Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Advertisements

IKT pedagógusoknak.  Csoportok vagy társadalmi rendszerek ideáltipikus meghatározása, amelyek az egyes tagok közötti szilárd kötődések eredményeként.
Hülber László SZTE BTK Neveléstudományi Doktori Iskola
Közösségi oldalak használata
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
Az internet veszélyei KÉSZÍTETTE: Román Róbert
DPR és webfejlesztés Aknai Péter Tartalommenedzser, PTE DPR Szakmai Nap, április 15.
2014. június 28. Hálózati tanulás Hálózatok Internet Web 2.0.
WEB 2 eszközök, közösségi portálok az oktatásban
 Jób 30:9 És most ezek gúnyolódnak rajtam, ezek fecsegnek rólam.  Zsolt 1:1 Boldog ember az, aki nem jár a bűnösök tanácsa szerint, nem áll a vétkesek.
Bemutatkozás Mádi Gábor BME – 3. év villamosmérnök (Bsc) MobilNetPályázat I. – BME I. helyezés – mywalk.
Közösségi portálok használata
Közösségi hálózatok alkalmazása internet marketingben
Játék, letöltés... Van –e élet a neten ezeken túl?
Digitális világ Irány a világháló!
A Kék Vonal Internet Helpline tapasztalatai
Süveges László Tanárom neve: Szabóné Székely Éva
Emeltszintű Etanácsadó Otthoni internetes ügyintézés Készítette: Horányiné Horváth Viktória Csilla.
Közösségi portálok használata (Etikett, veszélyek..)
10 állítás a gyerekek internethasználatáról
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A kommunikáció egyéb elektronikus formái
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok Készítette : Várszegi Enikő Felkészítő tanár: Nagy Éva Tátra Téri Általános Iskola 1204 Budapest, Tátra tér 1.
Közösségi portálok használata (Etikett, veszélyek..)
Közösségi portálok használata
Kereskedelmi és Vendéglátóipari Tagintézménye
Informatika verseny január 25. Hunyadi János Gimnázium
Közösségi portálok használata
Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata
Közösségi portálok ajánlott használata
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata, avagy útmutató a helyes alkalmazáshoz
Közösségi portálok használata
Közösségi oldalak Készítette: Tóth Petra Felkészítő tanár:
Közösségi portálok használata (etikett,veszélyei)
A közösségi portálok használata. (Etikett,veszélyek…)
Közösségi portálok használata
Így tanítanám a kördokumentumok készítését
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Közösségi oldalak használata
Az iWiW platform Szabó Márton Origo Zrt.. Az iWiW számokban 4,3 millió regisztrált felhasználó Napi 1,2 millió egyedi felhasználó Az összes regisztrált.
Közösségi weboldalak és az alumni szervezetek DPR Szakmai Klub I. Hain Ferenc - DPR Szakmai Klub http./
2011.szeptember 26. Balatonalmádi
Az internetes keresőkben a felhasználó az őt érdeklő szavakra, adatokra kereshet rá egy általában egyszerű oldalon, egy beviteli mező és egyéb szűrési.
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Pankász Balázs PTE FEEK Munkapszichológia és Ergonómia Tanszék
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Közösségi portálok használata
Kapcsolataim a neten. Bemutatkozás a virtuális világban – magunkról a Facebook-on.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 10 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Facebook A facebook amerikai alapitasu ismeretsegi haloyat,amely februar 4.-en kezdte mukodeset. Eredeti neve a THEFACEBOOK Volt.
Social Media 2015-ben, üzleti szemmel - avagy merre tart a közösségépítő világ? Kulcsár István Róbert 1.
Közösségi portálok használata Tepszis Barbara 8/A Salamon Róza (felkészítő tanár) Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola,Egységes.
Ez az én művem! Készítette: Govor Emőke Felkészítő tanár neve: Hegyesi Judit Iskola neve: Érmihályfalvi 1. számú Mezőgazdasási Főgimnázium Colegiul Agricol.
Készítette: Peterdi Panna. Tartalom 1.Története 2.Felhasználói 3.Videó+film 4.Előnyei 5.Hátrányi.
Nagy Regina Az információkat tartalmazó interaktív eszközökre, mint félkész termékekre kell tekintenünk, amiből a felhasználó saját.
TÁMOP /1-2F Modern informatikai eszközök Közösségek az interneten Papp Szabolcs 2009.
Készítette: Pálinkás Petra
Menüpontok szerkesztése.
A rendezvény az Emberi Erőforrás Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Wekerle.
Közösségi oldalak az oktatásban gyakorlati szemszögből Uher Bertalan zenetanár Csermák Antal AMI, Veszprém Öveges József Szakképzőiskola, Gimnázium és.
Erre használom az internetet
Számítógépes bűnözés.
Digitális világ Rólunk a világnak Írjunk blogot!
Közösségi oldalak használata
Politika a hipermédiában – web kettes techno-forradalmak
Előadás másolata:

Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő Felkészítő tanárom neve: Báthori Gábor Barnáné Iskolám: PS ÁMK Társulás Általános Iskola Cserkeszőlő Ady Endre út 1.

Közösségi portálok használata Szerepe, veszélyek, netikett

Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő Szerepe A közösségi portálok legfőképp arra szolgálnak, hogy régi ismerősöket, barátokat megkeressünk az interneten, levelezzünk velük. Képeket, videókat nézhetünk meg róluk. Azért is fontosak ezek az oldalak, mert az internetes kommunikáció kezd átalakulni. Egyre több embernek tetszenek meg a hasonló portálok.

Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő Veszélyek Egy cég vagy magánszemély nem publikus adatait védeni kell. Legáltalánosabb módszer a jelszavas védelem. Nagyon vigyázni kell a jelszavunkra egy profil létrehozásánál! Fontos, hogy biztonságba tartsuk! Ne adjuk meg senkinek, még legjobb barátunknak sem, mert visszaélhetnek vele, s abból nekünk problémánk lehet.

Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő Adatok veszélye Csak olyan adatokat adjunk meg amelyek publikusak. Vezetéknév: Keresztnév: Születésnap: Nem: Telefonszámunkat, lakcímünket nem ajánlott megadni.

Netikett Ilyen problémákból rendőrségi ügy is lehet !!! Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő Netikett Azt mondja meg hogyan illik viselkedni az internetes fórumokon. Egy közösségi portálon csak úgy, olyanokat írjunk ami más személyét nem sérti meg. Ilyen problémákból rendőrségi ügy is lehet !!!

Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő IWIW 2002-ben nyitotta meg kapuit a közösségi portált kedvelő felhasználók örömére. Magyar eredetű honlap. 2006 óta a leglátogatottabb portál. Igazgatója : Szabó Márton. Meghívóval lehet bekerülni. http://www.iwiw.hu

Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő Facebook Amerikai eredetű ismeretségű hálózat. 2004-ben kezdte működését. Csatlakozás egyszerű regisztrációval történik. http://www.facebook.com

Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő Twitter Ez a portál nem csak ismeretségi portál, hanem egyben mikroblog-szolgáltatás (újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal). A honlapon azonnali üzenetküldő alkalmazások vannak. 2006-ban Obvious Corp hozta létre. http://www.twitter.com

Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő Myspace Kaliforniában szerkesztették, 2003-ban. Ez is a többihez hasonlóan társadalmat építő honlap. http://www.myspace.com

Alkalmazások a portálokon Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő Alkalmazások a portálokon Ezeken a közösségi portálokon általában rengeteg alkalmazás érhető el. Céljuk: hogy kicsit viccesebb , humorosabb legyen az élet az interneten.

Alkalmazások a portálokon Készítette: Kotymán Arnold PS ÁMK Társulás Cserkeszőlő Alkalmazások a portálokon Leginkább a Facebook-on vannak ilyen alkalmazások. Ezekkel az alkalmazásokkal is vigyázni kell, mert léteznek olyanok is, amelyek 18 éven felülieknek szólnak, vagy nem éppen a netikett szabályai szerint működnek!

Felhasznált irodalom Wikipédia Iwiw.hu, facebook.com, myspace.com internetes oldalak bejelentkező oldalai.