Apponyi Kastélyszálló 2365/17

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Advertisements

Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár hat fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra fontos információkhoz.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Szálloda. Szolgáltató üzem: olyan üzem / üzlet / vállalat, mely kézzel nem megfogható javakat kínál vevőinek, miközben anyagi javakat is felhasznál a.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
This project is implemented through the CENTRAL EUROPE Programme co-financed by the ERDF. airLED Repülőtéri Hotelek és a Turizmus fejlesztésének lehetőségei.
A harmadik közösen szervezett nemzetközi tábor Hangok és akciók – zenélés tapasztalat útján Furuboda
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Balatonföldvár Neptun Apartmanház.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
ÓVJUK TESTÜNK-LELKÜNK EGÉSZSÉGÉT! T o u r i s t Manager T a n á c s a d ó BT. Miskolc 3532 Győri kapu 93 touristtt&chello.hu Telefon : 06-20/
Timax Kft. bemutatása Koncepció Építészeti tervek bemutatása
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Tájékoztató az Erzsébet Királyné Szálloda fejlesztési terveiről, az üdülő turizmussal kapcsolatos lehetőségekről Mezei Alíz, Erzsébet Királyné Szálloda.
Incentive és prémium utak a Bono Utazási Központtól.
Gundel Étterem Budapest.
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Wellness lehetőségek A wellness, mint az egészségturizmus része.
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
Készítette: Schilli Csaba Villányi Tamás Zborai Péter.
A szállodák, szállásadó üzemek rendszerezése
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
Az eldugott paradicsom
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Eger vonzerői Készítette: Panghy Bence.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
Szilvásvárad turizmusa
Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Készítette: Horváth Mónika
Schönherz Zoltán Kollégium
Ászár Község Önkormányzata Dr. Mikolasek Sándor ÚMVP pályázatok Ászáron Szakmai rendezvény a Bakonyalja- Kisalföld kapuja összetartásáért Kisbér.
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz). Hotel Európa Fit ****
Demjén fürdő by Helga A tulajdonosok római kori fürdőt képzeltek és alkottak ide, mely igen emberközelinek tünik. A pompás hegyes-dombos vidéket.
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Készítette: Werner Gábor. Tartalomjegyzék Általános Szabadidős lehetőségek Szolgáltatások Parkolás Internet Parkolás Érkezés dátuma Kijelentkezés Lemondás.
Kastélyok és várak szerepe a turizmusban
Nagycenk-Széchenyi kastély
Tiszafüredi Halas Napok
A Wikipédiából, a szabad enciklopédia felhasználásávavl készítettem.,a Peles –Kastélyról ezt az összeállítást. Rámánia legszebb és legnevezetesebb emlékművéről,
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Nyugat-Dunántúli Termál- és Gyógyfürdők
Balaton „Tengernyi élmény itthon”. A legjelentősebb belföldi fogadóterület I-IX. hó: (22,2,%) A teljes vendégforgalom alapján második I-IX.
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
Kecskeméti új versenyuszoda és élményfürdő
1 Pest megyei Kastélyszállók szerző, dátum…. 2 Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
A legújabb szállodai munkák a Bevlo Projekttől
Real estate project Bud Office Center. Terminal 1 Terminal 2 BUD Office Center Elhelyezkedés Az irodaépület a repülőtér szívében a Terminál 1 és a Terminál.
Zene:Edvard Grieg.Morning Mood.
Sopron, Csik Ferenc uszoda fejlesztése
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Előadás másolata:

Apponyi Kastélyszálló 2365/17 Hőgyész

Apponyi Kastélyszálló Ady Endre u. 2. 7191 Hőgyész

2001-ben nyitotta meg kapuit a négycsillagos szálloda Gróf Apponyi Kastélyszálló néven. A kastély összes termeiben és valamennyi vendégszobában megőrizték az eredeti építészeti jellemzőket.  Az Apponyi Kastélyszálló jelenleg nem üzemel.

Kastély: A felújítás során a kastélyban 31 szoba kialakítására került sor. Valamennyi szoba berendezése főúri eleganciát tükröz, a színes televízió, minibár, telefon és hajszárító a vendégek kényelmét szolgálja. A 24 órás recepció mellett szobaszerviz szolgáltatást is nyújtanak. A szobák jelentős része nem dohányzó; dohányzó vendégek a kávézóban hódolhatnak szenvedélyüknek. 

Elízium épület: A barokk kastély épületétől 80 méterre található a kastélyparkban egy modern épület, melyet a felújítás során fiatalos, skandináv stílusban renováltak. Az Elízium diszkrét egyszerűséget sugalló szobáinak felszereltsége minden kényelmi igényt kielégít. Berendezésük felszereltségben megegyezik a kastélyszobákkal, stílusuk modern, fiatalos. Vendéglátás: A földszinten található a 90 fős Mercy étterem, ahol hazai és nemzetközi ételkülönlegességek, valamint formamegőrző ételkínálat várja vendégeket.

Konferenciatermek: Az emeleten négy, elegáns rendezvényterem konferenciák, találkozók, zenés estek, céges rendezvények helyszínéül szolgál. 

A termálfürdő Wellness szolgáltatások: Szállóvendégeik részére testi-lelki felüdülést biztosítanak wellness és gyógyászati szolgáltatásaik. A wellness filozófiával kívánják vendégeik egészségét, valamint külső és belső szépségét megőrizni. A termálvíz nátrium-kloridos, hidrogén-karbonátos jellegű, fluoridos víz, amely elsősorban mozgásszervi, reumás és izületi bántalmakra ajánlott. Több wellness szolgáltatás aromaterápiával kombinált. Az uszodaszinten a szállóvendégeink térítés nélkül vehetik igénybe az alábbi szolgáltatásokat: feszített víztükrű, vízforgatós úszómedence, 2 ülőpados termálvizes medence, 4 szauna, kondicionálóterem.  Gyógyászati szolgáltatások: Mechanoterápia, balneoterápia, elektroterápia. 

Kastélypark: A kastélyszálló egy 5,5 hektáros ősparkban helyezkedik el Kastélypark: A kastélyszálló egy 5,5 hektáros ősparkban helyezkedik el. Hazánk egyik legöregebb, kb. 250 éves platánfáját megcsodálhatják a kastélyparkban, a terasz mellett. A parkban gyermekjátszó várja legfiatalabb vendégeinket hintával, csúszdával, mászókával.  Szabadidős programok: borkóstolás, horgászat, gyalogtúrák, erdei kirándulások, vadles, kerékpárkölcsönzés a szállodában, lovas szolgáltatások, kocsikázás, nyáron zenei programok, koncertek.

Szolgáltatások: • 24 órás recepció • hotel taxi • konferenciaterem • központi széf • lift • mosatás • szobaszervíz • tárgyalóterem •étterem • kávézó • A szobaár tartalmazza a reggelit. • A félpanzió ára 4100 HUF személyenként.  Kikapcsolódás: • asztalitenisz • beltéri úszómedence • biliárd • fitneszterem • fodrászat • infraszauna • kert • lovaglás • masszázs • napozóágyak • szauna • szépségszalon • szolárium • termálvizes medence • wellness/spa részleg

• Internet sarok áll rendelkezésre a szállodában • Internet sarok áll rendelkezésre a szállodában. • Vezeték nélküli Internet hozzáférés áll rendelkezésre az előtérben. • A hotel saját parkolója ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére. • A hotel kerekesszékkel járható és mozgássérültek számára kialakított szobákkal is rendelkezik. • 6 év alatti gyermekeknek ingyenes a szállás a szülők szobájában, ha nincs szükség pótágyra. • Háziállatok nem vihetők be. Az Online Hotels Budapest elérhetőségei: OHB e-mail: apponyi@mail.ohb.hu OHB Foglalási tel.: 06 70 321 8023 OHB Foglalási fax: 06 1 700 2177

Köszönöm a figyelmet! 