Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Siker a tőzsdén A/7 Fedezeti ügyletek (hedge): Ellen tranzakcióként megjelenő ügylet. Csak akkor van értelme, ha a financiális terhe nem magas, elviselhető.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Siker a tőzsdén A/7 Fedezeti ügyletek (hedge): Ellen tranzakcióként megjelenő ügylet. Csak akkor van értelme, ha a financiális terhe nem magas, elviselhető."— Előadás másolata:

1

2 Siker a tőzsdén A/7 Fedezeti ügyletek (hedge): Ellen tranzakcióként megjelenő ügylet. Csak akkor van értelme, ha a financiális terhe nem magas, elviselhető. Statisztikai módszerek: mozgó átlagok, momentum vagy lendület, momentum vagy lendület, relatív erősségi index, oszcillátorok, oszcillátorok, Elliot hullámok, Fibonacci számok Mozgó átlag: az ár és az árfolyam felhasználásával határozható meg. Több napra vetített mozgó átlagokat (5,10, 40,60, 100,200) használhatunk. Így megkülönböztetünk rövid, közép és hosszú távú mozgó átlagot. Sok esetben komoly támasz ill. ellenállás szintek a pl. az 50 vagy 200 napos mozgó átlag. Momentum: (lendület) : a trend meredekségére jellemző index. Az adott nap átlag árát ill. az árfolyamot hasonlítja össze a mozgó átlaggal. Amennyiben az index trendje nagyon meredek 45-60%-os korrekció bekövetkezése prognosztizálható. Osszcillátorok : Két mozgóátlag százalékos különbségét adja meg. Egy 0 vonaltól pozitív és negatív irányba rajzolódik ki.

3 Mozgóátlagok Működési elve a következő: Ha a hossztávú elvárás alatt marad a rövid távúnak, akkor a piac túlértékelt, eladási jelzés. Fordított helyzetben vételi szignál.

4 MOZGÓÁTLAG jelzései  Vételi jel:  A rövid távot átlagoló alulról metszi a hosszú távot átlagoló grafikont.  A napi ár mindkét átlagoló görbe felett helyezkedik el.  Eladási jel:  A hosszabb átlagoló alulról metszi a rövidebb átlagoló grafikont.  A napi ár mindkét átlagoló görbe alatt helyezkedik el.

5 Mol részvény

6 Előzetes Fundamentális, technikai elemzés  Napi árfolyamok (nyitó –záró) árfolyam  Bar chartok  Gyertya diagram  Trendek, támaszok, ellenállások  Dupla alj, dupla csúcs, csésze  Árboc szalag, zászlók  Indikátorok csoportosítása  Indikátorok, mozgóátlagok, oszcillátorok, momentum indikátorok, relatív erősség indikátorok  Fibonacci számok, idősíkok, fan  Stb…. A képekre kattinva bővebb információ_>>


Letölteni ppt "Siker a tőzsdén A/7 Fedezeti ügyletek (hedge): Ellen tranzakcióként megjelenő ügylet. Csak akkor van értelme, ha a financiális terhe nem magas, elviselhető."

Hasonló előadás


Google Hirdetések