Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Idézetek Carl Gustav Jungtól ( )

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Idézetek Carl Gustav Jungtól ( )"— Előadás másolata:

1 Idézetek Carl Gustav Jungtól ( 1875- 1961 )
TURIYAM A belső műhely Téma: Ébredés Idézetek Carl Gustav Jungtól ( ) Turiyam – 2009.

2 Arra a megfigyelésre tettem szert, hogy egy célirányos élet általában jobb, gazdagabb, egészségesebb, mint egy céltalan, és jobb az idővel előre tartani, mint az idő ellen visszafelé lépkedni.

3 Nem nekünk vannak titkaink, hanem az igazi titkok birtokolnak minket.

4 Semmi garancia nincs rá - egyetlen pillanatban sem -, hogy nem követünk el baklövést, vagy nem kerülünk halálos veszélybe. Az ember talán úgy véli, akad biztos út. Ez azonban a holtak útja volna. Akkor már nem történik semmi, vagy semmiképp nem a megfelelő történik. Aki biztos úton jár, tulajdonképpen halott.

5 Szabad akarat az, amikor az ember azt teszi, amit tennie kell.

6 Konfliktusokat ügyes furfangok vagy intelligens hazugságok sohasem oldanak meg; hogy megoldódjanak, el kell viselni őket, amíg a feszültség elviselhetetlenné nem válik; azután az ellentétpárok lassan egybeolvadnak. Egyfajta alkimista eljárás ez, nem pedig racionális választás vagy döntés.

7 Minden valóságos megoldást csakis intenzív szenvedés révén találunk meg. A szenvedés mutatja meg, milyen mértékben vagyunk elviselhetetlenek magunk számára. Egyezz ki ellenségeddel! - a külsővel és a belsővel! Ez a probléma!

8 Az elviselhetetlennek tűnő konfliktus azt bizonyítja, hogy Ön helyesen él. A belső ellentmondás nélküli élet ugyanis vagy csupán fél élet, vagy túlvilági élet, de az csak angyaloknak jár. Isten azonban jobban szereti az embereket, mint az angyalokat.

9 Nézzen be hozzánk, szeretettel várjuk! www.turiyam.com
TURIYAM A belső műhely Knolmár Marica : „ Női életkérdések” - online tanácsadás Nézzen be hozzánk, szeretettel várjuk! Képek: Charo Diez Slide: jún Turiyam –Knolmár Marica


Letölteni ppt "Idézetek Carl Gustav Jungtól ( )"

Hasonló előadás


Google Hirdetések