziget Hídvégi tó belátható. Pihenésre, tűzrakásra is lehetőség van. Az épületben vízvételi hely is található. A mozgássérültek, babakocsival érkezők szigetre bejutásának biztosítására a hídszerkezet egyedisége miatt, akadálymentesítés céljából egy "komp" beállítására került sor. Hídvégi tó belátható. Pihenésre, tűzrakásra is lehetőség van. Az épületben vízvételi hely is található. A mozgássérültek, babakocsival érkezők szigetre bejutásának biztosítására a hídszerkezet egyedisége miatt, akadálymentesítés céljából egy "komp" beállítására került sor.

Kányavári kilátó A kilátóból távolabbra is tekinthetnek az érdeklődők, szinte a teljes Hídvégi tó belátható. Pihenésre, tűzrakásra is lehetőség van. A kilátóból távolabbra is tekinthetnek az érdeklődők, szinte a teljes Hídvégi tó belátható. Pihenésre, tűzrakásra is lehetőség van.