Sminkelés Alapozás Bármilyen típusú bőrnél, alapozóra szükség van.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Passzívház.
Advertisements

A napfogyatkozas Készítete Heinrich Hédi.
A vállalkozás vagyona A vállalkozások vagyonának vizsgálata
Szitakötő Totó.
Gyetvai Gellért Mehet-e a hegy Mohamedhez?. Fenntartók megoszlása Összes fenntartó: 207 (?)
Ismerje meg bőrtípusát!
Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!
Hatékonyságvizsgálat, dokumentálás
Sok Szeretettel köszöntelek!
Pár szó a digitalizálásról
Az időjárás.
A Föld, időjárás, éghajlat
Magasságmérés és Műszeri
Készítette : Barati István Médiatechnológus asszisztens
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
A tudatos élet alapelvei
Egyengetés.
Divat színek Ősz / Tél „Városi sikk“ az ARTDECO legújabb promóciója az extravagáns és a nőies megjelenés tökéletes összhangja. A színek egybecsengő.
A HELYSZÍNI LENYOMATOS TECHNIKA KITERJESZTETT ALKALMAZÁSA
AUSZTRÁL ŐSLAKOSOK Onódi Csaba, 6.B.
Légy Te is napcsókolta Istennő!
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Műhelyvita december 13. Pécs, PTE-ÁJK Tóth András: Az elektronikus hírközlés és média gazdasági szabályozásának alapjai és versenyjogi vonatkozásai.
Forrás: Infografika Forrás:
Nyomtató.
A román társadalom rétegződése 2013-ban. Képviselők.
Az idők során a nagy szemek mindig is az egyik legvonzóbb női vonásnak számítottak…
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
Műanyagok Balogh Zoltán PTE-TTK IÁTT Gumi és celluloid.
E-learning és a multimédia
Demokrácia és diktatúra
Vonalszintezés Geodézia
Készítette: Nagy Emese GFLUOU MF09F2
OSI Modell.
Adatátvitel. ISMERTETŐ 1. Mutassa be az üzenet és csomagkapcsolást! Mi köztük az alapvető különbség? 2. Melyek a fizikailag összekötött és össze nem kötött.
Vonalszintezés Geodézia
Grafikus ábrázolás.
Vezeték nélküli Interfészek
Differenciál számítás
Az energia fogalma és jelentősége
megújuló ENERGIÁK Iskola: Vak Bottyán János Általános Iskola
A legújabb make-up generáció Egy új megközelítése a sminkelésnek
Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít. Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
AZ ÍRÁS Ókori Róma írása.
Szívem áldott hangján Te ismersz nagyon jól, Megérted azt, mi bennem van, ha ajkam nem is szól. Ha válaszút előtt állok, ha a léptem tétova, Hozzád futok,
A háromszög Napoleon- háromszögei
Nem ezt vártam, nem így mondták, Mást ígért a szív és mást a száj, Megint tél van, megint fázom, Pedig azt mondták, hogy jön már a nyár. Nem ezt vártam,
A légutak krónikus gyulladásos megbetegedése, amely rohamokban fellépő köhögéssel, fulladással, mellkasi szorító érzéssel járhat együtt.
Perfect Fusion Alapozót
Az Oriflame bemutatja: Master Curl ívelt pillák szempillaspirál.
Az Oriflame első.
DIAZÓ TÍPUSÚ FÉNYÉRZÉKENY RENDSZEREK
Optomechatronika II. Vékonyrétegek - bevonatok
Az üzleti rendszer komplex döntési modelljei (Modellekkel, számítógéppel támogatott üzleti tervezés) II. Hanyecz Lajos.
Színt viszünk az ifi életébe
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Furcsa jelenségek jég golyók a parton Egy természeti ritkaság, amelyre nincs határozott meteorológiai magyarázat. Ilyen akkor történhet, ha erősen.
Szerkesztette: Dr Lázár Sarnyai Nóra.  Az emlőrák korai kimutatására alkalmas mammográfiás vizsgálat negyvenéves kor felett javasolt a hölgyek számára.
Kén-dioxid indikátorok: a zuzmók
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 A munka véglegesítése, nyomtatás.
Medve-barlang.
Geodézia-vonalszintezés
A szerszámanyagok kiválasztása
Tűzfal (firewall).
Lavina.
Tartalom Piaci trendek... A termékek
Szerkesztette:Balogh Krisztina
Bevezető fogalmak Minden ember ugyanabba a fajba tartozik A faj tudományos neve a Homo sapiens. A fajnál kisebb kategóriák: alfaj, változat, nagyrassz,
Előadás másolata:

Sminkelés Alapozás Bármilyen típusú bőrnél, alapozóra szükség van. A jó minőségű alapozó eltakarja az apróbb bőrhibákat, hidratál, véd az őszi időjárás viszontagságaitól (hideg, szél, eső), és vékony rétegben is kellően fed. Ha nem tér el a bőr színétől, akkor az a megfelelő. Az alapozót megnedvesített szivaccsal, egyenletesen elosztva kell felvinni a bőrre.

Púderezés Az alapozó túlzott fényét könnyedén eltünteti a púder. Bár csábítóak a mutatós, tükrös púderkompaktok, nem érdemes ezeket választani, mert a púder nagy szemcsézetű, nem tud vele leheletfinom réteget képezni, legjobb a kőpúder. Speciális párnával kell felvinni, a fölösleget pedig nagy ecsettel el távolítani.

Arcpirosítás Por vagy krémes arcpirosítóval történhet. Előbbit a púderezés után, utóbbit a púderezés előtt. A déli típusba tartozó hölgyeknél narancsos-barackos tónusokat, az északi típusúak rózsaszínes árnyalatot alkalmazzunk. Szemrevalók Szemceruza Szemhéjpúderek Szempillaspirál Rúzsozás - segítségével optikailag nagyobbá, vagy kisebbé varázsolhatod ajkadat.

Tartós tetoválás A tartós Make Up ( tetoválás )  az ázsiai országokból származik, őshazája Polinézia volt.  Az évezredek óta használt szimbólumok többek között egy-egy meghatározott csoporthoz való tartozás jelölésére szolgáltak. A szimbólumok megvédték hordozójukat a szellemektől, jelölték törzsi hovatartozásukat, vagy a felnőtté válást. A tetoválás a tahiti "tatu" szóból ered, ami annyit jelent: sebet ütni. A festékbe mártott tűvel festéket juttatnak a bőrbe, ahol  az tartósan ott is marad. Európában elsősorban matrózok viselték, aztán ez szalonképessé vált.

Ázsiában pálcikák segítségével pontok formájában került a bőrbe a festék. Eleinte Európában is ezt a pontozó technikát használták. MA már technikailag jól átgondolt készülékek állnak rendelkezésre. A pálcika technika nagy művészi készültséget és kézügyességet igényelt, ezért megjelentek segítségül a tartós make up-ot készítő készülékek is. A tű egy foglalatba került, szabályozó szerkezettel is ellátták, a sebesség is változtatható.  Az akupunktúrás tűvel nyugodtabbá vált a vonalvezetés. Léteznek olyan ligh-tech készülékek, amelyek biztonságosságuk mellett a tű leszúrás mélysége is beállítható.

A leglényegesebb különbség a festék behatolási mélysége a bőr alá. A tartós make up és a tetoválás közötti különbségek könnyen felismerhetők: Miközben a tetoválás egy bizonyos csoporthoz tartozást demonstrál, addig a tartós make up kizárólag kozmetikai célokat szolgál. A leglényegesebb különbség a festék behatolási mélysége a bőr alá. A tartós make up a bőr legfelső rétegébe kerül, s a sejtmegújulás következtében kb. 2-5 év alatt elhalványul. A tetoválás viszont  az alsó bőrrétegbe kerül, és maradandó lesz. A permanent make up a kozmetikai beavatkozások egyik kedvenc megoldása, mert hosszú távon nyújt látványos megoldást viselőjének. A kozmetikus célja, hogy a tetoválás segítségével az arc előnyös adottságait kihangsúlyozza, illetve  az apróbb hibákat korrigálja. Tetoválni csak tanfolyam elvégzése után lehet. Itt megtanulható a technika, a gép használata, színelmélet és forma meghatározása.