Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagintézménye

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
IKT pedagógusoknak.  Csoportok vagy társadalmi rendszerek ideáltipikus meghatározása, amelyek az egyes tagok közötti szilárd kötődések eredményeként.
Advertisements

Miből is állnak a vezeték nélküli hálózatok?
Valósidejű fenyegetések a virtuális térben Symantec Kiberbűnözési felmérés Teasdale Harold szeptember 26.
Közösségi oldalak használata
A biztonságos netes bankolás Pap Gyula Gyermekmentő szolgálat, Médiakonferencia szeptember 26.
Az internet veszélyei KÉSZÍTETTE: Román Róbert
DPR és webfejlesztés Aknai Péter Tartalommenedzser, PTE DPR Szakmai Nap, április 15.
2014. június 28. Hálózati tanulás Hálózatok Internet Web 2.0.
Tanyanyagtárházak lépjünk túl egy LMS korlátain Networkshop 2010 Debrecen, április Vágvölgyi Csaba
WEB 2 eszközök, közösségi portálok az oktatásban
A szolgáltatásai Gödöny Péter ELTE IK Pataky István Inf. Szki.
Közösségi portálok használata
Játék, letöltés... Van –e élet a neten ezeken túl?
Készítette: Bátori Béla 12.k
INTERNET.
A Kék Vonal Internet Helpline tapasztalatai
Süveges László Tanárom neve: Szabóné Székely Éva
Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő
Biztonságosabb Internet
Magyar Tudományos Akadémia
Közösségi portálok használata (Etikett, veszélyek..)
Lepenye Ambrus Mátyás Király Általános Iskola Pomáz
10 állítás a gyerekek internethasználatáról
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata (Etikett, veszélyek..)
Közösségi portálok használata
Informatika verseny január 25. Hunyadi János Gimnázium
Közösségi portálok használata
Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata
Közösségi portálok ajánlott használata
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata, avagy útmutató a helyes alkalmazáshoz
Közösségi portálok használata
Kereső programok használata
Hogyan lehet használni a keresőprogramokat? Készítette: Tankó Csongor Felkészítő tanár: András Izabella Gábor Áron Iskolaközpont Szentegyháza.
Közösségi oldalak Készítette: Tóth Petra Felkészítő tanár:
Közösségi portálok használata (etikett,veszélyei)
A közösségi portálok használata. (Etikett,veszélyek…)
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata
Készítette: Szekerczés Szabina
Vezeték nélküli hálózatok
Közösségi oldalak használata
Közösségi weboldalak és az alumni szervezetek DPR Szakmai Klub I. Hain Ferenc - DPR Szakmai Klub http./
Szűcs Norbert A SIP oktatási tapasztalatai Magyarországon.
László Miklós Legutolsó dolog, amit megtudsz egy könyv írása közben az, hogy mivel kellett volna kezdened v 1.0 A kutatási sorozat a múlt és jelen kontextusában.
HÁLÓZATI TANULÁS Megújuló pedagógia: hálózati együttműködés Észak-Magyarországon TÁMOP nyitókonferencia EGER, szeptember 3.
Pankász Balázs PTE FEEK Munkapszichológia és Ergonómia Tanszék
Közösségi portálok használata
A N emzetközi Gy ermekmentő Sz olgálat Magyar Egyesület pápai számítógépes klubjának Safer Internet tevékenysége és megvalósulási formái Készítette: Nagy.
A GIMP képszerkesztö program bemutatása
Facebook A facebook amerikai alapitasu ismeretsegi haloyat,amely februar 4.-en kezdte mukodeset. Eredeti neve a THEFACEBOOK Volt.
Közösségi portálok használata Tepszis Barbara 8/A Salamon Róza (felkészítő tanár) Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola,Egységes.
Ez az én művem! Készítette: Govor Emőke Felkészítő tanár neve: Hegyesi Judit Iskola neve: Érmihályfalvi 1. számú Mezőgazdasási Főgimnázium Colegiul Agricol.
Készítette: Peterdi Panna. Tartalom 1.Története 2.Felhasználói 3.Videó+film 4.Előnyei 5.Hátrányi.
 Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek,
Nagy Regina Az információkat tartalmazó interaktív eszközökre, mint félkész termékekre kell tekintenünk, amiből a felhasználó saját.
TÁMOP /1-2F Modern informatikai eszközök Közösségek az interneten Papp Szabolcs 2009.
Készítette: Somorjai Kristóf.  Az internet olyan globális számítógépes hálózat, ami az internet protokoll révén felhasználók milliárdjait kapcsolja össze.
A web története és statisztikái. World Wide Web előtti internet, internet előtti hiperszöveg.
A Biztonságos Böngészés Program március. 2 Az internet csodálatos dolog és nélkülözhetetlen eszköz MI A PROBLÉMA?
A rendezvény az Emberi Erőforrás Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Wekerle.
Közösségi hálózatok Rigó Adél  Webes alkalmazások  Kapcsolatteremtés: személyes ismerősök/hasonló érdeklődésű ismeretlenek  Áttekinthető.
Közösségi oldalak az oktatásban gyakorlati szemszögből Uher Bertalan zenetanár Csermák Antal AMI, Veszprém Öveges József Szakképzőiskola, Gimnázium és.
Számítógépes bűnözés.
György-Ambrus Bernadett 8.a Felkészítő tanár neve: Salamon Róza
AZ IKSZ 50 ÓRÁJÁNAK INTÉZMÉNYI SZINTŰ TERVEZÉSE
Politika a hipermédiában – web kettes techno-forradalmak
Előadás másolata:

Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagintézménye Közösségi Portálok Rácz Attila Készítette: Felkészítő tanár: Makó Zsolt Táncsics Mihály Közgazdasági, Ügyviteli, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagintézménye 3100 Salgótarján Zemlinszky R. út 4.

A Facebook amerikai alapítású ismeretségi hálózat, amely 2004 A Facebook amerikai alapítású ismeretségi hálózat, amely 2004. február 4-én kezdte működését.

A világ egyik legnagyobb ismeretségi hálózata A rendszer használata ingyenes Csatlakozni hozzá meghívás nélkül, egyszerű regisztrálással lehet

Még gyerekcipőben jár a hazai Twitterezés de hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint a Facebook.

Kölcséghatékony internetmarketing eszköz és figyeli az analytics Kölcséghatékony internetmarketing eszköz és figyeli az analytics. Kicsit egyszerűbb, viszont ezáltal sokkal pörgősebben, gyorsabban lehet hasznos információkhoz jutni.

A YouTube egy olyan weblap, ahol a felhasználók videoklipeket tölthetnek fel és nézhetnek meg.

Gyorslista Kifogásolás HD videók AudioSwap Értékelés

A myspace-t többnyire zene és videó megosztásra használják, főleg együttesek alakítanak ki kisebb honlapokat, rajongói közösségeket az oldalon.

Az oldalra zenészek is készíthetnek profilokat, így a MySpace rendszer ingyenes használatával mentesülhetnek blogkészítéstől, galéria rendszerek kialakításától

A myVIP egy magyar ismeretségi hálózat, ami 2006 A myVIP egy magyar ismeretségi hálózat, ami 2006. április 8-án kezdte meg működését. Napjainkban megszűni látszik, mert sokak választanak újabb, (jobb?) közösségi oldalt...

Kép, zene- és videófeltöltés myVIP Klub Új design, és fejlesztések Rádiók Faliújság

Magatartási és biztonsági kockázatok   A gyerekek számos magatartási és biztonsági kockázattal találkoznak a közösségi webhelyre feliratkozás és annak használata kapcsán. Internetes kötekedés - A gyerekek olyan dolgok kimondására is hajlandóak a neten, amit nem tennének meg személyesen. Akármelyik végén is van a gyerek az ilyen kötekedésnek, a netes kötekedés érzelmi töltésű konfliktusba sodorhatja. Törvényellenes magatartás - Némelyik gyerek olyat állít, aminek sokkal komolyabb lehet a következménye. Cselekedetük jogi jelentőségével tisztában nem levő tinik nemszeretem tanárokat és más felnőtteket rágalmaznak.

Ragadozók - Sajnálatos módon a felnőttek gyermek- vagy fiatalkorú áldozat keresésére használhatják ezeket a helyeket. A személyes profilokban a törzshelyek, címek, iskolák neve után kutakodva megtalálhatják azt az információt, amellyel becserkészhetik a gyereket. Számítógépes bűnözés - A számítógépes bűnözők rávehetik a gyanútlan felhasználót, hogy olyan személyes és pénzügyi adatait árulja el, amellyel aztán azok a bankkártya vagy a bankszámla terhére gazdagíthatják magukat. Hogyan védheti meg a gyermekét? A weben megkereshetőek a gyermek lapján közölt információk. A gyerek azonban úgy érezheti, hogy a szülő nem bízik benne, ha letiltja profilját és túlontúl egyszerű a szülő tudta nélkül egy újabbat nyitni. A beszélgetés, a bizalom építése és a tanítás sokkal hatásosabb.  

Linkek: http://www.ker-st.hu http://www.youtube.com/ http://pcworld.hu/kozossegi-portalok-veszelyei-20070904.html http://www.google.hu http://twitter.com/ http://hu.wikipedia.org http://facebook.com/ http://myvip.hu http://www.myspace.com/