Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Megmagyarázhatatlan parajelenségek (amit nem láttál attól még létezhet)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Megmagyarázhatatlan parajelenségek (amit nem láttál attól még létezhet)"— Előadás másolata:

1

2 Megmagyarázhatatlan parajelenségek (amit nem láttál attól még létezhet)

3 1976.október 17-én egy kislány furcsa zajra ébredt a szobájában. Az ablak nyitva maradt, és mozgott a függöny a széltől. A lány odament becsukni az ablakot, mert fázott. 1976.október 17-én egy kislány furcsa zajra ébredt a szobájában. Az ablak nyitva maradt, és mozgott a függöny a széltől. A lány odament becsukni az ablakot, mert fázott. A lányt azóta nem látták. A lányt azóta nem látták.

4 1996.Február 30-án egy nő házában ugyan úgy kinyitódott a pince ajtaja, mint az előző lány ablaka. Furcsa hangok és motoszkálás hallatszott a pincéből. A nő nem is sejtette mi vár rá. Fogta a zseblámpáját, és lement a pincéhez vezető lépcsőn. 1996.Február 30-án egy nő házában ugyan úgy kinyitódott a pince ajtaja, mint az előző lány ablaka. Furcsa hangok és motoszkálás hallatszott a pincéből. A nő nem is sejtette mi vár rá. Fogta a zseblámpáját, és lement a pincéhez vezető lépcsőn. Másnap látogatóba ment hozzá a testvére, és sehol sem találta meg. Azóta sem találtak rá. Másnap látogatóba ment hozzá a testvére, és sehol sem találta meg. Azóta sem találtak rá.

5 1974. április 23-án egy házaspár estefelé megpillantott a horizont felett egy tucat repülő csészealjat. Először nem hittek a szemüknek. Az UFO-k csak egyre közeledtek és közeledtek. Végül a csészealjak függőlegesen a házaspár felett helyezkedtek el. Aztán egy alakzatot alkottak. 1974. április 23-án egy házaspár estefelé megpillantott a horizont felett egy tucat repülő csészealjat. Először nem hittek a szemüknek. Az UFO-k csak egyre közeledtek és közeledtek. Végül a csészealjak függőlegesen a házaspár felett helyezkedtek el. Aztán egy alakzatot alkottak. Később egy ezüstös fénycsóva nyúlt ki a felettük lévő csészealjból. Azóta sem látták őket. Később egy ezüstös fénycsóva nyúlt ki a felettük lévő csészealjból. Azóta sem látták őket.

6 1986-ban egy család kirándulni ment a faluszéli erdőbe, de nem tértek haza. Sétáltak az erdőben majd hirtelen besötétedett, a fák hajladoztak a széltől, susogtak a levelek. Aztán a fák körülöttük szétnyíltak láthatóvá vált az ég, sok pici fény egyre közelebb és közelebb repült feléjük. Végül csak egy sikoly törte meg az erdő csendjét. Sétáltak az erdőben majd hirtelen besötétedett, a fák hajladoztak a széltől, susogtak a levelek. Aztán a fák körülöttük szétnyíltak láthatóvá vált az ég, sok pici fény egyre közelebb és közelebb repült feléjük. Végül csak egy sikoly törte meg az erdő csendjét.

7 1982-ben a Kiskőrös utcában különös fény jelent meg...

8 A környező házak ablakai betörtek majd jégeső söpört végig a környéken

9 A ház gondnoka egy furcsa alakot fotózott le …..

10 1996 egy család éppen vacsorázik, a képen a bal oldali nő mellett ülő férfit, azonban egy ezüstös alak takarja el. A vacsora előtt 2 héttel a férfi eltűnt egy esti sétáláskor. 3 nap után találtak rá a közeli parkban. Ezután valami lényekről beszélt akik elrabolták, és megkínozták. A vacsora előtt 2 héttel a férfi eltűnt egy esti sétáláskor. 3 nap után találtak rá a közeli parkban. Ezután valami lényekről beszélt akik elrabolták, és megkínozták. Vajon kicsoda az az ezüstös alak aki eltakarja a férfit??? Vajon kicsoda az az ezüstös alak aki eltakarja a férfit???

11 Látod a lényt a fák között?? Látod a lényt a fák között??

12

13


Letölteni ppt "Megmagyarázhatatlan parajelenségek (amit nem láttál attól még létezhet)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések