Miért fontos ? 1. Rend? vagy Káosz? 2. Felelősség egymás iránt… 3. Heti rendszeresség 4. Minősítés 5. Ellenőrzési jutalék.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
EBSCOhost iPhone/iTouch Application Közvetlen hozzáférés az EBSCOhost ® tartalmakhoz, iPhone, iPod Touch és iPad készülékekről Üdvözöljük az EBSCO oktatóprogramjában!
Advertisements

Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
Elektronikus levelezés [webmail]
Rendszer 1.Adatgyüjtõ Ez a menüpont adatgyűjtő kezelésére szolgál. Adatgyűjtő egyszerűsíti az árukezelését (mennyiségek rögzítését) ADATCSERE BEÁLLÍÁSOK.
Microsoft Excel 7. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Internet alapú önértékelés
A Krúdy Gyula Városi Könyvtár katalógusának használatáról…
2. Telefonálás •Jókedvűen ÜgyfélTelefonÜ.P.P.FKutatásFelvételAdminMutatÁralkuHitelVételi aAd-vétAjánlás.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
ShelfMan Kézikönyv.
Magyarország sokáig lemaradt az elektronikus közigazgatás alkalmazásában, de ma már minden hatósági eljárást el lehet intézni az interneten. A hatóság.
Független Pedagógiai Intézetben Az internet: miért, hogyan?
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
Készítette: Kőrösi Péter. Lépj be a Unaico irodádba, majd kattints a tagsági csomagodra. Készítette: Kőrösi Péter.
Számítástechnikai rendszerek bérleti konstrukciója.
Operációs rendszerek Mappa és file-kezelés.
TELLER KERESKEDELMI RENDSZER P2mozisoft.hu Tel: 20/
Az Office 2007 tanári szemmel Farkas Csaba. Az Access 2007 újdonságai.
SZÖVEGSZERKESZTÉS Boríték készítése.
Táblázat kezelő programok
Windows alapok Fájlkezelés.
Egy példa a könyvtárszerkezetre
Netiquett tudni illik, hogy mi illik
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Konzultációs nap – Minőségfejlesztési Iroda szeptember 18. Fekete Krisztina Fókuszban a formahibák.
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 9 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
SDI Selective Dissemination of Information Az Aleph integrált rendszer szolgáltatása az SDI, amely egy elektronikus témafigyelés a könyvtári rendszeren.
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Internet, Elektronikus levelezés
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
Készítette: Turócziné Kiscsatári Nóra
Technikai és gyakorlati segítségnyújtás Kifizetési kérelem feltöltéséhez Pályázati Tájékoztató felület az ELEKTRONIZÁLÁS bevezetését követően Előadó: Gombita.
Első lépések a szövegszerkesztő használatában
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Dream-Home meeting Dream-Home meeting
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Mappa- és fájlműveletek
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Ingatlan nyilvántartás és költségkontroll egy adatbázisban
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
OSINT eszközök a gyakorlatban avagy hogyan gyűjtsünk és elemezzünk nyílt adatokat személyekhez kapcsolódóan Dr. Gorza Jenő PhD nyá. ezredes, c. egyetemi.
Web alapú humán lekérdező rendszer
E-számlázás gyakorlata és ellenőrzése Czöndör Szabolcs Ellenőrzést Támogató Főosztály főosztályvezető.
Fájl rendszerek Szercsik Tibor. Tároló eszközök Háttértároló Háttértároló Winchester, (HDD) (C) Winchester, (HDD) (C) Hajlékonylemezes tároló, (FDD),
Magyar Vitorlás Szövetség. A VIHAR fejlesztésének célja  Az egyesületek, a titkárság, technikai bizottság adminisztratív feladatainak megkönnyítése.
AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSAI Készítette: Horváth Tünde.
Gyakorlat. postafiók készítése: 1. Nyissuk meg a oldalt! 2. Válasszuk a Fiók létrehozása gombot! 3. Töltsük ki az űrlapot! 4. A nyitólap.
Táblák létrehozása és feltöltése adatokkal Rendezés Szűrés.
Készítette: Kiss András
Neumann János Informatikai Kar
Az esemény neve Esemény dátuma Esemény időpontja
Adatbáziskezelés.
Internet, Elektronikus levelezés
Könyvvizsgálat Guzmics Zsuzsanna
Bankszámlatranzakciók feldolgozása és könyvelése Gyorsan és egyszerűen
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
Társadalombiztosítási ellátások számfejtése és nyilvántartása modul
boldog születésnapot, eszterke!
Mihály Mihály Ünnepelj velünk! Ünnepelj velünk! 18 éves lesz!
AVON CAREER SITE FELÉPÍTÉSE
Előadás másolata:

Miért fontos ? 1. Rend? vagy Káosz? 2. Felelősség egymás iránt… 3. Heti rendszeresség 4. Minősítés 5. Ellenőrzési jutalék

Káosz vagy Rend…?

Miért scannelünk ? Több scan mint fénymásolás Elektronikus formátumban nagyon kevés helyet foglal. Védjük a fákat… inkább oxigént termeljenek… Bárhol hozzáférsz, egy Pen drive kell csak hozzá… Mi is könnyen hozzáférünk Egyszerű keresés az ingatlanok adatai, papírjai között között Olcsóbb… Gyorsabb…

A teljes adminisztráció folyamata = GYORS ELADÁS !

Ingatlan felvétele Ügyfélnél kitöltendők, beszerzendők A 3 oldalas megbízási szerződés 2 példányban Ingatlan adatlap, a hátoldalán alaprajz ( Te rajzolod ! ) Értékbecslés megrendelő ( ha kér é.b.-t. Kérjen ! ) Haszonélvezői nyilatkozat ( ha van haszonélvező ) Kulcsátvételi ( csak ha üres a lakás ) Kívánságlista, ha tovább akar költözni ( Mindig megkérdezed ! ) Finanszírozási iránytű ( Minden esetben ) Fényképezés Tulajdoni lap… kérd el az ügyféltől…

Ingatlan felvétele 1. Scanneld, rendezd mappába. Pl. mappa neve: Kis Pista Kecskemét Eperfa u. 1. 2. Rögzítsd az „eladó ingatlanok” excel táblába az ingatlan adatait. 3. Írd meg az interneten megjelenő hirdetési szöveget. 4. Állíts össze egy email-t a következő tartalommal: megbízási 1-2-3.jpg , adatlap.jpg, alaprajz.jpg, haszonélvezői.jpg, kulcsátvételi.jpg, tulajdoni lap.jpg, leírás.doc vagy docx, az általad készített fényképek max 1024 x 768 jpg felbontásban, ( a felbontást az IRFAN VIEW programmal egyszerűen tudod változtatni ) és az eladó ingatlanok.xls vagy xlsx excel tábla 5. Az email-t a következő címre küldd: dhac.nyilvantartas@gmail.com A 3 oldalas megbízási szerződés Ingatlan adatlap Alaprajz Haszonélvezői nyilatkozat Kulcsátvételi Tulajdoni lap…

Ingatlan felvétele 5. Az email tárgya legyen pl. : Eladó Kiss Pista Kecskemét Eperfa u. 1. 6. Válaszként kapsz egy email-t, benne nyilvántartási kóddal. 7. Ha megkaptad a kódot, az ingatlan, és a tulajdonos adatait rögzítsd be az ingatlan nyilvántartásba. www.ingatlannyilvantartas.hu a jelszavakat kérd el az irodavezetődtől. Útvonal: START – INGATLANOK - ÚJ TÉTEL RÖGZÍTÉSE – típus szerint válassz 8. Az ingatlant hirdesd a lehető legtöbb oldalon, a munkafüzetben megtalálod a részletes listát az általunk preferált oldalakról.

Ingatlan felvétele 1. Scanneld, rendezd mappába. Pl. mappa neve: Kis Pista Kecskemét Eperfa u. 1. 2. Állíts össze egy email-t a következő tartalommal: értékbecslés megrendelő 1-2.jpg , tulajdoni lap.jpg, térképmásolat.jpg 3. Az email-t a következő címre küldd: dhac.ertekbecsles@gmail.com 4. Ha kész az értékbecslés, vidd ki az ügyfélhez: az értékbecslést, a számlát, az általad készített fényképeket, és alaprajzot CD-re kiírva. A megbízási szerződésben ezután az ügyféllel közösen töltsétek ki az eladási ár rovatot, az ügyfél szándéka szerint. Ne írjatok limitárnak nagyobbat mint amit az éb. adott. Értékbecslés megrendelő Tulajdoni lap Térképmásolat ( csak családi háznál )

Ingatlan felvétele 1. Scanneld a lapot a neve legyen: kivánságlista.jpg 2. Küldj egy email-t amiben a tárgy legyen pl : Kereső Kis Pista széchenyivárosi lakás csatold az emailhez a kívánságlista.jpg képet. 3. Az email-t a következő címre küldd: dhac.nyilvantartas@gmail.com Kívánságlista

Ingatlan felvétele 4. A kívánságlista alapján rögzíts be a keresés adatait az ingatlan nyilvántartásba. www.ingatlannyilvantartas.hu a jelszavakat kérd el az irodavezetődtől. Útvonal: NYILVÁNTARTÁS FŐOLDAL ASZTAL – INGATLANOK LISTÁJA SZŰRÉSSEL IKON - katt… 5. Ha Berögzítetted a keresést, a szűrés gomb megnyomásával kiadja a mutatható ingatlanokat. Nincs más dolgod, mint az ügyfélnek bemutatni a nyilvántartásban talált ingatlanokat. Ha nincs megfelelő, lazíts a keresési feltételeken, vagy nagyon gyorsan vegyél fel megfelelő ingatlanokat, és rögzítsd őket… stb

Ingatlan felvétele 1. Scanneld a lapot Finanszírozási iránytű 2. Írj egy email-t, aminek a tárgya legyen pl. : Hitel Kis Pista Kecskemét, csatold hozzá az iránytű.jpg képet 3. Az email-t a következő címre küldd: dhac.hitel@gmail.com Finanszírozási iránytű

Ingatlan mutatása 1. Scanneld a lapot, a neve legyen Megtekintési.jpg 2. Küldj egy email-t amiben a tárgy legyen pl : Mutatás Kis Pista csatold az emailhez a Megtekintési.jpg képet. 3. Az email-t a következő címre küldd: dhac.nyilvantartas@gmail.com Megbízási és megtekintési

Ingatlan mutatása 4. A Megbízási és megtekintési alapján rögzítsd be a mutatás adatait az ingatlan nyilvántartásba. www.ingatlannyilvantartas.hu a jelszavakat kérd el az irodavezetődtől. Útvonal: NYILVÁNTARTÁS FŐOLDAL ASZTAL – INGATLANOK LISTÁJA SZŰRÉSSEL IKON - katt… - TOVÁBBI FELTÉTELEK – írd be az utca pár karakterét – SZŰRÉS MEHET – kiválasztod az ingatlant – ADATLAP – JELENTÉSEK – ESEMÉNYEK – ÚJ TÉTEL – INGATLAN BEMUTATÁSA kitöltöd az űrlapot. FONTOS dátumnak a megtekintés dátumát írd !!!

Ne feledd !!! …hogy minden héten, meetingen le kell adnod az előző héten végzett munka eredményeként összegyűlt eredeti dokumentumokat. Ha akarod, lefénymásolhatod magadnak, de nem kötelező. Tudod védjük a fákat… …hogy a minősítésed-be, csak a nyilvántartásba berögzített felvétel, és új ügyfél számít bele. A felvétel a felvett ingatlanok számát jelenti a termelési hónapban, az új ügyfél pedig a nálad kívánságlistát, és finanszírozási kérdőívet kitöltők számát jelenti. …hogy szereted az adminisztrációt 