Direkt értékesítés mint üzleti modell a hálózatépítésben!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
BUDAPEST, – Lukács Ferenc
Advertisements

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS május 14 A MARKETINGBEN ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN.
3-as karrier szint 90 nap alatt!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Mi is az a Multi-Level Marketing?
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Magyar Pénzügyi Közvetítő Zártkörű Részvénytársaság
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Giovanni Ferrini Fashion
JÓÜZLETAFRANCHISE Magyar Franchise Szövetség szakmai előadás
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A lustaság legyőzése. Honnan szerezz motivációt!
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Pályaorientációs tapasztalatok, hiányszakmák népszerűsítése Győrben
BME Filozófia és Tudománytörténet Tanszék 1111 Budapest, Egry J.. u. 1. E 610. Dr. Margitay Tihamér 10. óra.
Személyes eladás Személyes eladáson az eladó személyes, aktív közreműködésével kialakuló üzletkötést és az ahhoz kapcsolódó folyamatot értjük. Jelentősége.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.

Online értékesítési modellek
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Személyes akcióterv.
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az üzleti rendszer komplex döntési modelljei (Modellekkel, számítógéppel támogatott üzleti tervezés) II. Hanyecz Lajos.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Hogyan, és miért gondolkozzunk vállalkozóként rendszerben az üzleti tervezés során és a gyakorlatban? „Ötletből pénzt”
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
Vállalkozói attitűd „ Legyen tartásod „.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Az üzletek operatív működtetése
Biyovis a mi üzletünk.
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Előadás másolata:

Direkt értékesítés mint üzleti modell a hálózatépítésben! Robert Paušić karrier 5. 1

Mindenki azt hallja, ami neki tetszik! Mai célok - témák: Megmutatni a klasszikus network marketing, és a direkt értékesítés közti különbségeket. Ötleteket adni, hogyan kell alkalmazni a direkt értékesítest a hálózatépitésben. Kijavítani a hibákat, amiket látunk. 90 napos terv – 3. karrier!

Született ügynök mítosza Mr. BEAN!

Network marketing alappillérei Mindenki bent van, Vásárlói közösség A saját szükségleteiből indul mindenki Nem az üzleti részt adják mint imperatívot Ingyenes belépes, vagy kis befizetések – könnyű a döntés!

Network marketing – Tények Kis forgalom, kicsi a jövedelem Minden munkatársat ki kell képezni! Rendszerünk: marketing terv, alap üzleti lépések, fogalmak, bemutatás. Kicsi a befektetés, sok átlagos ember azt gondolja, hogy kevés munkával sok pénzt fog keresni... Nagy szórodás – elpazarolt idő!

Network marketing – negatív tényezők Nem csinálják profi módon az üzletet... Nincs szigorú képzés, nincs válalkozói szemlélet, aztán azt mondjak: Ez nekik nem műkődik! Nehezen értik meg az emberek, hogy a passzív jővedelemnek mi az ereje – 100 euro havonta olyan mint ha egy 20.000 euros lakást veszel és kiadod! Nincs elég pénz amiből utazásokat, bemutatókat, szemináriumokat le lehet fedni!

Direktértékesítésben – meghatározó tényezők Nagyértékű termékeket forgalmazunk (1.000 euro, 2.000 euro) Egy sikeres értékesítés jutaléka 15-30%. Egy eladás, megfelel egy átlagos havi fizetésnek. Komoly bemutató, profin megtanult üzleti lezárás, marketing technikák, amik segítik a gyors dőntést!

Direktértékesítésben – további pozitív tényezők Jó üzletkötő rögtön tud, az első honaptól, keresni 5 vagy akar 10 átlagos fizetést is! Nincs passzív jövedelem – ha nem dolgozol, nincs pénzed! Nagyon sokan azért is utasítanak el, mert a nagyobb érték miatt nincs pénzük arra amit kínálunk.

Direktértékesítésben – negatív tényezők Kevés ember szeret eladni (csak 5%) Nehezen lehet bemutatókat szervezni, mert a piacon az utolsó 20 évben sok termék van jelen. Hosszú és nehéz képzés Minden negatív hatás a társadalomba le tudja teljesen állítani az üzletet (háborúk, katasztrófák, válság)

Direktértékesítés a network marketingbe BINGO! Kijavítja a hiányságokat, mind a kettő üzleti ágban! Hálózatépítők akik ezt akarják alkalmazni PONTOSAN be kell tartsák a direktértékesítési szabályokat! Aki direktértékesítéssel foglalkozott, könnyebben alkalmazza a szabályokat, ha csak hálozatépitők nem adnak rossz irányvonalat!

Direktértékesítésben és a hálózatépítésben a csapdák Direktértékesítésben nem lehet a mélységben elbújni! Ha dolgozol, van pénzed, ha nem dolgozol nincs pénzed. A felelőség 100% a tiéd. Nincs kifogás és nincs mentség!

Direktértékesítés a hálozat építésben – FONTOS! Professzionalizmus: Begyakorolt meghívás es időtervezés, Begyakorolt bemutató, Begyakorolt lezárás, Végig vinni az üzletet – befizetésig! Önfegyelem Nem lehetsz jótékonysági egyesület! Legjobban megfizetet nehéz munka, vagy legrosszabban megfizetett könnyű munka – Hopkins az eladásról!

Mit tegyünk azokkal akik már beléptek kicsi modellel? Senkit nem hagyunk bajban, hanem mindenki javára csináljuk a nagy modelt! Ha valakinek nincs pénze, akkor aprózzon amíg nem keres eleget a BC33 modellre!!! Edzéseket kell szervezni hetente kétszer, háromszor. Itt csoportosan dolgozunk mindenkivel. Valamikor itt hozzák meg a döntést hogy BC33-at csináljanak!

Ajánlatok kérése a direktértékesítéshez Direktértékesítést ajánlatokkal vagy nélküle lehet csinálni… Én ajánlatokkal javaslom, helyesebbnek tartom. Ajánlatokal veszünk azoktól, akiket nem sikerül behozni az üzletbe. Muszáj valamit adni az ajánlatokér. Ha BC33-at csinálunk, akkor 146.000,-Ft áll a rendelkezésünkre – 10%-ot lehet adni… Ha siettek, akkor 20%-ot is!

Telemarketing Megbeszélések szervezése Ma telefonálok azért hogy a következő 3 napot berögzitsem, így a legjobb… Ma szervezni mára, nagyon nehéz, és ha messzebre szervezünk mint 3 nap, akkor erősíteni kell mégegyszer... Telefonálási tehnikákat kell megtanulni 

Jegyzetelés és tervezés Az ajánlatokat úgy kell kezelni, mint a saját vagyonunkat! “X” Akta az emberekről akiket az ajánlásokból ismertünk meg... Ajánlói listákat csinalni... Készüljetek fel az ajánlatokra, tudjatok meg minél többet róluk és minősítsétek!

Befizetés végrehajtása! Emberek nem szeretik a papirmunkat Nem szeretnek sorba alni Nem szeretnek pénzt költeni Amit nem szeretnek, azt halasztgatjak! Azért csinaljátok végig az emberekkel azt, amit nem szeretnek - Monitoring: menadzsment fontos része!

Hit a rendszerben BC 33! Cél, dátummal Ismerettségi lista Meghívás Üzlet bemutatása Üzlet lezárása Új üzlet indítása, tv-k részére Személyes és csoport továbbképzése

Olyan nagy vagy amilyen nagyok a celjaid!

Forduló pontok Siker törvenyek – mint fizikai törvenyek Technikák nem működnek RÖGTON! Vállaljunk felelősséget az életünkert Új és erősebb döntéseket hozunk..

Miert nem fogadják álltalában BC33 modellt? Előre gondoljuk hogy az embereknek nincs pénzük – ami igaz, de tudnak szerezni ha gondolják hogy megeri! Gondoljuk, hogy nehezen lehet elkölteni akkora foglalókat, és ezért piramis játékozunk. De ez nem igaz! Számoljatok! Egy átlagos család költ 200.000 Ft-ot havonta, 3 év alatt, el tudja kolteni!!

Köszönöm a figyelmüket és sok sikert kívánok! Budapest, 2011.04.01 Robert Paušić: Direkt értékesítés mint üzleti modell a hálózatépítésben!