A Family Business étrend-kiegészítő készítményei

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Advertisements

Étrend-kiegészítő.
„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
Alap Termékek.
Erőállóképesség mérése Találjanak teszteket az irodalomban
Formula 2: Multivitamin-komplex
Sportolás hatása szervezetünkre
Egészséges táplálkozás
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
Testünk építőkövei: A vitaminok
senior product manager Wyeth Consumer Healthcare
Az egészséges fogyás útja 1. A túlsúly oka 2. A túlsúly típusai 3
A BSF (Body Shape Forming) - Program
Flavon max termékcsalád
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
A tételek eljuttatása az iskolákba
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
C-vitamin (Aszkorbinsav)
Készítette:Józsa Szende Román Orsolya
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
Nº 1. BIONET AKTÍV BALZSAM.
One Line One Team One Vision USA, 2008 Egészség Anyagi biztonság.
Vérszegénység Olyan állapot, amikor a vérben található vörösvértestek száma jelentősen a normál érték alá csökken. Ez gyengeség, energiahiány, rövidült,
Самовар=Szamovár.
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
szakmérnök hallgatók számára
Dr. Boros Szilvia Centrum Sajtótájékoztató Táplálkozási jellemzők Magyarországon, új RDA és az egészséges táplálkozás megvalósulásának előnyei.
Gyermekek fejlődése és gondozásuk módszertana
Emperger Cintia Klicsu Viktória 9.B
Oszteoporozis ( csontritkulás ).
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Az egészségtelen táplálkozás és a túlsúly
Időskori betegségek vagy civilizációs betegségek?
VÉRSZEGÉNYSÉG Amennyiben a vörösvértestek, vagy a hemoglobin száma egy bizonyos határ alá csökken, vérszegénységről, más néven anaemiáról beszélünk.
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
Multivitamin és ásványi anyagok EGÉSZSÉG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, és ezt kívánjuk családtagjainknak is. Az új, a szervezet.
Dr Kovács Ágota Péterfy Sándor utcai Kórház Gasztoenterológiai Osztály
Pharmanex BioPhotonic Scanner™
Illóolaj Fehérjék Cukrok Köhőgés Emésztés Ánizs csoki Epe bántalmak.
Nyugalom! Meditáljunk együtt A szorongás Normális, kóros Súlyos betegségeket kiindulópontja Betegségek is okozhatják Kémiai anyagok.
Gránátalma (Punicaceae). A növényről néhány szót Gyümölcse kemény héja alatt sok sötétpiros beágyazódott édeskés, savanykás húsos mag található. Származási.
Kaposvár, április 28. FEJLESZTÉSI IRÁNYOK, EREDMÉNYEK HÚSIPARI VONATKOZÁSBAN Dr. Zsarnóczay Gabriella Országos Húsipari Kutatóintézet.
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
A klinikai transzfúziós tevékenység Ápolás szakmai ellenőrzése
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
A szervezet energiaforgalma
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
A vegetáriánus táplálkozás megítélése
VITAMINOK.
A szervezet energiaforgalma
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
PUREX FILOZÓFIA Budapest,2010. szeptember 18. Dr. Bérci István.
Méregtelenítés Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus, arcdiagnoszta Biyovis megoldások a gyakorlatban.
Tápanyagaink.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
Biyovis termékek a természetgyógyász szemével Molnárné HaholtZsuzsanna Természetgyógyász,fitoterapeutla,életmód tanácsadó és terapeuta,biorezonancia felhasználó.
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
10. rész :Táplálékunk összetevői Ásványi anyagok Klikk a folytatáshoz.
Egy jól bevált megoldás ízületi bántalmakra Zöldhéjú kagyló kapszula.
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
Réti gyógynövények.
HUMIFERR kapszula.
A hasznos kender Cannabis sativa L..
TIENS KANGLI.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

A Family Business étrend-kiegészítő készítményei Dr. Wimmer Alexandra

A Family Business termékei CENTRÁL tabletta - a jó közérzetért CORVISAN tabletta - az egészséges szívért FEMENOSAN tabletta - az egészséges változókorért OSTEOSAN tabletta - az egészséges csontokért FORMOSAN tabletta - az egészséges és szép alakért MOBILISAN kapszula - az egészséges mozgásért ENERGOSAN kapszula – a „kirobbanó formáért” OPTOSAN kapszula – a szem egészségéért PUROSAN kapszula – a méregtelenítésért C-vitamin 500 mg „R” tabletta – az immunrendszerért SAFROSAN tabletta – a derűs életért

CENTRÁL tabletta Családi multivitamin, multiminerál tabletta Vitaminok, ásványi anyagok: szervezetünk nem képes őket előállítani, a táplálkozással kell bejuttatni. 11 féle vitamin: B1, B2, B3, B5, B6, B12, folsav, biotin, béta-karotin,C-vitamin, E-vitamin. 8 féle ásványi anyag: Magnézium, cink, vas, mangán, réz, molibdén, szelén, króm.

CENTRÁL tabletta Különösen ajánlott: Fejlődésben levő gyermekeknek. Kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén (betegség, fogyókúra). Fertőzésveszélyes időszakokban (nátha, influenza). Időseknek. Stresszhelyzetekben. Terhesség, szoptatás időszakában.

Adagolás: Napi 1-2 tabletta CENTRÁL tabletta Adagolás: Napi 1-2 tabletta

CORVISAN tabletta Aktív hatóanyagai:Coenzim-Q-10 10,0 mg Béta-karotin 2,4 mg E-vitamin 5,0 mg Szelén 40,0 mcg Napi javasolt adagolás: 2x1 tabletta /100 % RDA/

CORVISAN tabletta Növeli a szív teljesítményét. Kivédi a szívgyógyszerek illetve az ún. béta-blokkolók káros mellékhatásait. Segít megőrizni az érfalak rugalmasságát. Javítja a szív saját energiaellátását. Erősíti az immunrendszert. Megvédi szívünket és egész szervezetünket a „szabad-gyökök” kártételétől.

FEMENOSAN tabletta Aktív hatóanyagai: Szója-izoflavonoidok 15 mg Cink 7,5 m E-vitamin 5,0 mg Napi javasolt adagolás: 2x1 tabletta /100 % RDA/

FEMENOSAN tabletta Szója-izoflavonoidok: - Jelentős fitoösztrogén hatás a hormonpótlás káros mellékhatásai /mellrák kialakulásának nagyobb kockázata/ nélkül. - Két fő vegyület: Daidzein és Genistein. Hatásuk: fitoösztrogén jelleg mellett erős TPK- /tirozin-proteáz-kináz/ gátlás –potenciális tumor- ellenes hatás. - Ösztrogénszint normalizálása: osteoporozis kivédése.

FEMENOSAN tabletta Cink, E-vitamin: - A szója-izoflavonoidok hatékonyságát javítják és erősítik az immunrendszert. A FEMENOSAN tabletta szedésével kivédhetők a menopausalis szindróma „kellemetlenségei” és az ehhez kapcsolódó járulékos egészségi problémák!!

/Ca 50 %, Mg 66,7%, Vitaminok 100 % RDA/ OSTEOSAN tabletta Aktív hatóanyagai: Kalcium Magnézium C-vitamin D3-vitamin B6-vitamin K1-vitamin Javasolt napi adag: 3x1 tabletta /Ca 50 %, Mg 66,7%, Vitaminok 100 % RDA/

FIGYELEM! A túlzott bevitel fokozza a vesekőképződés veszélyét! OSTEOSAN tabletta - Kalcium és Magnézium:a csontok építőanyagai, szervezetünk nem képes őket előállítani, a táp- lálkozással kell biztosítani bevitelüket. FIGYELEM! A túlzott bevitel fokozza a vesekőképződés veszélyét! - Vitaminok: A kalcium és magnézium hatékony beépüléséhez szükségesek.

FOGYNI CSAK ÚGY LEHET HA KEVESEBB KALÓRIÁT VISZÜNK BE, MINT AMIT FEL- FORMOSAN tabletta Korunk népbetegsége az ELHÍZÁS. Kóros következmények: - diabetes - szív és érrendszeri betegségek - mozgásszervi betegségek. FOGYNI CSAK ÚGY LEHET HA KEVESEBB KALÓRIÁT VISZÜNK BE, MINT AMIT FEL- HASZNÁLUNK!!

FORMOSAN tabletta FORMOSAN tabletta. Minden fogyás alapfeltétele a DIÉTA és a MOZGÁS! A fogyás intenzitása és tartóssága azonban korszerű készítményekkel befolyásolható, ilyen a FORMOSAN tabletta.

/HCA 81,6 %, L-karnitin 58,2 %, Króm 100 % RDA/ FORMOSAN tabletta Aktív hatóanyagok: Hidroxi-citromsav 272,0 mg L-karnitin 67,9 mg Króm 40,0 mg Javasolt napi adagolás: 3x1 tabletta étkezések előtt, bőséges folyadékkal. /HCA 81,6 %, L-karnitin 58,2 %, Króm 100 % RDA/

FORMOSAN tabletta Hidroxi-citromsav: Természetes eredetű, a Garcinia cambogia nevű növényből vonják ki, meggátolja a táplálékkal bevitt zsírok depózódását, mobilizálja a már depózódott zsírokat. L-carnitin: A táplálékkal bevitt zsírokat közvetlenül a mitokondriumokba transzportálja, ahol azok ATP-vé alakulnak. Króm: Szabályozza a vércukorszintet, csökkenti az éh- ségérzetet.

MOBILISAN kapszula A kopott izületi porcfelszíneket regenerálja Helyreállítja az izületi folyadék „kenőképességét” Csökkenti az izületi gyulladásokat Visszaadja a mozgás „szabadságát” Harmadik generációs, korszerű összetétel A piacon levő leghatékonyabb formula

MOBILISAN kapszula Hatóanyagok: SeaFood Powder (Zöldhéjú kagyló /Perna canaliculus és tengeri halfehérje por) Cápaporc-kivonat (természetes condroitin-szulfát) MSM (Metil-szulfonil-metán) Betain Mangán-dioxid

MOBILISAN kapszula Adagolás: Kúraszerüen kell alkalmazni! Három dobozzal kell minimum beszedni: 1. doboz: Napi 3x2 kapszula 2.-3. doboz: Napi 3x1 kapszula Ezután 1 hónap szünet és szükség szerint megismé- telhető a kúra.

ENERGOSAN kapszula A szervezet energiáinak maximalizálása, különösen a téli, fertőzésveszélyes időszakokban. A zsírháztartás befolyásolása a zsírok közvetlenül energiává való átalakításával. Általános roboráló hatás a Taurin és Ginseng segítségével. A pajzsmirigy-működés optimalizálása szerves kötésű jód ( Barnaalga kivonat) segítségével. Optimális vitaminellátás. Jelenleg a piacon levő legkomplexebb ilyen típusú készítmény.

ENERGOSAN kapszula Összetevők: L-karnitin Taurin Ginseng-kivonat Barnaalga-kivonat (szerves jód) Vitaminok (B1,B2,B3,B5,B6,B12, Béta-karotin,E, Folsav, Biotin) Króm

ENERGOSAN kapszula Adagolás: Napi 3x1 kapszula étkezések előtt A készítmény megfelelő diéta és fizikai aktivitás melletti használata testtömegcsökkenést eredmé- nyez, illetve téli időszakokban megóv a plusz kilók felszedésétől.

OPTOSAN kapszula Szemünk állandó, erős oxidatív stressznek van kitéve Ha megnöveljük szervezetünk antioxidáns kapacitását, kivédhetjük az ilyen típusú stresszeket. Különösen erős antioxidáns mix!

OPTOSAN kapszula Egyedülálló összetétel: C-vitamin 300,0 mg (500 % RDA) Lutein 5 mg Béta-karotin 4,8 mg (100 % RDA) E-vitamin 30,0 mg (300 % RDA) Cink 22,5 mg (150 % RDA) Réz 1.400 mg ( 100 % RDA)

PUROSAN kapszula Táplálkozásunk során méreganyagok is bejutnak szervezetünkbe. A mérgeket el kell távolítani. Szervezetünk fő méregtelenítő szerve a MÁJ. A májműködés fokozásával javul a szervezet természetes méregtelenítő funkciója.

PUROSAN kapszula Speciális összetétel: csak természetes növényi kivonatok: Articsóka (Cynara scolymus) Kömény (Foeniculum vulgare) Borsmenta (Mentha piperita) Csillagánizsmag (Illicium verum) Kurkumagyökér (Curcuma longa) Inulin

PUROSAN kapszula A növényi kivonatok javítják a májműködést, növelik az epeelválasztást, Intenzifikálják a szervezet természetes méregtelenítő funkcióit. Inulin: természetes eredetű (Csicsóka) poliszaccharid, erős prebiotokus hatással Prebiotikum: Olyan összetett szénhidrát, melyet csak a bélcsatorna hasznos baktériumai képesek hasznosítani, a károsak nem.

PUROSAN kapszula Eredmény: a káros baktériumok kipusztulnak, csak a hasznosak maradnak meg. Egészséges bélflóra, erős immunrendszer. A PUROSAN jól használható eseti szerként is jóllakottság, puffadás, epeproblémák esetében. A PUROSAN szedésekor fogyasszunk sok folyadékot a méregtelenítő funkció hatékonyságának növelése érdekében!

PUROSAN kapszula A terméket kúraszerűen használjuk! Egy hónap használat után tartsunk egy hónap szünetet, majd szükség szerint ismételjük meg a kúrát! A kúra időtartama alatt tartózkodjunk a zsíros, fűszeres ételek fogyasztásától és az alkoholos italoktól! Máj és epe betegek a készítmény használata előtt konzultáljanak kezelőorvosukkal!

C-Vitamin 500 mg „R”tabletta Szent-Györgyi Albert 1927. Szeged 1935. Kémiai Nobel-díj A C-vitamin vízoldékony vitamin, folyamatosan pótolni kell C-vitamint a tengeri malac, a főemlősök,és az ember nem tud szintetizálni C-Vitamin (L-Aszkorbinsav) - „Magyar vitamin”

C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért különleges a mi készítményünk? Speciális gyártási technológia Legújabb USA kutatási eredmények alkalmazása Retard (elnyújtott) kioldódás és felszívódás (min. 20 órás hatás) Jó hasznosulás-”Semmi sem vész kárba!”

C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért szükséges a C-vitamin? Gyógyítja a sebeket, az égési sérüléseket és a vérző fogínyt. Fokozza a húgyúti fertőzések kezelésére adott gyógyszerek hatását. Meggyorsítja a műtét utáni sebgyógyulást, hegképződést. Elősegíti a vér koleszterinszintjének csökkenését.

C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért szükséges a C-vitamin? Segít megelőzni a különböző vírus- és baktériumfertőzéseket és általá- ban fokozza az immunrendszer mű- ködését. Védelmet nyújt a rákkeltő anyagok hatása ellen. Segít megelőzni a nitrozaminok (rák- keltő anyagok) képződését.

C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért szükséges a C-vitamin? Természetes hashajtóként hat. Csökkenti a vénás vérrögök gya- koriságát. Segít a nátha megelőzésében és kezelésében. Mérsékli az allergiát előidéző anyagok hatását. Megakadályozza a skorbut kiala- kulását.

C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért szükséges a C-vitamin? Döntő szerepet játszik a kollagén képződésében, a fogíny, a vérerek, a csontok és fogak megújulásában, illetve gyógyulásában.

SAFROSAN tabletta A DEPRESSZIÓ egy mentális betegség, amit kezelni kell, mert: Súlyosan megzavarja az érzelmi egyensúlyt Rontja az életminőséget, a munkaképességet, a személyes kapcsolatokat

SAFROSAN tabletta Mik a depresszió tünetei (1): Állandó fáradtság, szorongás, ürességérzés Reménytelenség, pesszimizmus Önhibáztatás, alacsony önértékelés Álmatlanság, szorongásos ébredés Étvágy- és testsúlycsökkenés

SAFROSAN tabletta Mik a depresszió tünetei (2): Nyugtalanság, türelmetlenség, ingerlékenység A koncentrálóképesség-, a memória, a döntésképesség zavarai Szomatikus tünetek: fejfájás, mellkasi fájdalom, izületi fájdalmak, székrekedés vagy hasmenés, menstruációs zavarok, szexuális vágy csökkenése Életuntság, öngyilkos gondolatok Öngyilkosság

SAFROSAN tabletta A depresszió jól kezelhető gyógyszerekkel Két fő hatóanyag: fluoxetine (Prozac) imipramine (Tofranil) Hatékony készítmények a hozzászokás kockázatával és sok mellékhatással. Senki nem akar gyógyszerfüggővé válni és más, esetleg súlyosabb betegséget kapni a mellékhatások révén!

SAFROSAN tabletta Mi a megoldás? A megoldás a tradícionális népgyógyászatban található. Már az ókori Perzsiában megfigyelték, hogy a Sáfrány (Crocus sativus)-fogyasztása enyhíti a depresszió tüneteit. Hatóanyag: safranal (2,6,6- Trimetil-1,3-ciklohexadién-1-carboxaldehid)

SAFROSAN tabletta Egyetemi és klinikai vizsgálatok bizonyítják hatékonyságát a gyógyszerkészítményekkel összevetve (Psychiatric Research Center, Roozbeh Hospital, Tehran University of Medical Sciences, Dept. of Anasthesiology, Arak University of Medical Sciences Irak )

SAFROSAN tabletta Adagolás: napi 2x1 tabletta a reggeli és esti étkezés előtt Egy tabletta 15 mg Sáfrány-kivonatot tartalmaz Alkalmazás: a tünetek megszűnéséig, de minimum 6 hónapig Fenntartó adagban (napi 1 tabletta) ezt követően is folyamatosan szedhető.

Az egészséges , derűs élet titka! SAFROSAN tabletta Az egészséges , derűs élet titka!

Family Business = Családi Egészség Köszönöm a figyelmet!