Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA 2014-07-111 Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ismerje meg bőrtípusát!
Advertisements

Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT
AZ ÉVSZAKOK KOZMETIKAI PROBLÉMÁI
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
Bemutatkozik a G-portál. Tartalom I. Elérés, népszerű tartalmak 1. G-Portál: a legnagyobb látogatottságú tárhely szolgáltató (havi látogatószámok éves.
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
Divat színek Ősz / Tél „Városi sikk“ az ARTDECO legújabb promóciója az extravagáns és a nőies megjelenés tökéletes összhangja. A színek egybecsengő.
Légy Te is napcsókolta Istennő!
BIONET MELLÁPOLÓ KRÉM.
Alipikus bőr.
A bőr tulajdonságai By:Horváth Robíí.
A szervezet és a környezet határán
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
A napozás előnyei és hátrányai
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
BIOCLINIC Az Oriflame első gyógykozmetikai termékcsaládja.
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
Fiatalító, védő antioxidáns gél
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Megdöbbentő tények a vízről!
A virágos növények (zárvatermők)
Edényrendezés Adott az alábbi rendezetlen sorozat melyen elvégezzük a Radix eljárást:
2010 október 2651 kp. Vizsga 2. feladata. Megoldás: „A” vállalat: Beszerzés : 100 millió Árrés: ( 12 %) = 100 x 0,12=12 millió Nettó eladási ár =
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
kampány. 2 A katalógus első oldalai: Termékajánlatok különböző kategóriákból Nyári árzuhanás Csapj le a legjobb nyári ajánlatokra! Kedvezmény.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
BIONET ENERGIAKRÉM STANDARDIZÁLT HATÓANYAGTARTALMÚ NÖVÉNYI KIVONATOKKAL.
Nº 1. BIONET AKTÍV BALZSAM.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
4-es katalógus újdonságai
A szappanok káros hatásai
A klímaváltozás és a legfontosabb hazai feladatok A klímaváltozás és a legfontosabb hazai feladatok Szabó Imre miniszter Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium.
Kiegészítés a Minőségbiztosítás II. oktatási segédlethez (BSC) A 2. konzultáción kiemelt diasorszámok: 7-10, 17,18-23,31,34-44,59,66,75-82,85-86,88- 90, ,
Környezetileg káros támogatások a mezőgazdaságban
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Copyright ©2012 by Oriflame Cosmetics SA. Csak a győzelemnek ad esélyt?
Perfect Fusion Alapozót
Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános.
Az Oriflame első.
Ön egyike azoknak a hölgyeknek, akik a természetes, hibátlan bőrről álmodnak, anélkül, hogy nehéz smink érzés lenne?
113/09/2014Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA.
Kezdéskilépés Táplálás kívülről befele.. Táplálás kívülről befele Mi teszi bőrét gyönyörűvé?Mindennap bőrápolás a nutricentials ™ -elA nutricentials ™
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Élvezd a nyarat! 2012/10-es kampány. 2 3 új ultrakönnyű nappali lotion 3 új ultrakönnyű nappali lotion Újdonság: Anew hidratáló lotionök Katalógus 2-7.
HAIR NICE HAJSAMPON Nem tartalmaz Sodium Lauryl Sulphatot
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
1 Napozószerek. 2 Napfény Energiaforrás, amely gyógyító, serkentő hatású Károsítja a bőrt, felgyorsítja öregedését.
A szervezet és a környezet határán
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Copyright ©2014 by Oriflame Cosmetics SA.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT 5.
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
A PIROS BOGYÓS GYÜMÖLCSÖK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi fejlesztésére.
2015 Június.
KEZELÉSEK 2017 A természet szépségtitkai Organic Secrets.
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
Előadás másolata:

Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA

ŐRIZZE MEG BŐRE SZÉPSÉGÉT az új AQUA-RHYTHM arcápolókkal!

MIBEN REJLIK AZ AQUA-RHYTHM HATÉKONYSÁGA?

A természet megtanulta túlélni a környezet kedvezőtlen hatásait…. A sivatag szárazságát… A tengerek szélsőségeit...

Az egyik legjellemzőbb környezeti hatás, amelyhez a növényeknek alkalmazkodniuk kell a csapadékhiány.

Az Oriflame legújabb sorozata, két olyan növényi kivonatot tartalmaz, amelyek különleges víztároló- és vízfelvevő képességükkel megtanulták túlélni a száraz időszakokat. E tulajdonságuk érvényesül, a bőr fiatalságát megőrző AQUA-RHYTHM arcápolókban. BŐRE SZÉPSÉGE MEGŐRIZHETŐ! AQUA-RHYTHM

Jerikó rózsája - Trehalose Védi a bőr kötőszöveti rostjait termelő sejtek az ún. fibroblasztok szerkezetét, javítja a bőrsejtek anyagcseréjét. Megköti a nedvességet, folyamatosan hidratálja a bőr felszínét és védelmet nyújt a meleg és hideg időjárás káros hatásaival szemben.

Puhítja és megújítja a vízhiányos bőrt, megköti a nedvességet a kötőszöveti rétegben, szinte belülről tölti fel nedvességgel a bőrt. Vörös Alga - Furcellaria Lumbricalis

Jerikó rózsája Vörös alga HYDRO-PROTECT COMPLEX Intenzíven hidratál és erősíti a bőr szerkezetét. Megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. Hydro-Protect Complex

A Hydro-Protect Complex, az órához igazodva hidratálja a bőrt. Miképp lehetséges? Hydro-Protect Complex

A bőr napi bioritmusa :0012:0016:0020:0000:0002:0004: Time (hours) TEWL Forrás: Le Fur et al, Journal of investigative dermatology; (117) 3 Sep 2001; Az AQUA-RHYTHM a bőr bioritmusa szerint hidratál! Vörös alga Jerikó rózsája Vörös alga Jerikó rózsája Nappali krémÉjszakai krém

Aktiválja a bőr hidratáló mechanizmusát és teljeskörű védettséget nyújt a korai bőröregedéssel szemben. Napközben folyamatos nedvességpótlást biztosít. AQUA-RHYTHM Nappali krém Jerikó rózsája Vörös alga Jerikó rózsája

AQUA-RHYTHM Nappali krém Vörösáfonya-kivonat Vörös alga Jerikó rózsája + a Skindividual-ból ismert Vörös alga Jerikó rózsája

Megakadályozza a bőr éjszakai vízvesztését, így intenzíven hidratálja azt alvás közben. AQUA-RHYTHM Éjszakai krém Vörös alga Jerikó rózsája Vörös alga

A természet megtanulta túlélni a környezet kedvezőtlen hatásait…. A sivatag szárazságát… A tengerek szélsőségeit... …és ezt a tudást az Oriflame a bőr fiatalításában kamatoztatja!

AQUQ-RHYTHM es katalógustól Szabályozza a bőr hidratáltságát Erősíti védelmi rendszerét Visszaadja a bőr simaságát, rugalmasságát és kellemes komfortérzetét Megelőzi az idő előtti bőröregedést A bőr frissebbnek, egészségesebb tűnik! A BŐR SZÉPSÉGE MEGŐRIZHETŐ! A HIDRATÁCIÓ jelentős szerepet játszik a bőr fiatalon tartásában. Nemcsak a bőr komfort érzetét befolyásolja, hatással van a ráncok megjelenésének késleltetésében is.

AQUA-RHYTHM A BŐR SZÉPSÉGE MEGŐRIZHETŐ! ÉRTÉKESÍTÉSI STRATÉGA: Megújult Skindividual sorozat, intenzív hidratáló tulajdonsággal, lágy textúrával 30 év fölötti korosztálynak, a bőr fiatalon tartása céljából A régi Skindividual termékek vásárlóinak és egy új vásárlói rétegnek, minden bőrtípus számára

Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA 18