Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Siker a tőzsdén 20. Egy újabb indikátor a napi elemzés megkönnyítésére. Egy újabb indikátor a napi elemzés megkönnyítésére. CCI (Commodity Channel Index)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Siker a tőzsdén 20. Egy újabb indikátor a napi elemzés megkönnyítésére. Egy újabb indikátor a napi elemzés megkönnyítésére. CCI (Commodity Channel Index)"— Előadás másolata:

1

2 Siker a tőzsdén 20. Egy újabb indikátor a napi elemzés megkönnyítésére. Egy újabb indikátor a napi elemzés megkönnyítésére. CCI (Commodity Channel Index) Oszcillátor típusú nyílt skálájú indikátor. A volatilitás változását méri. A törvény amit használ: a volatilitás csökkenése az árak csökkenését eredményezi. (előjelző) Jelzései: -100/+100 szignál vonalak átlépése trendfordulós előjel. -100/+100 szignál vonalak átlépése trendfordulós előjel. Trendfordulós jelzés a a CCI trendvonalainak metszése.Trendfordulós jelzés a a CCI trendvonalainak metszése. Szintén trendfordulós jel a az árfolyam görbével szemben kialakult divergenciája.Szintén trendfordulós jel a az árfolyam görbével szemben kialakult divergenciája.

3 Szignál vonal CCI trend vonalai

4 A paralelogramma módszer Egy nagyon eredményes módszer Egy nagyon eredményes módszer 0 1 2 3 A várható következő árfolyam csúcs A 0-2 emelkedés korrekciós szakaszának trendcsatornája A maximumokat összekötő egyenes párhuzamosa a korrekciós minimumból indítva, adja a a következő csúcsot.

5 A B C D 1 2 Fordulónapi árfolyam

6 Előzetes: folytatás következik……..


Letölteni ppt "Siker a tőzsdén 20. Egy újabb indikátor a napi elemzés megkönnyítésére. Egy újabb indikátor a napi elemzés megkönnyítésére. CCI (Commodity Channel Index)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések