Fordan Center Biliárdclub és Étterem

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítették: Kaba Eszter Rokolya Csilla Szabó Renáta Szakó Tímea
Advertisements

Ami a centenáriumi kiadványból kimaradt Készítette: Imre Lászlóné.
Kommunikáció fejlesztési koncepció Készítette: Juraszkó Péter, Oláh István, Szücs Mónika, Varga Tamás.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
Digitális világ A digitális reklám
Kovács Zita Tiborcz Anikó
Informatikai alkalmazások a Széchenyi István Egyetemen – DPR Szakmai Klub I. – Közösségi weboldalak és alumni szervezetek.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Marketing terv Készítették: Fekete Szilvia Guganovich Réka
Giovanni pizzéria és söröző
Losontzi István Többcélú Közoktatási Intézmény
DPR kommunikáció alapelvei
A Lőrinc 2000 SE bemutatása Alapítás éve: Egyesület színe: piros – fekete Székhelye: 1182 Budapest, Óhuta u. 58. Szakosztályok: Triatlon – kerékpár.
Bagolyvár Étterem Készítette: Fenyvesi Krisztina Sánta Roberta Bálizs Renáta.
Gundel Étterem Budapest.
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
EREDMÉNYKIMUTATÁS.
Éttermi rendszer – User Interface vázlat Káposztatérd csoport.
Készítették: Barta János Kardos János Konkoly Gergő Orosz Dániel
2010. szeptember Új helyszínen: a Népligetben SzeptEmber Feszt 2010 Gasztronómiai és kulturális fesztivál.
Készítette: Schilli Csaba Villányi Tamás Zborai Péter.
Készítette: Heilmann Kitti Kiss Alexandra Turger Gabriella
Készítette: Borák Andor, Hack Dóra, Kovács Nikoletta, Steiner Bettina
Pécs Mátyás király utca 12.
Kulturális értékek digitalizálása az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében Dippold Péter.
Hetvehely térségének Ivóvízminőség – javító programja
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
BNV Budapest Nemzeti Vásár. Az út re kellett az iskolához jönnünk. A i indulás tervét el kellett vetnünk, Attila 30 perces késése miatt..
Image elemzés Marketingkommunikációs és Pr eszközök
A magyar vontatási piac helyzete és jövője
SZEMÉLYZETI MARKETING
Kovács Zsolt 1 SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM Karrier és Öregdiák Iroda.
Fogyasztóvédelmi Felügyelősége Tipikus fogyasztói panaszok a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok tükrében április 3.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
Bernáth Leila Bizderi Melinda Kolonics Melinda Tujner Viktória
M ONARCHIA G ASZTRO P UB Készítette:Baki Marianna Kiss Dóra Lakatos Nóra
Készítették: Darnai Nikoletta Dénes Péter Ott Melinda Szilágyi Judit
Készítette: Csanaky Máté Deli Kristóf Nyilas Roland.
Akkermann Róbert Hoffbauer Márk Logó Róbert Molnár Nagy Dániel
Ágoston Gabriella Murinkó Szilvia 1.  Értékelő cikk - est.hu  Saját weboldal (igényes, áttekinthető, könnyen kezelhető) - töltött csirke képe - ét-
Trendo line kávéház, Pécs Kercsmár Bálint Molnár Gergő Váczi Gábor.
Kasó Zsófia Obert Zoltán Parti Alexandra Tencz Zsófia
Forczek Dóra, Rádi Gabriella, Szarka Márk, Virányi Árpád
NÁDAI GÁBOR \t Tanulmányi rendszer fejlesztése Nádai Gábor előadása GDF TDK – 2009; Konzulens: Dr. Kovács János.
A projekt általános szakmai célkitűzései
A Feng Shui alkalmazása a bankszektorban
„A” munkacsomag bemutatása Képzésfejlesztési javaslatok, finanszírozási alternatívák
SPORTIRODA A PANNON EGYETEMEN FENNTARTHATÓSÁG TÁMOP E-13/1/KONV Sport a Pannon Egyetemen.
Egészségügyi szolgáltatók üzleti etikai kódexe OEVOSZ üzleti etikai kódex.
RévaiWeb A Révai új honlapjának tervezete Németh Ádám.
A z o n l i n e m a r k e t i n g l e h e t ő s é g e i SZAKDOLGOZAT.
Óvópedagógus és tanító közötti kommunikáció Készítette: Abrudán Judit-Hajnal Bartha Helga Beáta Szilágyi Noémi.
A Szegedi Tudományegyetem DPR programjának eredményei és tapasztalatai.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Üzleti etika Készítette: Schneider Gábor GM/N/ Március 4. Munkanélküliség és feketemunka (helyzet, következmények, megoldási lehetőségek)
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Hefele Menyhért Építő- és Faipari Szakképző Iskola Szombathely.
A magyar KKV-k regionális versenyképessége A KKV-k segítése – támogatás, avagy befektetés? Miklóssy Ferenc elnök Hajdú-Bihar megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
Ötletelés
A kommunikációs műhely munkájának bemutatása
Eötvös Szabolcs Tamás Polyák Ádám Réthy Balázs Szeiler Beáta
Szövegszerkesztés összefoglalás.
A SEMMELWEIS ALUMNI IGAZGATÓSÁG MODERNIZÁLÁSA
ELÉGEDETTSÉGI FELMÉRÉS
Makovecz Program – az első év tapasztalatai
Miért pont a BME? Készítette: Fehér Aliz.
Miért érdemes a Műegyetemet választani?
Erasmus Heidelbergben
A Projekt bemutatása A foglalkoztatási helyzet javítása különböző érdekképviseletek együttműködésével, célja a foglalkoztatás szempontjából hátrányos.
Hallgatói juttatási rendszer
Előadás másolata:

Fordan Center Biliárdclub és Étterem Készítette: Balogh Bettina Balogh Judit Hrutka Mónika Vizsy Márk

Amiről szó lesz Külső környezet Belső tér Étterem Kommunikáció

Külső környezet Pozitívum: Központi elhelyezkedés Könnyű megközelíthetőség Negatívum: Kevéssé feltűnő épületdekoráció Javaslat: Barátságosabb, hangulatosabb külső kívánkozik  Cserepes virágok  Pálmafafolyosó

Belső tér – pozitívumok Bárpult előnyös központi helye Belső dekoráció hangulatossága

Belső tér – pozitívumok 2. Számos kikapcsolódási lehetőség Elegáns dohányzó éttermi részleg

Belső tér Negatívumok Baloldal túlsúlya (egyenlőtlen oldalvonzerő) Füstös levegő Jó időben indokolatlan a ,,bezártság” Javaslatok Jobb oldal hangulatának javítása Füstmentes légkör Nyáron kerthelyiség kialakítása

Étterem Pozitívum: Szimpatikus, ügyes, gyors pincér Kedves, segítőkész kiszolgálás Negatívum: Szegényes étlap Kirekesztettség Asztal minősége és tisztasága Bankkártyás fizetés lehetőségének hiánya

Étterem Javaslatok: Nemdohányzó rész élettelibbé tétele Kellemes hőmérsékletű levegő biztosítása Asztalok minőségének javítása Étlap választékának gazdagítása Készpénzkímélő fizetési mód kialakítása Megmaradt ételek elcsomagoltatásának lehetősége

Kommunikáció Pozitívum: Clubrendszer és fórum működése Csalogató diákkedvezmények Negatívum: Kevés reklám és hirdetés Javaslat: Hatékonyabb kommunikációra való törekvés Szóróanyagok, italkártyák elhelyezése az asztalokon

Kommunikáció 2. - Honlap Pozitívum: Designos és informatív Tetszetős színválasztás Negatívum Néhol hiányos és pontatlan Élettelen képek

Kommunikáció 3. - Honlap Javaslatok Hiányosságok megszűntetése – itallap feltöltése Embereket is ábrázoló bemutató képek feltöltése

Kommunikáció 4. - Kiadványok Pozitívum: Jó a médiaválasztás Célközönség (hallgatók, diákok) által olvasott újságok Negatívum: Kevés kiadvány Javaslatok: Színben, megjelenésben összehangolt kiadványok körének bővítése Plakátok az egyetemeken, kollégiumokban Szórólapok

Köszönjük a megtisztelő figyelmet!