Indításkor Kattints a hangszóróra Kikapcsolás ESC gomb.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hummel Mikrorostos Gél
Advertisements

Alap Termékek.
Lehetnek számunkra hasznosak a mikrobák?
Wellness by Oriflame Your blood sugar level controls your mood, performance, behaviour and your food choices. It is important to control it. Otherwise,
ANYAGCSERE BETEGSÉGEK DIÉTÁS KEZELÉSE
III. Belgyógyászati Klinika
Az SCD Probiotikus technológia bemutatása
Zöldségfélék.
Táplálkozási allergiák
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
Fiatalító, védő antioxidáns gél
Flavon max termékcsalád
Házi lekvár készítés Készítette: Kukely Katalin 3. Évf Andragógia szak
Szintetikus mosószerek Eutrofizáció
Antibiotikumok kimutatása a talajból
A rák, a helyes táplálkozás és életmód
 Évtizedek óta intenzív kutatások zajlanak egy mesterséges vérpótló szer, köznapi nevén "művér" kifejlesztésére, amely sürgősségi helyzetekben a valódi.
Medvehagyma k-Roy. Medvehagyma Lat. Allium ursinum Lat. Allium ursinum Népies elnevezés: cigányhagyma Népies elnevezés: cigányhagyma vad /erdei fokhagyma,
Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team.
Készítse fel szervezetét a télre!
Reformtáplálkozás.
Bioélelmiszerek Készítette: Sorbán Sarolta
TÁPLÁLKOZÁS.
Mágnesterápiával az egészségünkért!
Szappanok káros hatása
Cellulóz Cserés Zoltán 9.c.
A belek „alagútjain”.
Самовар=Szamovár.
Szabályozás-vezérlés
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
Hummel Mikrorostos Gél
Biopeszticidek Készítette: Nagy Gábor (VODQM9)
Emperger Cintia Klicsu Viktória 9.B
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
Táplálékaink, mint energiaforrások és szervezetünk építőanyagai.
FOLYADÉKVESZTÉS ÉS REHIDRÁCIÓ
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
Nano Silver.
Resveratrol "Borban az igazság!"
Kaposvár, április 28. FEJLESZTÉSI IRÁNYOK, EREDMÉNYEK HÚSIPARI VONATKOZÁSBAN Dr. Zsarnóczay Gabriella Országos Húsipari Kutatóintézet.
Dr. Hidas András tudományos tanácsadó Az SCD Probiotikus technológia az egészségmegőrzésben.
Védőoltás veleszületett immundefektus esetén
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Cellulóz vázanyag (10-15 ezer glükóz egység) vízben nem oldódik a felsőbbrendű állatok szomatikus enzimjeikkel nem tudják bontani az előgyomrokban, utóbél.
„Bor és egészség” A bor érrendszerre gyakorolt pozitív hatása.
Hummel Mikrorostos Gél Az egészség egy olyan ajándék, amelyet, ha elveszítünk, nehezen találunk rá ismét. Nemcsak külsőleg kell egészségesnek látszani,
A szervezet és a környezet határán
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
Egyed alatti szerveződési szintek
Hasznos baktériumok Oláh Szófia 10.B.
Növényi rostok Cellulóz
A moszatok gazdasági jelentősége
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
1 A probiotikus gyógyszerek szerepe a gyógyszerészi gondozásban.
Hummel Mikrorostos Gél Az egészség egy olyan ajándék, amelyet, ha elveszítünk, nehezen találunk rá ismét. Nemcsak külsőleg kell egészségesnek látszani,
Gyomorsav és epe szerepe a szervezetben
Méregtelenítés Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus, arcdiagnoszta Biyovis megoldások a gyakorlatban.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
Biyovis termékek a természetgyógyász szemével Molnárné HaholtZsuzsanna Természetgyógyász,fitoterapeutla,életmód tanácsadó és terapeuta,biorezonancia felhasználó.
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
VT Mechatronics Kft. Támop / Győr, Ipari park 24. Az egészséges táplálkozás.
Víztisztítás ökológiai szempontjai
Réti gyógynövények.
Egyéb növényi eredetű szálak
A POLISZACHARIDOK A poliszacharidok sok (több száz, több ezer) monoszacharidrészből felépülő óriásmolekulák. A monoszacharidegységek glikozidkötéssel kapcsolódnak.
Szabályozás-vezérlés
TIENS KANGLI.
Antibiotikumok kimutatása a talajból
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Indításkor Kattints a hangszóróra Kikapcsolás ESC gomb

Dr. Hummel Dr. Hummel Mikrorostos BIO gél Mikrorostos BIO gél Biológiailag aktív emésztő enzimeket, mikroorganizmusokat és szervezetbarát mikro flórát tartalmaz, amely pótolja a hiányos bélnyálkahártyát. Ez azért fontos,mert a mai vegyszereket tartalmazó táplálkozás közepette ép a bélflórája és a bélnyálkahártyája. Miért tisztítanak jobban a mikro rostok a növényi rostoknál? A mikro rostok akár ezerszer vékonyabbak a növényi rostoknál, ezért összfelületük sokkal nagyobb a növényi rostoknál, a kis felületű molekulákat is hatékonyan megkötik. (olyan a különbség, mint pl. a hajunk és egy bokor ágai között.) Ezek a mikro szálacskák is cellulóz molekulákból állnak, a növényi rostokhoz hasonlóan, csak vékonyabbak. Az immunrendszerünk fő „székhelye” a belekben van, ugyanis szervezetünk ezen az óriási felületen érintkezik a legtöbb külvilágból származó ellenséggel is. Ezért a legfontosabb feladat, amennyiben nem akarja, hogy immunrendszerét támadás érje, ezen felület tisztántartása. Ehhez nyújt kiváló segítséget a Dr. Hummel Mikrorostos Biogél.

Tapasztalja meg már ma a Dr. Hummel Mikro rostos Biogél Jótékony hatását ! Készült: víz, mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost, dr. Hummel kombucha sűrítmény, zöld tea,lé sűrítmények és püré: narancs, citrom, ananász, kékszőlő, sárgabarack, nektarin, tangerin, mandarin, maracuja,quave vitaminkeverék, C-vitamin, virágpor, multi vitamin, kékszőlőhéj, pro biotikum (élőflóra) Hatása: élő bélflóra regeneráló (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz!), nyálkahártyapótló – pro biotikum, antioxidáns. Méregtelenítésben segít, a hatékony tápanyag - „előemészti tápanyagokat, eközben a patogén kórokozók szaporodását is gátolja. Ajánlott fogyasztása: Megelőzés céljából napi 1 evőkanál étkezés előtt, indokolt esetben napi 3x1 evőkanál étkezés előtt. Mellékhatás : pro biotikum érzékenység esetén rövid idejű hasmenés jelentkezhet,egyes esetekben pedig testsúlycsökkenés észlelhető( a vastagbelek lerakódásainak kiürítése következtében). Csomagolás: 450gr-os flakon Hűvős helyen kell tárolni (5-15 °C) !

Kikapcsolás ESC gomb