Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
A kölcsönös befolyásolás
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Válás és újraházasodás a Bibliában
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Ria Slides Ebben az áruházban a nők kedvükre való férjet vásárolhatnak…
Ács Tamara – Tóth Cseperke bemutatja. “Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság.
12.
Jer Mert ezt mondja a Seregek URa, Izráel Istene: Majd meglátjátok, hogy még a ti időtökben véget vetek ezen a helyen a hangos, vidám örvendezésnek,
Fehér orgonák és BalzacMargotuy "... a szerelem egyik legfőbb erénye az, hogy szerénnyé, sőt félénkké teszi az embert."Margotuy.
T Á N C O L N I AZ E S Ő B E N Zene: Betwe-80’.
Férfivá és nővé teremtve
A Puskin u. 3. épületünk, egykori ( ) munkahelyünk a évi felújítás után. Az épület, úgy gondolom, visszakapta vagy legalább részben visszanyerte.
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
Milyen zajos, nyüzsgő város! S mi egy lelket sem ismerünk. Ne aggódj testvér! Szombaton elmegyünk a folyóparton levő imahelyre. Isten majd gondoskodik.
Ria Slides Ebben a bevásárlóközpontban a hölgyek különböző „Férfi – Típusok” közül választhatnak...
47 év.
Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL
A Női Tettek Értelmező Szótára
Zrínyi Ilona Általános Iskola
Gyerekek a szerelemről, családról
UTAZÁS A HÁZASSÁG KÖRÜL
Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.
Könnyek....
Család, családi munkamegosztás
Szent Teréz rózsakertje
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Exkluzív! Nőknek... Házasulandó férfiak katalógusa Mindenkinek, aki még nem talála meg a párját. Akik még úgy gondolják, hogy az ideális férfi valahol.
A férfiak életkor változásai. Tudósok kiderítették hogyan változnak a férfiak elvárásai ahogy öregednek. Íme az eredmény:
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Szerző: a szövegek és képek az internetről
Ez a kislány Tippi Degre jelenleg majdnem 20 éves és Franciaországban, Párizsban él. Afrikában, Namibiában született 1990-ben és ott élt a szüleivel akik.
3 hely a világon, ahol a nők parancsolnak
Schönherz Zoltán Kollégium
Életige 2007 Május.
Legyen jobb a gyerekeknek! Gyerekszegénység – egészségügy XVI. Magyarországi Egészségügyi Napok Balatonfüred, október 7-9.
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Michal Snunit A lélekmadár
!!! Tegyünk együtt Értük.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Névnapi Köszöntö - néhány humoros bölcsességgel és nosztalgia zenével.
Gondolatok a munkahelyen Mottó: „Ez nem egy iroda
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
PéPéeS 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér.
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
A 10 apró különbség férfi és nő között.
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
– és mitől működhetnek – a Biblia házassági tanácsai?
Gondolatok a szexről.
A Nök 10 %-a került szerelmi kapcsolatba az elsö alkalommmal.
Egy ötven körüli férfi vesz egy vadiúj Porsche -t és próbaútra megy. Őrült tempóban száguld az autópályán, mikor a visszapillantóban észreveszi az őt követő.
E-Learning, E-Kereskedelem, és E-Gazdaság fejlődései
Test de la banane: Folytatáshoz kattints! 4 állat áll a kókuszpálma alatt: oroszlán majom zsiráf mókus Úgy döntenek, versenyezni fognak. Melyik éri el.
A tetté lett szeretet Családi istentisztelet Mikulás napján Program: – Gyülekezés és énektanulás – „A tetté lett szeretet” - totyogók istentisztelete.
Zrínyi Ilona ( ) 1643-ban,Ozalj várában született. Szülei:Zrínyi Péter horvát bán és Frangepán Katalin Több nyelven beszélt, lovagolt,edzette testét.
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
Kovács Gergely Péter Az egyed-kapcsolat modell
A család ahonnan jövök.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Férfi és női szerepek Spártában. Igaz-e Spártára ez a mondás? A férfiak vezetnek, a nők pedig irányitanak.
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
TUDÁSÁTADÁS – GENERÁCIÓK ÖSSZEFOGÁSA A CSALÁDBAN ÉS A MUNKAHELYEN Nemzetközi konferencia Budapest, november 16. Kőváriné Vida Ildikó előadó (panel)
Névnapi Köszöntö - néhány humoros bölcsességgel és nosztalgia zenével.
Teszt nősülés előtt.
Előadás másolata:

Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.

A bejáratnál lóg egy útmutató, amelyen minden szabály fel van tüntetve, melynek betartásával az áruházban vásárolni szabad: „Az áruházat csak egyetlen alkalommal szabad felkeresni. 6 emeleten találhatók férfiak, melyek tulajdonságai emeletről emeletre egyre jobbak. Vagy választ magának egy férfit az adott emeletről, amelyen tartózkodik, vagy felmehet egy emelettel feljebb és ott is körülnézhet. De nem mehet vissza az alacsonyabb szintre, amelyet már elhagyott."

Egy nő bemegy az áruházba, hogy férjet keressen magának.

Az 1. emeleten lóg egy tábla: Ezeknek a férfiaknak van munkahelyük.

A 2. emeleten lóg egy tábla: Van munkájuk és szeretik a gyerekeket.

A 3. emeleten lóg egy tábla: Van munkájuk, szeretik a gyerekeket és jól néznek ki.

"Wow", gondolja a nő, de kényszert érez, hogy még tovább menjen.

Felmegy a 4. emeletre és olvassa: Van munkájuk, szeretik a gyerekeket, őrült jól néznek ki és segítenek a háztartásban.

„Ó Istenem, alig tudok ellenállni, gondolja, de ennek ellenére tovább megy.

Az 5. emeleten olvasható: Van munkájuk, szeretik a gyermekeket, őrült jól néznek ki, segítenek a háztartásban és született romantikusok.

Már majdnem úgy dönt, hogy itt marad, de tovább megy a 6. emeletre.

A táblán áll: Ön a Nr hölgylátogatónk. Itt nincsenek férfiak. Ez az emelet csak azért létezik, hogy megmutassuk: a nőket lehetetlen elégedetté tenni. Köszönjük a vásárlását férj-áruházunkban. Viszontlátásra.

Szemben megnyitottak egy feleség- szaküzletet. Ennek is hat emelete van.

Az első szinten vannak azok az asszonyok, akik szeretik a szexet.

A 2. emeleten azok, akik szeretik a szexet, jól néznek ki és szívesen hoznak a férjüknek egy sört.

A 3-6. emeletre férfi még sohasem lépett...