A világ talán legaberráltabb vallási közössége Létezik egy vallás, amely komoly, pszichiátriai szempontból is súlyos aberrációk, lelki torzulások jegyeit.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Advertisements

JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Mit kell tenned, ha meg akarsz térni Istenhez?
Ezért senki se kérkedjék az emberekkel. Hisz minden a tietek: Pál, Apolló, Kéfás, a világ, az élet, a halál, a jelenvalók, az eljövendők: minden a tietek.
Az Élet Igéje április.
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Lemondás az uralomról I.Jézus Krisztus megtiltotta a tanítványkörnek az uralkodást, úgy, ahogy azt a társadalomban gyakorolják. Mk 10:35-45 „Ekkor hozzálépett.
Folyamodjatok az Úrhoz,
2009.jún. 19 – jún. 10. Ebben az időben az egyház a papokra emlékezik. Június 19.-e Jézus Szívének ünnepe, amikor a papokért is imádkozunk világszerte:
A Barátság.
A SIKERES ÉLET TITKA.
Az Élet Vonata.
Idézetek Carl Gustav Jungtól ( )
(A tudomány szemszögéből)
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt.
Előadó: Csabai János színművész-rendező Zene: Jelenik Vendel
A számítógép veszélyei és káros hatásai
A pokolban... Meghal az öreg Zsiga bácsi. Mivel sose volt jó keresztény, nem is csodálkozik, hogy egyenest a pokolba kerül. A pokol kapujában már.
Jó keresztény Ön? Ha igen, akkor minden bizonnyal Ön is teljes mértékben ELHISZI az alábbi sarkalatos igazságokat, vagyis ön szerint is:
Isten?.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
A HÚSVÉTI IDŐ SZIMBÓLUMAI
Minósz király és a knosszoszi palota
ALAPIGE: 1Kir 3,
… 20on alúliaknak tilos ! A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük olvassa el e terméken található tájékoztatót,tartsa be vagy kérdezze meg ifjúságát!
A Paradicsom és a Pokol.
Jézus te vagy minden álmom
ÖSSZEFOGLALÁS Egy játék és tanulságai Hitünk valósága Minden mindenben.
Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?. ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
Moliere /A.
Életige 2008 június Szöveg: Chiara Lubich.
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
Az Élet Igéje október „Állhatatossággal fogjátok megmenteni lelketeket.” (Lk 21,19)
Bibliai gondolatok - olasz tájakkal és zenei aláfestéssel
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
Itt vagytok ? Jó reggelt ! Álmos vagyok….
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Folyamodjatok az Úrhoz,
ISTEN hozott köztünk!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
(A tudomány szemszögéből)‏
AZ ATEISTA FILOZÓFUS.
KERESZTSÉG.
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt. Mózes első könyve 1:1 A Biblia legelső mondata ez: Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a.
A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes
Az Élet Igéje február.
2014. szeptember Az Élet Igéje „Fogadjátok el egymást, amint Krisztus is elfogadott titeket Isten dicsőségére.” (Róm 15,7)
A VILÁG HÉT CSODÁJA.
Jn 14,26 A Vigasztaló pedig, a Szentlélek, akit az Atya küld az én nevemben, megtanít majd titeket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam.
Az Élet Igéje szeptember.
Szent Miklós püspök Élete és legendái.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Istennel beszélget egy ember
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Hiszem és vallom Az Apostoli Hitvallás
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Képek: Szentesi Gyors.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
A teremtő és gondviselő Atya
Árpádházi Boldog Jolán
Előadás másolata:

A világ talán legaberráltabb vallási közössége Létezik egy vallás, amely komoly, pszichiátriai szempontból is súlyos aberrációk, lelki torzulások jegyeit viseli magán. E vallási közösség tagjai olyan jelképekkel veszik körül magukat, hitük alapja is olyan elemekből épül fel, melyek elborzasztanának minden józan lelkű embert, ám e közösség tagjai azokat hitük legfontosabb alkotóelemeinek tartják. A következő sorokat csak erős idegzetű olvasóknak ajánljuk:

A vallás egyik jelképe egy kínhalállal meggyilkolt ember agóniában szenvedő alakja, a legtöbbször naturális részletességgel kidolgozva. A kivégzésre szolgáló eszköz stilizált alakja a felekezet szimbóluma is lett.

A vallás tárgyi kellékei közt a legértékesebbnek különböző megkínzott, erőszakos halállal meghalt emberek mumifikálódott testmaradványait, (esetleg összegyűjtött testnedveit) tartják. A nekrofil maradványok számára, imádatuk jeléül esetenként hatalmas szentélyeket emelnek, és adott időpontokban a gondosan felékesített hullarészeket ünnepi menetben viszik körül.

Az emberi élet előttük furcsa értéktelenséggel bír. Mitológiájuk pl. egyik központi alakja azzal tette magát szimpatikussá istene előtt, hogy gyermekét annak parancsára egyetlen szó ellenkezés nélkül kész volt hosszú haláltusával járó, kegyetlen módon megölni.

A vallás szent emberei a legtöbb esetben azért kerülnek a tisztelet és megbecsülés középpontjába, mert olyan kivégzési módokon pusztítják el őket, ami a legfájdalmasabb, legkegyetlenebb; pl: elevenen nyúzás, feldarabolás, tűzhalál, létfontosságú szervek kitépkedése, stb... Fanatikusaik hasonló halálról álmodozva gyakran visszautasítják a menekülés lehetőségét is, ha remény van valami iszonyatos kínhalál elszenvedésére.

A vallás fő alakja egy már említett módon megkínzott és hosszas agóniával kiszenvedett ember, aki állítólag halála után megjelent a híveknek, akik gyönyörködve szemlélték halálos sebeit. A hívek a mai napig tisztelik és nagy becsben tartják azt a textilmaradványt, mely a belécsavart holttest kiszivárgó nedveit és a benne lévő hulla testlenyomatát őrzi.

Templomaikban kötelező érvénnyel elhelyezik azt a képsorozatot, mellyel végigkövethető e férfi kínhalála, az azt megelőző vallatás és kínzás, a szenvedés és az agónia. A férfi anyját óriási fájdalmával külön képen ábrázolják, természetesen mindig az eltorzult testű, halott fiával a kezei közt. E járulékos szenvedést is szokás rendkívül naturálisan bemutatni.

A most következő szokás egészen példátlanul aberrált: Vallási szertartásaik leglényegesebb része az, amikor a kivégzett ember húsából rituálisan esznek, majd a vérét is megkóstolják. Bár ezek a rítusok természetesen jelképes anyagok elfogyasztásával mennek végbe, a hívők meggyőződése szerint az elfogyasztott anyagok a szertartás során valóságosan a halott ember vérévé és húsává lesznek, tehát ők - hitük szerint - valóban a halálosan megkínzott ember hullájának húsát és vérét nyelik le, és ezáltal megtisztulnak.

Gondoljuk el, ha ön mától fogva magánemberként azt mondja, hogy példaképe, mondjuk, egy karóba húzott ember, lakását ennek megfelelően ki is dekorálja olyan képekkel, melyek egy karón lógó halottat ábrázolnak

Gondoljuk el, ha ön mától fogva magánemberként hullarészeket, összeszáradt csontokat és gyanús folyadékokat helyez el aranyozott tartókban, amelyeket aztán adott időben hangos énekléssel hurcol körbe a környéken,

Gondoljuk el, ha ön mától fogva magánemberként azt hangoztatja, hogy egy olyan ember a példaképe, aki a saját gyerekét megégette volna,

Gondoljuk el, ha ön mától fogva magánemberként napi több órában tanulmányozza olyan emberek halálát, akiket különféle körmönfont szadista módszerekkel végeztek ki,

Gondoljuk el, ha ön mától fogva magánemberként azt állítja, hogy valaki, akinek szétroncsolták a belső szerveit, és aki ebbe bizonyíthatóan belepusztult, néhány nap múltán szétroncsolt belső szervekkel és kivérezve mégis visszatért, és ezzel a felsőbbrendűségét bebizonyította,

Gondoljuk el, ha ön mától fogva magánemberként komolyan állítja, hogy adott ételféléket és italokat azért fogyaszt, miközben meghatározott szavakat mond, mert akkor azok a karón lógó hulla húsává és vérévé lesznek, így ön magából a hullából ehet,

Gondoljuk el, ha ön mától fogva magánemberként ráadásul mindezekről másokat is megpróbál meggyőzni, hogy világméretű szervezetté válva minél többen ezt tegyék,

...akkor ön minden bizonnyal hamarosan az elmegyógyintézet falai közt találja magát szigorú megfigyelés alatt, és garantált, hogy első számú gyanúsítottja lesz minden olyan bűncselekménynek, melyet vélhetőleg elmebeteg szadisták vagy nekrofiliára hajlamos perverz alakok követtek el...

De, amennyiben e szörnyű szertartásokat és elmebeteg nekrofil szokásokat ön egy vallás intézményezett keretei közt űzheti, akkor ön egyszerűen csak

De, amennyiben e szörnyű szertartásokat és elmebeteg nekrofil szokásokat ön egy vallás intézményezett keretei közt űzheti, akkor ön egyszerűen csak katolikus...