A REMÉNYSÉG JELEI IMAHÉT - 2008. NE BÍZZATOK HAMIS ÓRÁKBAN! Péntek.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kiáltó világ.
Advertisements

ÖRÖK ÉRTÉKEK Életünk döntések sorozata: Mózes példája; Zsid.11,24-26; „Hit által tiltakozott Mózes, amikor felnőtt, hogy a fáraó leánya fiának mondják.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Feltehetek egy kérdést?
Krisztus uralma alatt élni 5.
Az Eukarisztia titkáról elmélkedve az első kérdés, amelyet szemlélünk, hogy mi is az
Hogyan formál át Isten az igehirdetésen keresztül?
A REMÉNYSÉG JELEI IMAHÉT KEDD Az emberek és a természeti erőforrások kizsákmányolása A misszió lehetőségek ideje.
Krisztus uralma alatt élni 1. András hadművelet Johan Lukasse írása nyomán Megváltóm és Királyom.
Lemondás az uralomról I.Jézus Krisztus megtiltotta a tanítványkörnek az uralkodást, úgy, ahogy azt a társadalomban gyakorolják. Mk 10:35-45 „Ekkor hozzálépett.
A házasság még nem a mennyország
MUNKA1 MUNKA BÜNTETÉS - FELADAT  40 éven át, legalább napi 10 órát kb óra  Túl nehéz, unalmas, kibírhatatlan kollégák és főnök, kevés fizetésért:
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Folyamodjatok az Úrhoz,
Utolsó idők jelei – tények és tévhitek
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
A SIKERES ÉLET TITKA.
A bibliai lecke előkészítése és tanítása (1-2.)
A REMÉNYSÉG JELEI IMAHÉT A spiritizmus nagy csalása Csütörtök IMAHÉT
Megszentelődés Péter levelei alapján Ifi óra - Békés
Isten igéje éles kard,mely véd. Boldog a ki azzal vív csatát mert győzhet százszor is.
Zsolt 6,3-5 Kegyelmezz, Uram, mert elcsüggedtem, gyógyíts meg, Uram, mert reszketnek tagjaim! Lelkem is csupa reszketés, és te, Uram, meddig késel? Fordulj.
Miért ünnepeljük még ma is a reformációt?
TEMESVÁR FEBRUÁR 17 HÁZICSOPORTOK A GYÜLEKEZETBEN.
Albert Schweizer A nagy titok
Készítette: Hendrich Kíra
Ökumenikus imahét – 2010 Bánhidai Református Templom, január 22. Imahét a Krisztushívők egységéért Ti vagytok a tanuk Hogyan válhatunk jobb tanúkká?
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Bibliai gondolatok - olasz tájakkal és zenei aláfestéssel
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Úton böjtben.
Boldog 2014-et !.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
BÖJT 2014.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Gyülekezet Koinónia - Közösség.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
EGYHÁZI IMATALÁLKOZÓ AZ EURÓPAI ROMÁKÉRT április 12. csütörtök KDOBVI baracskai objektum.
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
Az Úr az én kősziklám, váram és szabadítóm; az én Istenem, az én kősziklám, ő benne bízom: az én paizsom, idvességem szarva, menedékem. Zsoltár 18:3.
Kicsoda Isten? 4. prédikáció
A BOLDOGSÁG TITKA.
BECSÜLETESSÉG Becs, becses… ÉRTÉKES! Becsül: értékel, tisztel.
Az élet igéje augusztus.
JÓ REGGELT !.
Az Élet Igéje május „… Krisztus nevében kérünk: engesztelődjetek ki az Istennel!” (2Kor 5,20)
1 Továbblépés - Az üzenet.
Add át a szívedet Jézusnak, Megtisztítja, meggyógyítja
Az Élet Igéje október.
Isten mondta.
Mindig kapcsolatban Vele
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Folyamodjatok az Úrhoz,
Az Élet Igéje január A világ sok részén január 18. és 25. között tartják az imahetet a keresztények egységéért, más helyeken Pünkösdre teszik ezt.
Főpapi kenet Heidelbergi KT 31..
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Mt 19,16-30.
Református istentisztelet 2014 december 21 advent negyedik vasárnap.
Jöjj, ha éhes vagy.
Nem tudom mikor lesz.
Dávid zsoltára. Hozzád kiáltok, Uram, siess segítségemre, figyelj szavamra, ha kiáltok hozzád!
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Hiszem és vallom Az Apostoli Hitvallás
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
Igeolvasás „Ellenben azt, ami nekem nyereség volt, kárnak ítéltem a Krisztusért. 8Sőt most is kárnak ítélek mindent Krisztus Jézus, az én Uram ismeretének.
JÓ REGGELT !.
A) Jézus Krisztus személye
A teremtő és gondviselő Atya
Előadás másolata:

A REMÉNYSÉG JELEI IMAHÉT

NE BÍZZATOK HAMIS ÓRÁKBAN! Péntek

Több éberséget a nehéz időkben!

IMAHÉT Márk 13, „Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és jeleket és csodákat tesznek, hogy elhitessék, ha lehet, még a választottakat is. Ti pedig vigyázzatok …” Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT A. A hamisítványok áradata - Utcai hamisítványárulók - Illúzió árusítók – hamis próféták Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT B. Hogyan különböztethetjük meg őket ? - Krisztus figyelmeztet : - hamis próféták, - hamis tanítók és - hamis Krisztusok ellen Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT Márk 13:22–23. „Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és jeleket és csodákat tesznek, hogy elhitessék, ha lehet, még a választottakat is. Ti pedig vigyázzatok …” Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT B. Hogyan különböztethetjük meg őket? - hamis próféták, hamis tanítók és hamis Krisztusok ellen figyelmeztet Jézus - E hármas ellenség raja el akarja árasztani az egyházat. Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT B. Hogyan különböztethetjük meg őket ? - Kritikus szemmel kell fogadjuk, ha valaki Krisztus nevében jön - Meg kell tudnunk, hogy az illető személyek hűségesek-e a Bibliához - Milyen az életvitelük ezeknek az egyéneknek? - Fel kell tennünk a kérdést: Ki ez, aki más üzenetet hirdet? Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT D. Az örökkévaló Krisztusunkhoz menekülünk. Ne bízzatok hamis órákban! Ha feltesszük ezeket a kérdéseket, és használjuk Isten adta józan eszünket, olvassuk a Szentírást és imádkozunk, leellenőrizhetjük, mi az igazság és meg tudjuk majd különböztetni a hamisságtól.

IMAHÉT B. Mit tegyünk a „mássággal”? „Senkinek sem kell eltűrnie, hogy becsapják.” (The Adventist Review and Sabbath Herald, 17 noi. 1885) Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT C. Hogyan csapják be az embereket? - felcsigázzák az érdeklődésünket - különleges embereknek számítunk, azon kevés kiválasztottak közé tartozunk, akikkel üzenetüket közlik. - élénken érdeklődnek a lelki életünk iránt. - tekintélyt parancsolóan beszélnek. - egység rombolók (széthúzás) Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT Jer. 23:16. „Ne hallgassátok azoknak a prófétáknak szavait, akik néktek prófétálnak, elbolondítnak titeket: az ő szívüknek látását szólják, nem az Úr szájából valót” Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT D. Figyelmünk Jézusra összpontosítsuk - Amit Isten elkezd, azt sikeresen be is fejezi - nem szükséges a hamis leleplezésének szakértőivé képeznünk magunkat - törekedjünk, hogy Őt megismerjük, és Vele járjunk - „gyökerezzünk” meg Krisztusban Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT D. Figyelmünk Jézusra összpontosítsuk „horgonyozzunk Krisztusban, legyünk a hitben meggyökerezve és jól megalapozva” (The Advent Review and Sabbath Herald, nov. 17.). Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT D. Figyelmünk Jézusra összpontosítsuk Ne bízzatok hamis órákban! Összpontosítsunk az igazira, és akkor nem kell aggódnunk a hamis miatt!

IMAHÉT ELMÉLKEDÉSRE ÉS MEGBESZÉLÉSRE SZÁNT KÉRDÉSEK: 1. Miért létezik az utolsó napokban annyi csalás és ámítás? 2. „Amit Isten elkezd, azt sikeresen be is fejezi.” Hetedik napot ünneplő adventistaként milyen bátorítást jelent neked ez a kijelentés? Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT AZ IMAJÁNG FENNTARTÁSA 24/24 - 7/7 Ne bízzatok hamis órákban!

IMAHÉT A REMÉNYSÉG JELEI

IMAHÉT EVANGÉLIUM AZ EGÉSZ VILÁGNAK Szombat

A REMÉNYSÉG JELEI IMAHÉT