Siker a tőzsdén A/9 A point and figure chart, az o-x diagram.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Energia, Munka, Teljesítmény Hatásfok
Advertisements

Matematika a tőzsdén.
A testek mozgása.
KamatFix 2015 árfolyamvédett eszközalap. 2 Egyéni személybiztosítás fejlesztési csoport | KamatFix 2015 •Tőkevédelem •Hozamvédelem •Árfolyamvédelem.
Siker a tőzsdén A/7 Fedezeti ügyletek (hedge): Ellen tranzakcióként megjelenő ügylet. Csak akkor van értelme, ha a financiális terhe nem magas, elviselhető.
Rajz alapfogalmak rajzeszközök, szerkesztések
Siker a tőzsdén A/2  El kell döntenünk, mit is vegyünk.  A döntésnél (részvény vásárlás) figyelembe kell vennünk: a társaság eredményessége, teljesítménye,
Előadó: Horváth András, tőzsdeszakértő
Siker a tőzsdén 25. A kezdő tanfolyam befejező anyaga.  És mégis lehet kereskedni „inside day” esetén ! A két féle trendforduló: Bullish Bearish reklám.
A piaci alapfogalmak - Piac, kereslet, kínálat, ár - A kereslet
KINEMATIKAI FELADATOK
Függvénytranszformációk
Siker a tőzsdén 20. Egy újabb indikátor a napi elemzés megkönnyítésére. Egy újabb indikátor a napi elemzés megkönnyítésére. CCI (Commodity Channel Index)
Síkhullámok visszaverődése és törése
AZ ÉGHAJLAT ÁBRÁZOLÁSA
A Windows grafikus felülete
A weboldal képernyő terve: Két szinten kell kidolgozni: 2. 3 db aloldal képe 1. Bejelentkező kép Adjuk meg az embléma és a reklámok helyét is.
Készítette: Varga István VEGYÉSZETI-ÉLELMISZERIPARI KÖZÉPISKOLA CSÓKA A rektifikálóoszlop elméleti tálcaszámának meghatározása szerkesztéssel.
Hurrikánok, Tájfunok, Tornádók
MICROSOFT OFFICE EXCEL. Indítása  Start - Minden program – Microsoft Office – Microsoft Office Excel  Asztalról az ikonjára dupla kattintással.
Levegőtisztaság-védelem 7. előadás
1.feladat. Egy nyugalomban lévő m=3 kg tömegű, r=20 cm sugarú gömböt a súlypontjában (középpontjában) I=0,1 kgm/s impulzus éri t=0,1 ms idő alatt. Az.
1. Feladat Két gyerek ül egy 4,5m hosszú súlytalan mérleghinta két végén. Határozzuk meg azt az alátámasztási pontot, mely a hinta egyensúlyát biztosítja,
Az elemek periódusos rendszere
KINEMATIKAI FELADATOK
Másodfokú függvények.
A másodfokú függvények ábrázolása
Lineáris függvények ábrázolása
Optikai csalódások.
A SYMLOG Systematic Multiple Level Observation of Groups/ Csoportok rendszerezett sok szempontú felmérése (Harvard University) SYMLOG.
Inflációs jelentés Elemzői fórum Kiss Gergely február.
Adatábrázolás, kódrendszerek
Axonometrikus ábrázolás
Siker a tőzsdén A/19 Az árfolyam csatornákról egy kicsit gyakorlatiasabban ! Az árfolyam csatornákról egy kicsit gyakorlatiasabban ! a a a Átlépve a csatorna.
Siker a tőzsdén A/6 Volatilitás: ártartomány ingadozás.
Siker a tőzsdén A/8 Trendek felépülése (emelkedő trend esetén): Trendek felépülése (emelkedő trend esetén): Felhalmozás szakasza: A kereslet szignifikánsan.
Siker a tőzsdén 21. A hullámokon lovagoló kereskedési szisztéma. A hullámokon lovagoló kereskedési szisztéma. A hullámmozgásban haladó árfolyamok nem.
Siker a tőzsdén A/15 Bollinger szalag Az árcsatorna indikátorok leghatékonyabb módszerei között tartják számon. John Bollinger pénzügyi ujságíró ötlete.
Siker a tőzsdén A/5 Részvény vásárlásnál milyen lehetőségeink vannak ? Piaci árfolyam (ahol épp aktuálisan lehet vásárolni) Piaci árfolyam (ahol épp aktuálisan.
Siker a tőzsdén A/1 1.Gondolkodásmódunk megváltoztatása. f ogyasztói szemlélet befektetői szemlélet 2. Gondolatok a pénzpiacról: felhasználók > jelenbeli.
Siker a tőzsdén A/11 Fibonacci számok
Siker a tőzsdén A/4 Emelkedő napi árfolyam (fehér). Csökkenő napi árfolyam (fekete gyertya) A forgalom árulkodik (emelkedő nap forgalma zöld, csökkenő.
Siker a tőzsdén A/18 A Forgalmi Egyensúly (On Balance Volume) A Forgalmi Egyensúly (On Balance Volume) mutató egy instrumentumba be- és kiáramló pénzmennyiséget.
Siker a tőzsdén A/14 Fordulós jelek: kulcs forduló sziget forduló Kulcsforduló esetén (növekvő trendben ) az árfolyam meghaladja a megelőző napok árfolyam.
ADATBÁZISKEZELÉS ŰRLAPOK.
Egy szövegszerkesztő legegyszerűbb szolgáltatásai
RADIX bináris számokra ___A___ ___B___ Berakjuk két edénybe, a 0- kat felülről lefelé, az 1- eket alulról felfelé.
MUNKA- ÉS TŰZVÉDELEMI JELEK ÉS JELZÉSEK
Elektronikus tananyag
Siker a tőzsdén A/10 A Dow elmélet, az örök „igazság”
GAUSS-FÉLE HARANG-GÖRBE
VIDEOTECHNIKA/formanyelv
Révész Tamás 9.a.  A hosszúság fogalma  Mértékegységek az őskorban  Hosszmértékek fajtái  SI hosszmértékek  Régi és angolszász hosszmértékegységek.
Munka.
Fizika összefoglaló Egyenes vonalú egyenletesen változó mozgás
SZÖVEGSZERKESZTÉS IV. ~ BEKEZDÉSFORMÁZÁS ~
Rugós inga mozgása Hömöstrei Mihály.
Az egér.
Függvénykapcsolatok szerepe a feladatmegoldások során Radnóti Katalin ELTE TTK.
V. Befektetői stratégiák opciós ügyletekkel
Az ET 91 frekvenciabeállítási módjai
V. Befektetői stratégiák opciós ügyletekkel
Munka Egyszerűbben: az erő (vektor!) és az elmozdulás (vektor!) skalárszorzata (matematika)
Az ET 92 frekvenciabeállítási módjai
g(x) = 2x2 2-szeresére nyúlik f(x) = x2 normál parabola
TECHNIKAI ELEMZÉS EGYSZERŰEN
Hosszúidejű Spektrogram mérés az ET 91 - el
A teljesítménymenedzsment stratégiai kérdései
Szögfüggvények és alkalmazásai Készítette: Hosszú Ildikó Nincs Készen.
Előadás másolata:

Siker a tőzsdén A/9 A point and figure chart, az o-x diagram. Az árfolyam változás lekövetésének egyik legegyszerűbb formája. Adott egységnyi lefelé történő elmozdulást 0-val ,míg felfelé történő mozgást x –el jelöli. Az o-x diagram vízszintes és függőleges tengelye is ár ill. árváltozás. Előnyei: „ jól” adja a vételi és eladási jeleket. Hosszabb és rövidebb időtávokhoz egyaránt jól simogatható az egység megváltoztatásával. Kitűnően követi a napi árváltozásokat. 15 féle nagyon pontos jelzést tud számunkra adni.

Siker a tőzsdén A/9

Kitörés

Előzetes A következő alkalommal egy nagy lélegzetű részbe kezdünk. Megismerkedünk az Elliot hullámokkal, és hamarosan jön a Fibonacci szám elmélet. A képekre kattinva bővebb információ_>>