MSN Közösségi portálok használata (Etikett, veszélyek..)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
Advertisements

Óraregisztrálási modul
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Skype telepítése és használata
Közösségi oldalak használata
Az Internet adta lehetőségek
Felhasználói felületek és üzleti logika Bollobás Dávid ASP.NET
Blog, Fórum, Chat, . Blog Blog vagy veblog (ang. web log) tulajdonképpen egy napló, azaz időben rendezett, felhasználó által begépelt szöveg sorozat.
A portál zártkörű, online, virtuális intranet hálózata A Google segítségével, a drseres.com domain keretein belül létrehoztunk egy online virtuális intranet.
Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő
Közösségi portálok használata (Etikett, veszélyek..)
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 6 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Levelező program beállítása webmail-hez
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Operációs rendszer Az operációs rendszer feladatai, részei, fajtái
Útmutató Java telepítéséhez windows 7-re
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Megoldás Felhő szolgáltatások és Windows 7.
Közösségi portálok használata
Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata
Napjaink háttértárolói Készítette: Székely Dávid 9. C Felkészítő tanár: Bálint Péter műszaki tanár Iskola: Szolnoki Műszaki Szakközép- és Szakiskola Jendrassik.
Így tanítanám a tabulátorok használatát
Így tanítanám a kördokumentumok készítését
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
„Amikor közel jön a távol”
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
A tűzfalakról Microsoft-módra Rövid áttekintés felhasználóknak (A GYIK alapján)
Tétel_11. Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja.
Az E-TANÁR portál © Dr. SERES TechConsult 2008.
Az Interneten az állományok mozgatására leggyakrabban az FTP program használatos. Az FTP felhasználók általában az alábbi funkciókkal rendelkeznek: kapcsolódás.
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 9 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Kommunikációt segítő programok a hálózaton
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
Az ECDL-ről „Az ECDL célja az informatikai írástudás elterjesztése, és annak elősegítése, hogy minél több ember az Információs Társadalom teljesértékű.
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
Fontos információk.
Csevegő programok Szabó Péter Számítástechnika-technika IV. évfolyam.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Közösségi portálok használata
Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
11. TÉTEL Az Ön feladata munkahelyén egy újonnan vásárolt munkaállomás operációs rendszerének feltelepítése. Ismertesse milyen szempontok alapján választja.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Készítette: Bodor Zsolt
A GIMP használata Készítette: Kálmán Krisztina Erzsébethelyi
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 10 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
A böngészőprogram használata. A böngészők értelmezik a html nyelvet, a javascript kódokat és a php kódokat is. Majd ezeket lefuttatja, és azok alapján.
Ez az én művem! Készítette: Govor Emőke Felkészítő tanár neve: Hegyesi Judit Iskola neve: Érmihályfalvi 1. számú Mezőgazdasási Főgimnázium Colegiul Agricol.
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
COMPU-CONSULT Ltd. Saját kábeltv IP kamerával Előadók: Szabó Bence, COMPU-CONSULT Kft. Imre Gábor Panasonic, Előadás közben telefonálhat:
Gyakorlat. postafiók készítése: 1. Nyissuk meg a oldalt! 2. Válasszuk a Fiók létrehozása gombot! 3. Töltsük ki az űrlapot! 4. A nyitólap.
Csoportmunkát támogató szoftverek
Fülemüle informatika tehetségkutató verseny
Közösségi oldalak használata
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
Útmutató Java telepítéséhez windows 7-re
Előadás másolata:

MSN Közösségi portálok használata (Etikett, veszélyek..) Tanuló: Horváth Imre Barna Felkészítő tanár: Rásó Zsuzsa Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Diákotthon és Gyermekotthon 1144 Budapest, Újváros park 1.

A Windows Live Messenger, régebbi nevén MSN Messenger Mit jelent a MSN? = (Microsoft Network) Azonnali üzenetküldő alkalmazás, melyet a Microsoft fejleszt. Valós idejű, szövegalapú csevegést jelent. Az üzenetek grafikus hangulatjelekkel gazdagíthatók. pl.:   XD Lehetőség van fájlok átvitelére, megosztására. Hallók és látássérültek számára fontos a hangátvitel lehetősége, számunkra pedig a mikrofon és webkamera (headset) használata.

MSN Telepítése 1. Először is töltsük le a www.vfc.hu/Downloads/Util/wlm_8.5_hun.rar fájlt. Ez tartalmazza a szükséges Windows frissítéseket, a telepítőt, és pár hasznos progit. 2. Tömörités letöltése majd kattintás az OK gombra 3. A kicsomagolás után ezt láthatjuk: 4. Lépjünk bátran az első mappába, és indítsuk el az első fájlt.

5. Ezután fogadjuk el a program által kínált összes lehetőséget, és telepítsük a „Windows Update Agent”-et: 6. Tegyük ugyanezt a 2. mappával is, a folyamat lényegében ugyanaz, mindenhol a tovább gombot nyomjuk. FIGYELEM! Windows XP SP3 esetén ezt a frissítést nem lehet telepíteni, aki ilyet használ, az ugorjon! Elérkeztünk az MSN telepítőhöz. Itt feltétlenül szükséges az élő internetkapcsolat. Indítsuk el: Gondosan vegyük ki mindkét jelölőnégyzetből a pipát. 7. Dolgozik:

9. Amint hozzáadtuk a telepítéshez, elindul a gépezet: 8. Itt csak a „Messenger”-t jelöljük, különben kapunk egy csomó egyéb idegesítő dolgot… 9. Amint hozzáadtuk a telepítéshez, elindul a gépezet:

10. Itt komolyan vehetjük, hogy eltarthat néhány percig… 11. A telepítés elkészült, a Messenger azonnal el is indul.

12. MSN regisztráció ingyen: Az adatlap kitöltése után kapsz saját címet és jelszót

13. Sikeres új MSN felhasználói fiók Be kell írni az e-mail címet és a jelszót, majd belépés Sikeres belépés után az msn üdvözli

Be kell írni az új partner e-mail címét 14. Partner felvétele Be kell írni az új partner e-mail címét A beírt e-mail cím után Tovább gombra kattintás Szia!

15. Etikett (amit illik) 16. Veszélyek A fórum nem óvoda, ezért szigorúan tartózkodjunk az olyan mondatoktól,hogy “Plííííz plíííz” vagy hogy “Léccci léccci !” Mindenki utálja. Ha megszólítanak a fórumon (kérdés vagy bármely egyéb formában), illik válaszolnunk. Nem szabad túl sok felkiáltójelet vagy kérdőjelet (vagy egyéb jelet) használni a hozzászólásainkban. A többiek akkor is meg fogják érteni mondanivalónkat. Mielőtt kérdést teszünk fel megnézzük, hogy azt esetleg más előttünk már nem tette-e fel illetve hogy született-e rá válasz. Senki nem szereti sokszor leírni ugyanazt azért, mert valaki lusta. Bármiféle bejegyzést a fórumba csak egy helyre, egyszer teszünk be. Nem kell azt többször, minden helyre beírni mert nem hülyegyerek a többi fórumozó sem, ha érdekli a téma úgyis látni fogja és valószínűleg ír rá egy választ. Közösségi portálon a nagybetű használata kiabálást jelent, így ezt kerüljük! 16. Veszélyek Gondoljuk meg, hogy milyen msn verziót használunk, nehogy vírusok lepjék el a gépünket. Óvatosak legyünk, hogy kiket veszünk fel a partnerlistára, mert sokan bosszúságot okozhatnak. Jelszavunkat nem szabad kiadni, nehogy mások visszaéljenek és nevünkben levelezzenek helyettünk. A kapott fájlokat pedig mindig ellenőrizzük, hogy vírusmentes e.

Kérdések - (Microsoft Network) - Közösségi portál Mi az MSN? Mit jelent, hogy MSN? - Igen Ingyenes program az MSN? - Kapcsolatban maradni a barátokkal Miben segít a közösségi portál? Mit jelent a nagybetű használata a közösségi portálon? - Kiabálást, így ezt kerüljük! Milyen veszély fenyeget ha valaki megtudja MSN jelszavunkat? - Helyettünk levelezhet barátainkkal

Források http://www.google.com/images?q=msn&hl=en&prmd=ivns&source=lnms&tbs=isch%3A1&ei=ksU-TcOSGYzLswbr8M3gBA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CAMQ_AUoAQ&aq=f&aqi=g10&aql=&oq= http://www.google.hu/images?q=msn+telep%C3%ADt%C3%A9s&um=1&hl=hu&tbs=isch%3A1&ei=zt4-TaCIHYWDswbonbjdBA&sa=N&aq=f&aqi=g10&aql=&oq= http://rev01yeti.wordpress.com/2007/09/19/altalanos-forumozasi-alapismeretek-alias-forum-etikett/