EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Advertisements

Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Az első dolog. hogy meggyőződünk, ugyanazt a szponzort hozza-e fel az oldal, akihez regisztrálunk. A REGISZTRÁCIÓ MENETE.
BIG FISH PAYMENTGATEWAY PAYPAL SEGÉDLET. Confidential and Proprietary 1. ÜZLETI FELHASZNÁLÓI FIÓK (BUSINESS ACCOUNT) NYITÁSA 2.
Óraregisztrálási modul
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
MaYoR elektronikus napló
Elektronikus levelezés [webmail]
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
Használata Készítette: Medve Tamás.
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Egyetlen keresőmező Oktatóprogram.
Pénz kivétele AlertPay-ről bankszámlára Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat ( .
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Bejelentkezés az ben kapott felhasználói névvel és jelszóval.
ETwinning Tavaszi Kampány Jelentkezzen be személyes eTwinning munkafelületére.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
A gondviselői modul az enaplóban
A körlevél készítésének menete
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
7DayWealth regisztr á ci ó s seg é dlet Havi 10 $ (2000Ft) befektet é ssel A 3. h ó napt ó l csengő $ hizlalj á k a p é nzt á rc á d ! 8000Ft befektet.
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Egyszerű keresés létrehozása az EBSCOhost felületen.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Football Club webes arculata, azaz egy hivatalos klub honlapjának felépítése Készítette: Kiss László Balázs.
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
SDI Selective Dissemination of Information Az Aleph integrált rendszer szolgáltatása az SDI, amely egy elektronikus témafigyelés a könyvtári rendszeren.
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
MySQL adatbázis készítése Viczián Gergely – Kollárné Hunek Klára.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Web-alapú humán lekérdező rendszer
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Készítette: Bodor Zsolt
8. osztály Egyszerű képletek. Első feladat  Adjunk meg egész számokat, majd számítsuk ki az összegüket, különbségüket és hányadosukat.
Violet nails Készítette: Csőke Vivien. Bevezetés Téma: Violet nails - műkörömkészítő weblapjának elkészítése A weboldal elérhető az alábbi címen: violetnails.atw.hu.
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
MySQL adatbázis készítése
Telepítés és használat ICON100 központhoz Modern Alarm Hungary.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
Hirsch index és szerzői munkásság
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
Hivatkozások beillesztése, animációk szerkesztése
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Szegedi Tudományegyetem
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Előadás másolata:

EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA A FÓRUM HASZNÁLATÁNAK LÉPÉSEI

1. Lépés A keresősorba gépelje be az alábbi címet. www 1.Lépés A keresősorba gépelje be az alábbi címet. www.egyekertegyesulet.5mp.eu

Amennyiben van internetkapcsolata az alábbi oldal jelenik meg.

2.Lépés A főoldalon kattintsunk a Fórum hivatkozásra, így az alábbi oldal jelenik meg.

3.Lépés Amennyiben a Belépés a Fórumba hivatkozásra kattintunk a következő jelenik meg:

4.Lépés A megjelent lapon kattintsunk a Regisztrációra, majd az ott megjelenő ablakban adjunk meg egy általunk tettszőlegesen kiválasztott felhasználói nevet, valamint e-mail címünket.

Felhasználói név beírása 1.Lépés Felhasználói név beírása 2.lépés, e-mail cím beírása

5.Lépés Néhány perc múlva e-mailban kapunk egy ideiglenes jelszót,melyet 24-órán belül meg kell változtatnunk, különben érvényességét veszti, így nem tudjuk magunkat regisztrálni a fórumba.

6.Lépés Lépjünk be a már megismert módon az egyesület Fórumába, kattintsunk a jelszó megváltoztatása menüpontra, írjuk be felhasználói nevünket, majd az e-mailben kapott jelszót, az új jelszó sorába az általunk használni kívánt jelszót adjuk meg, ez ismételjük meg majd kattintsunk a Mehet sorra.

Írjuk be az általunk választott felhasználói nevet 1.Lépés Írjuk be az általunk választott felhasználói nevet 2.Lépés Írjuk be az e-mailben kapott jelszót 3.Lépés Írjuk be az általunk választott új jelszót 4.Lépés Adjuk meg újra az általunk választott új jelszót. 5.Lépés Kattintsunk a feliratra

7.Lépés Ezek után, már csatlakoztunk is a Fórumozók egyre növekvő táborához. Egy lépés van hátra a bejelentkezés. A fórum oldalán bejelentkezünk, beírjuk az Általunk választott felhasználói nevet és jelszót, kiválasztjuk a témát, melyhez hozzá akarunk szólni és a megjelenő szövegdobozba már írhatjuk is gondolatainkat.

Adjuk meg felhasználói nevünket. 1.Lépés Adjuk meg felhasználói nevünket. 2.Lépés Adjuk meg a jelszavunkat. 3.Lépés Kattintsunk rá a feliratra

Amikor végeztünk a hozzászólásaink megírásával, és nem akarjuk használni a fórumot, abban az esetben jelentkezzünk ki. A fórum oldalán a felhasználói nevünkre kattintva tudjuk elhagyni az oldalt. Mindenkinek kellemes Fórumozást kívánnak a honlap szerkesztői.