NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Intelligens fényvédelem
Advertisements

Alap Termékek.
Dermabrázió Definíció: Műtéti beavatkozás, mely eltűnteti a sebhelyeket és egyéb bőrelváltozásokat, a bőr felszínét drótkefével vagy nagyon finom dörzspapírral.
Ismerje meg bőrtípusát!
Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT
Sok Szeretettel köszöntelek!
AZ ÉVSZAKOK KOZMETIKAI PROBLÉMÁI
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
Divat színek Ősz / Tél „Városi sikk“ az ARTDECO legújabb promóciója az extravagáns és a nőies megjelenés tökéletes összhangja. A színek egybecsengő.
Légy Te is napcsókolta Istennő!
BIONET MELLÁPOLÓ KRÉM.
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Élvezze a professzionális kozmetikai arcápolás eredményeit otthonában
Diéta (Quick start) Herbalife Egészséges Táplálék (választott ízben) Herbalife személyre szabott fehérje Zabrost tabletta Multivitamin.
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
Alipikus bőr.
A bőr tulajdonságai By:Horváth Robíí.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
5. Milyen bőrtípusba tartoztok, és miért gazdálkodjatok okosan a naptőkétekkel? Bőrötök alapszíne, szeplősödési hajlama, szemetek és hajatok színe alapján.
2013 katalógus Anima Szappan Stúdió Gyártó és forgalmazó:
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
Gyógynövényismeret A balzsam hatóanyagai : csalán, szőlőmag, zsálya, jojoba, kókusztej, ilang-ilang, grapefruit, jázmin, szegfűszeg Szőlőmag fitoösztrogén.
VIII. Országos Média Diákverseny 2008Versenyfeladat.
A napozás előnyei és hátrányai
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.
BIOCLINIC Az Oriflame első gyógykozmetikai termékcsaládja.
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
Fiatalító, védő antioxidáns gél
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
BIONET ENERGIAKRÉM STANDARDIZÁLT HATÓANYAGTARTALMÚ NÖVÉNYI KIVONATOKKAL.
Nº 1. BIONET AKTÍV BALZSAM.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
4-es katalógus újdonságai
A szappanok káros hatásai
Emperger Cintia Klicsu Viktória 9.B
NÖVÉNYI ALAPÚ, INSTANT ITALPOROK HAGYOMÁNYOS NÖVÉNYI KIVONATOK A MODERN VILÁGUNKBAN.
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Perfect Fusion Alapozót
Az Oriflame első.
Ön egyike azoknak a hölgyeknek, akik a természetes, hibátlan bőrről álmodnak, anélkül, hogy nehéz smink érzés lenne?
Kezdéskilépés Táplálás kívülről befele.. Táplálás kívülről befele Mi teszi bőrét gyönyörűvé?Mindennap bőrápolás a nutricentials ™ -elA nutricentials ™
Haircare A gyönyörű hajért kilépés start © 2002 Nu Skin Europe.
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
Élvezd a nyarat! 2012/10-es kampány. 2 3 új ultrakönnyű nappali lotion 3 új ultrakönnyű nappali lotion Újdonság: Anew hidratáló lotionök Katalógus 2-7.
YAMALUBE P-Neutral Visor & Helmet Cleaner
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
NAPI ARCÁPOLÁSI RUTIN.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Tartalom Piaci trendek... A termékek
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
The Science of Nutricentials ® Tudta Ön? Bőrének 10 létfontosságú dologra van szüksége az optimális egészséghez és szépséghez. Ön megadja bőrének mindazt,
KEZELÉSEK 2017 A természet szépségtitkai Organic Secrets.
Kezelések 2018 Kezelések
Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
TIENS KANGLI.
5. Milyen bőrtípusba tartoztok, és miért gazdálkodjatok okosan a naptőkétekkel? Bőrötök alapszíne, szeplősödési hajlama, szemetek és hajatok színe alapján.
Előadás másolata:

NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas és személyre szabható A legmodernebb bőrápolási technológia Minőségi csomagolás, kimagasló érték A tudomány és a természet fenséges fúziója…

NouriFusion TM Legfontosabb összetevők Antioxidáns A-, C- és E-vitamin Bőrtápláló növényi kivonatok SPF 15-ös fényvédő faktor a káros UVA/UVB sugarak elleni védekezéshez Továbbfejlesztett állag, fenséges megjelenés és érzet A vitamin Növeli a bőr hidratáltságát Segítségével eltávolíthatóak a felszíni száraz bőrsejtek C vitamin Segítségével eltüntetheti az apróbb bőrhibákat Selymessé varázsolja a bőrt Fejleszti a bőr immunrendszerét E vitamin Segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát Puhábbá varázsolja a bőrt Hozzájárul a bőr egészségének megőrzéséhez

NouriFusion TM Normál és zsíros bőrre Multivitaminos Arclemosó –Tisztít és eltávolítja a felesleges zsírt Multivitaminos Tonik –Segítségével szabályozhatja bőre csillogását Multivitaminos Hidratáló –Zsíros utóérzet nélkül hidratálhatja bőrét Könnyű, nem zsíros állag Segítségükkel eltávolítja a felesleges zsírt és megelőzheti a nem kívánatos csillogást Önmagukban vagy a csomag részeként is kaphatóak

NouriFusion TM Normál és száraz bőrre Multivitaminos Arclemosó –Óvatosan távolíthatja el a szennyeződéseket Multivitaminos Tonik –Tonizál, de nem szárítja ki a bőrt Multivitaminos Hidratáló –Segítségével megvédheti és hidratálhatja a bőrt Tápanyagokban gazdag, hidratáló Használatával bőre puhábbá, selymesebbé és ellenállóbbá válhat Önmagukban vagy a csomag részeként is kaphatóak

NouriFusion TM Szemkörnyék ápoló krém és zselé Minden bőrtípusra alkalmazható Tápanyagokban gazdag, lágyító hatású formula Hidratálja a szem környéki érzékeny bőrt Segítségével eltávolíthatóak a finom vonalak Lágyabbá varázsolja a szemkörnyéki bőrt Minden bőrtípusra alkalmazható Segítségével eltüntethető a szem alatti duzzadtság Hűsíti a bőrt Használatával bőre friss és megújult lehet Enyhén hidratál

NouriFusion TM Éjszakai krém Minden bőrtípusra alkalmazható Tápanyagokban gazdag, pazar és könnyed arckrém Hidratálhatja bőrét míg alszik Hosszú távú hidratáltságot biztosít Ébredjen puha, rugalmas bőrrel!

NouriFusion TM Bőrhámlasztó Arcradír Minden bőrtípusra alkalmazható Gyengéd, revitalizáló arcradír heti használatra Málna és epermagokkal a bőr leradírozására Jojoba és méhviasz szemekkel a sima és ragyogó arcbőrért Használatával bőre selymes, üde és tiszta lehet

NouriFusion TM Tisztító Maszk Minden bőrtípusra alkalmazható Segítségével tisztíthatja bőrét és eltávolíthatja a felesleges zsírt Elnyeli a szennyeződéseket Könnyű, egyszerűen alkalmazható agyagmaszk Használatával bőre tiszta és egészségtől kicsattanó lehet

NouriFusion TM Hidratáló Maszk Minden bőrtípusra alkalmazható Hatékonyan hidratálhatja száraz, fakó bőrét Pazar krémes állagú, egyszerűen használható Selymessé és simává varázsolhatja a fáradt arcbőrt