Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Óraregisztrálási modul
Advertisements

A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Közösségi oldalak használata
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Közösségi portálok használata
Jutalék Terv.
Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
SEGÉDLET A 7DayWealth weboldal használatához ÜDVÖZÖLLEK A KLUBBAN !
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
„ AZ” ESZKÖZ az iWowWe. Használni akarod? /mint az aranyásók a lapátot?/ Vagy Pénzt akarsz vele csinálni? / mint azok, akik a lapátot árulták?/
Közösségi portálok használata
Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagintézménye
Közösségi portálok ajánlott használata
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata
Forrás: MTI Dúsgazdagok közösségi oldalai Dátum: április 21. "A közösségi média az egyetlen.
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Közösségi oldalak használata
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
Pankász Balázs PTE FEEK Munkapszichológia és Ergonómia Tanszék
" Valami érthetetlen kapcsolat van a barátság és a csillag között.
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
World Wide Web Szabó Péter Számítástechnika-technika IV. évfolyam.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Csimag.hu Bemutatkozó.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.

E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
LifeCareBusiness A TE LEHETŐSÉGED. 1 másodperces prezentáció: Előtte Köszönöm a figyelmet, viszontlátásra a regisztrációnál ! Az Ön tanácsadója: Kriminál.
MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?
ÁtláthatóságBiztonság Hosszú működés Stabilitás. Hatalmas kereseti lehetőség Rugalmas és széles körű szolgáltatás Sokféle jövedelemszerzés Megbízható.
Tanuló neve:Faragó Dominik János Felkészítő tanár:Győri Tamás
Előadás másolata:

Fent vagy valamelyik közösségi portálon?

A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból hatalmas bevételhez jutnak, amelyből azonban a közösség tagjai nem részesednek. A Facebook vagy az iWiW sohasem fizetne azért, hogy a barátaid csatlakozzanak a közösségéhez. Te eddig ebből a profitból nem részesülhettél. Ez most megváltozik! Lépj tovább >

Keress pénzt a világ legütősebb közösségi oldalával! Hogyan kereshetsz pénzt, miközben a barátaiddal csevegsz? Nem csak abban különleges, hogy sokkal modernebb és újszerű alkalmazásokat lehet rajta ingyen használni, hanem abban is, hogy itt a tagok különböző juttatásokat kapnak az oldalon keletkezett profitból. A legújabb trendű közösségi oldal, amely teljesen egyedi. Most végre nemcsak felhasználója lehetsz ennek az új közösségi oldalnak, ami már egy újabb generáció, hanem pénzt is kereshetsz, miközben a barátaiddal beszélgetsz. Ilyennel még nem találkoztál! Passzív jövedelem! Interneten, közösségi oldallal pénzt keresni? Hihetetlen, mégis igaz! Nincs eladás, kötelező havi fogyasztás. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból hatalmas bevételhez jutnak, amelyből azonban a közösség tagjai nem részesednek. A SiteTalk azért különleges, mert jutalékot fizet Tagjainak. Ahhoz, hogy ezt a jutalékot megkapjuk, nem kell semmilyen díjat fizetni, a rendszerhez való csatlakozás teljesen ingyenes. Nincs havi minimumvásárlás, nincs havi minimum teljesítmény, sőt a bónusz sem függ attól, hogy Te, illetve a csoportod mennyit teljesít. Lépj tovább >

A feladatod nem más, mint minél több ismerőst meghívni. Nem kell eladni semmit, nem kell belépési díjak fizetésére buzdítani az ismerősöket, egyszerűen csak meghívod őket a világ legnagyobb, legszínvonalasabb közösségi oldalára. A Sitetalk nem csak egy közösségi oldal lesz. Sokkal több annál! Pl.: - saját piactér (olyan, mint a vatera vagy a teszvesz), ahol egymás között tudnak a tagok adni-venni - vagy pl. ha beírod, hogy mész Londonba 3 hét múlva, jelzi neked, hogy egy ismerősöd is ott lesz akkor tájt - vagy ha venni akarsz egy tv-t a webshopban, szól, hogy melyik haver vett hasonlót, és megkérdezheted a tapasztalatait - lesz nyomkövető gps, ami automatikusan sms-t küld bárki(k)nek, aki tagot megjelölsz (pl. a gyerek az apjának és/vagy nagyapjának) - hotelek, ahol csak a reggelit és a vacsorát kell fizetnie a tagoknak - számolja az ismerőseid hányszor lépnek be, és azért is jutalékot ad - a Sitetalk egyben az egyik website-od is lesz, olyanná teszi az oldalát az ember, amilyenné szeretné, különféle profilokkal - ingyenesen letölthető mindenféle dolgok - a tagok egymást ingyen hívhatják sitetalk mobiltelefonon - saját márkás termékek a webshopban - iPod dömping fillérekért - nem kell feladni a Facebook kapcsolatokat, mivel a Sitetalk össze lesz kötve velük, automatikusan importálja a barátokat - ezáltal az eddigi közösségi oldalak nem konkurenciák lesznek ……. és még rengeteg minden Lépj tovább >

Nem kell mást tenned csak lépj a linkre és regisztrálj ingyenesen a SITE TALK közösségi oldalhoz !

Ha ez megvan, már be is mehetsz a saját webirodádba ( a regisztráláskor általad megadott névvel és jelszóval, ahol láthatod, hogy hány ember költéseiből van bevételed, illetve azt is pontosan, hogy hol jár a jutalék, hogyan állnak az általad meghívottak és így tovább lefelé. Tehát webirodád linkje: Üdvözöllek a csapatomba !