Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hosszú útra indultunk…
Advertisements

A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
PÁRIZS A KÖZÉPKORBAN Kattintással tovább…..
Legújabb ismereti eredmények •A 2011-es II. János Pál boldoggá avatására több millió zarándokot vártak – joggal. •De a médiának sikerült olyan hangulatot.
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Komplex kistérségi programok a gyerekszegénység csökkentéséért Kun Zsuzsa, MTA KTI Gyerekprogram Iroda.
Az Élet Igéje április.
Merengés a hidakról… Forrás: :01 9/egy_picit_drgabb_lesz.
Programozási tételek, és „négyzetes” rendezések
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” ELTÉRÉSEK ÉS HASONLÓSÁGOK A PTC OLDALAK KÖZÖTT.
Kamatszámítás.
Hirdetésfeladás, vásárlás az interneten, aukciós oldalak.
Közelben: HÉV végállomás 5 percre van, 13 perc Hévvel a Boráros tér, ami hétköznap: l 0 percenként, hétvégén kb.: 15 percenként közlekedik. Spar áruház.
Sydney Ausztrália.
Eltérések és hasonlóságok a ptc oldalak között A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar”
ZÖLDTETŐK Költsége és Értéke Dezsényi Péter 4/3/2017.
1.Számú Elnöki (ecchi)gőzfürdő terv. -Ki ne álmodozott volna az anime és manga rajongók közül, hogy egy napon majd eljut Japánba és személyesen megismeri,
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
Fotók egy mexikói narkóvezér házából, miután letartóztatták.
Befejezéséhez közeledik a világ legmagasabb épülete
A HÍD. Régebben még az idő múlását különböző jelzésekkel érzékeltették. Például ha egy hajó miatt egy hidat kellett felemelni,kolomppal jelezték a kezdetét…
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Budapest, mint világváros
Klikkelj az egérrel a következő képért... (A saját életed értékeli)
Hurrikánok, Tájfunok, Tornádók
Készítette: Nagy Zsanett
2010 Július 23.. Egy Roosevelt téri irodaház ötödik emeletén nyílt meg ma délelőtt a főváros első magánkórháza. A Dr. Roose Magánkórházban egy szülés.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Csokoládé Múzeum Budapest - Árpádföld
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
1 1 1.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Schönherz Zoltán Kollégium
Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
Dr. Szakács Tamás BGK kari Erasmus koordinátor
SZJA feladatok Gazdasági közjog. Szja 1. 1.Munkabér: Ft/hó jutalom: Ft, étkezési utalvány: 3.000Ft/hó 2. FB tag: Ft/hó 3. megbízási.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülést az idős embereknek! Adósságtörlesztés és méltányosság a nyugdíjemelésben 2002.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülés az idős embereknek! Kormánydöntés a kiegészítő nyugdíjemelésről szeptember.
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Solymár – családi ház prezentáció.
Mennyibe kerül az adófizetőknek a Gyurcsány-kormány egy állami vezetője? január 4. Luxusbaloldal - luxuskormányzás.
Holcim Hungária Zrt. © 2010 Ismeri Ön a Holcim Hungária Otthon Alapítványt?
Az Élet Igéje május Aki szeret engem, azt Atyám is szeretni fogja. S én is szeretni fogom, és kinyilatkoztatom magam neki. ( Jn 14,21)
A nagy átverés: Meddig szórakoznak még a nyugdíjakkal? Korózs Lajos Elnökségi tag.
Mi így gyűjtjük a szemetet
Automatikus diaváltás A hangszórókat kérem bekapcsolni Most: van A pontos id ő : 19:58
Mai üzenetünk Szeretni kell?.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
Az Élet Igéje október.
Az energiahatékonyság a legolcsóbb energiaforrás Budapest, november.
Feltétel nélküli szeretet
Tudta-e Ön … ?. - Tudta-e Ön, –hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint fizetést kapnak a büdzséből?
Az Élet Igéje szeptember.
Az internetes keresési módszerek
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Ne felejtsük el: Legyen A tetszőleges kijelentés. Arra a kérdésre, hogy „A akkor és csak akkor igaz-e, ha te lovag vagy?” a lovagok is, a lókötők is.
Egyoszlopos híd Malajziában, a Langkawi Sky Bridge Ha ismered a Bridge Builder összes pályáját és azt hiszed már nincs olyan hídszerkezet, amin meglepődnél,
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt?
Egészséges életmód. A sport A sport hozzájárul a test fejlődéséhez, és szinte nélkülözhetettlen a hétköznapokból. Különböző sportágak közül tudunk választani.
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
Pénzforgalom a bankszámlán
Az OTP Lakástakarék számla olyan megtakarítási forma, amellyel a társasház vagy lakásszövetkezet a lakásszövetkezet tulajdonában, vagy a társasházi lakástulajdonosok.
Kié lehet ez a gyönyörű, csodálatos, lenyűgöző épület?
Merengés a hidakról… Forrás: :01
Előadás másolata:

Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz jutni. A sajtóban legtöbbször fellelhető, mindössze 2-3 mondat és néhány kevésbé jó minőségű, az óriási vízjeltől sokszor alig felismerhető kép önmagában sajnos nem elég egy poszthoz. Ez lenne Budapest legburzsujabb lakása ?

Most viszont itt van egy igazi budapesti gyöngyszem: 766 millió forintos vételár, 430 m2 (plusz 480 m2 terasz), 214 ezer forintos a havi közös költség. Ennyiért ugyanis csak egy (két) lakást kapunk!

A környék ráadásul elsőre nem is a legdrágább. A Boráros tér és az új Nemzeti Színház között épült Duna-Pest Rezidenciák egyik tehermentes (a mai világban ez ugye nagy szó) penthouse lakásáról van szó.

A ház 2004-ben épült, és már messziről látszik, hogy a kilátás elég jó, egészen a Gellért-hegyig és a Várig ellátni. Ez utóbbi persze még oké, de mondjuk a Lágymányosi-híd vagy az egyetemi rész azért nem feltétlenül indok ahhoz, hogy azonnal költözzünk.

Az alapterület összesen 430 m2, többek között 6 szoba, valamint a hozzájuk tartozó fürdők, gardróbok és mosókonyha, amihez jön még 484 m2 terasz, ahol van természetesen jakuzzi és automata locsolórendszer a komplett kerthez. (A HÉV ilyen magasra biztos nem hallatszik fel, ami jó pont.)

A vételár a lakásért és a 7 db kocsi beállóért a teremgarázsban mindössze 766,36 millió forint, de fizethetünk euróban is 2,8 milliót. A jó hír viszont, mivel a legfelső 9. emeleten van, ide csak kódkártyával lehet feljutni, eredetileg 2 lakásból alakították ki az ingatlant, így akár külön is megvehető.

A nagyobbik lakás 4 hálószobával, 400 m2-es tetőkerttel és 4 kocsi beállóval mindössze 1,6 millió euró, a maradékért pedig csak 1,2 millió eurót kérnek. Az összegben benne van a beépített konyhabútor, a kandalló, a speciális üvegezés, a falfűtés, a mennyezethűtés, valamint rengeteg márvány és tölgyfa burkolat.

Az építtető a Trigánit volt, így a madarak azt csiripelik, hogy a házban Demján Sándorral is össze lehet(ett) futni.

A társasház egyébként szolgáltatásokban nem marad el a Burzsuj blogon más posztokban szereplő több milliárd forintba kerülő külföldi ingatlanoktól. A porta-, és őrszolgálat 24 órás, de van beltéri nagy úszómedence, gyerek medence, természetes termálvizes medence, jakuzzi, szauna, squash pályák, klub-, és kártyaszoba, valamint jól felszerelt tornaterem, az edző és masszőr pedig külön díjazás nélkül vehető igénybe. Ehhez jönnek még olyanok, mint a bérelhető vendéglakás vagy a bortrezor (személyesen lezárható tárolókkal) és a szivarsarok.

Ezeknek a szolgáltatásoknak persze ára is van, nem véletlen, hogy a havi közös költség 214 ezer forint a lakás után. A szolgáltatásokon viszont osztozni kell a többiekkel is, az épületben ugyanis 310 lakás van. Az eladás oka egyébként prózai: túl nagy a lakás, mivel már kirepültek a gyerekek...