Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kiáltó világ.
Advertisements

Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Adósság. Adósság Jó hitelRossz hitel Jó hitel Egyes hitelek befektetésnek tekinthetők. Ha valaki azért vesz fel hitelt, hogy olyasmit vásároljon, ami.
Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
8 Klikkelj az egérrel!.
Sikeres emberek.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
A Női Szavak Értelmező Szótára
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Négy Évszak Training Kft
Gyakori kifogások kezelése
Pénzgyárak és problémák Közgazdaságtan alapjai Bevezetés a földrajzba Márton János MFK13F – HUI3O0.
KOOPERÁCIÓ ÉS VERSENGÉS
Hogyan gondolkodjunk az árakról Állnak a falak… BUDAPEST május 22.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Albert Einstein idézetek.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
“13 tanács egy életre".
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Készítette: a Dalai Láma
Preventív kifogáskezelés
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Isten?.
Zene: Charlie - Ha messze mész
Albert Einstein idézetek.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Gondolkozz el…..
Az életedet TE írod.
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
Miről fogok beszélni? 4, MARKETING ,TÁJÉKOZTATÁS Tízperces Open 5, UTÁNKÖVETÉS 7, CSAPATJÁTÉK.
A lustaság legyőzése. Honnan szerezz motivációt!
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Olvasd lassan és csendben!.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
SEGÍTSÉGET KÍNÁLOK, HOGY A PTC OLDALAKRA VALÓ REGISZTRÁCIÓ NE VEGYE EL A KEDVEDET A MUNKÁTÓL. HA SIKERREL JÁRSZ, NEKED IS LESZNEK KEDVENC PTC OLDALAID,
Terhes örökségeink A társaddal együtt megkapod a rokonságát és a múltját is: gyermekkora élményeit, hiányait és lelki sebeit Lehet, hogy csak később tudod.
A vezető mint sikertényező szerepe egy középvállalkozás
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Kedves Fiam ....
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Key To Success DUPLIKÁCIÓ 3 Résztvevős Hívás /3-way/ A Duplikáció Egyik Alapja Ez!!! Mikor lehet használni? /IDŐZÍTÉS/ Legjobban működik amikor a jelölt.
Pozitív gondolatok.
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Isten mondta.
MEGHÍVÁS.
mint ami mások szerint szükséges!
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Alapszeminárium II. Tréning Jövő. Ezzel fogunk ma foglalkozni !
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
8+2 TIPP a tuti hírlevélért!
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Tudod most új élet vár.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Előadás másolata:

Nem számít!

Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS

Van eleve van Vagy Te adsz neki Pl: csak ma ajánlattal Határidő Van eleve van Vagy Te adsz neki Pl: csak ma ajánlattal

3 erős kulcsszó Az én 3 szavam: Figyelem Egyetértés Pénz Bemutatkozás 3 erős kulcsszó Az én 3 szavam: Figyelem Egyetértés Pénz

Stratégia és Taktika A vásárlás 3 erős egyetértés után történik. Ezt 24 mondattal érjük el, amiből 5 erős érv. 2 nyitó vagy kérdéssel. 5-6 kifogáskezeléssel. 6 zárókérdéssel.

A kifogáskezelés felépítése 1. Megértem, hogy így gondolod. 2. Nem az a lényeg hogy..., hanem az hogy... 3. Kérdéssel visszatérni a lezáráshoz: Egyébként NEKED milyen megoldásod van a nyugdíjadra?

Félelem kezelés: Drága Az. Az a drága, amit nem használunk. Nézzük befektetésként, ne költségként. A szegénység/betegség öregkorodban még drágább lesz. Most kell tenni valamit.

Félelem kezelés: Már ismerem Tudom mi az mlm Ennek nagyon örülök. Akkor biztosan azt is tudod, hogy miért fontos most megvenni/elindulnod.

Félelem kezelés: Nincs időm, pénzem, ismerőseim Senkinek sincs. De kitartottak addig, amíg lett nekik. Áldozat nélkül nincs siker, sem pénz.

Félelem kezelés: Meggondolom Ezen nincs mit meggondolni. A cég vezetés már eleget gondolkodott rajta. Ezt csak csinálni kell. Működik!

Félelem kezelés: Előbb megkérdezem az ismerősömet Itt most a TE életedről van szó, nem az övéről. Amíg megkérdezed, addig mások fogják a többi ismerősödet beléptetni. Nem kell félned! Vágjunk bele!

Félelem kezelés: Telített a piac Nem, közel sem, igazából most kezdődik. Most van lehetőséged arra, hogy idejében csatlakozz a lendülethez.

Félelem kezelés: Nekem nem működne Senkinek sem működött. De kitartottak addig, amíg nem kezdett el működni. Áldozat nélkül nincs siker, sem pénz.

Félelem kezelés: Már csináltam, de nem működött Lehet, de nem Fogyasztói Hálózatot. Itt nincs csomagtartóból árulás. Nincs raktárba járás. Itt kizárólag fogyasztói hálózat építés van, amit egyébként is csinálsz nap mint nap, amiből nem kapsz semmit!

Félelemkezelés: A vitaminotok bla.... A szkenner bla... Nehéz a sok pro és kontra marketingszagú érv között eligazodni. Viszont nagyon könnyű a több ezres klinikai tudományos tapasztalat és a saját tapasztalat alapján dönteni.

Félelem kezelés: Szidták a vitaminotokat... Számtalan tévhit, bizonytalanság, vita van azzal kapcsolatban, hogy milyen az ideális vitamin, pedig az ehhez szükséges tudás néhány óra alatt megismerhető, megszerezhető.

Félelem kezelés: Nem is tudom Az emberek nagy százaléka folyamatosan másokat hibáztat a saját helyzetéért, illetve azokért a dolgokért, amik történnek, történtek és történni fognak velük, nem merik a saját kezükbe venni az irányítást.

Félelem kezelés: Nem értek hozzá. Ezt a szakmát meg kell tanulni, és ha a szabályokat betartva, kitartóan dolgozik valaki, akkor garantálni tudjuk, hogy sikeres lesz.

Félelem kezelés: Majd jövőre, mert most... Mindig lesznek gondjaid. A kérdés, hogy mit helyezel előrébb az életedben, a gondokat, vagy MAGADAT! Induljunk el!

Félelem feloldás Közted, és egy még sikeresebb ember között az az egyetlen egy különbség, hogy sokkal több nemet kapott.