Ma 2009 szeptember 11. péntek, Teodóra napja van. Belső szépség a szív elrejtett embere a szelíd és csendes lélek el nem múló díszével: ez értékes az Isten.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ami a Tiéd.
Advertisements

ÖRÖK ÉRTÉKEK Életünk döntések sorozata: Mózes példája; Zsid.11,24-26; „Hit által tiltakozott Mózes, amikor felnőtt, hogy a fáraó leánya fiának mondják.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Hol a résem Miért jó nekem odaállni?
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
Istenfélelem. Meghatározás  Istent és az Ő akaratát tartani a legfontosabbnak  NEM azt jelenti,hogy félni Istentől, habár meg van írva:  „Mert a mi.
Audrey Hepburn tanácsai a szépséghez
„Szeretettel élni és szenvedni”
Liguori Szent Alfonz: Megegyezés Isten akaratával Jel Könyvkiadó 2011.
Gy ő zelem Pecznyik Pál verse Gy ő zelem, ha már nem világ szerint járok,
Sámuel királlyá keni Sault
47 év.
Néha ....
Milyen kedvesek a te hajlékaid, Seregek Ura
Zsikazsu Emlékkönyve.
ALAPIGE: 1Kir 3,
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… Kattints a folytatáshoz.
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Isten igéje éles kard,mely véd. Boldog a ki azzal vív csatát mert győzhet százszor is.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Miért ünnepeljük még ma is a reformációt?
IGAZ-GYŐNGYŐK.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
„Törekedjél inkább igaz lelkületre, életszentségre, hitre, szeretetre, türelemre és szelídségre!” (1 Tim 6, 11).
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Istenünk, sok-sok feszültség,
Ébresztő!.
Jó reggelt- Isten hozott !.
Boldog 2014-et !.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
JÓ REGGELT!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Én még mit sem tudtam Rólad, Te már akkor szerettél
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
Ki az ember? Isten eltorzult képe Francis A. Schaeffer:
Én még mit sem tudtam rólad,
SZÍVEKET GYÜJTÖK !! Mácz István:.
Mi az ige ? Pecznyík Pál verse.
Az Ősz hangja Itt van az ősz, itt van újra, S szép, mint mindig, énnekem.
Készítette: Jon A. Palmer
"Az Úr félelmében járva" Apcsel 9:31 Jon Palmer. Az Úr félelmében járva Az egyháznak tehát egész Júdeában, Galileában és Samáriában békessége volt: eközben.
Lelkem Istenben lel nyugalmat, segítség csak tőle jön. Egyedül ő a sziklám és az üdvösségem, ő az én váram, nem rendülök meg.
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
A BOLDOGSÁG TITKA.
ITT VAN AZ ŐSZ, ITT VAN UJRA..
Az Élet Igéje november „Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába.” (Mt 19,24)
473. Ó Jézus árva csendben.
7. Én lelkem, mire csüggedsz el? Mit kesergesz ennyire? :/: Bízzál Istenben s nem hágy el, Kiben örvendek végre. Ki nekem szemlátomást Nyújt kedves szabadulást,
Isten mondta.
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Adósság a b ű n miatt Pecznyík Pál verse. Urunk Te jól tudod, ki alkottál minket, Súlyos b ű n-adósság terheli lelkünket.
Az első csoda: Kánai Menyegző
A terveket már rég feladtad, mikkel kérkedőn, büszkén elindultál.
Margotzy Barátság, szeretet.
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
JÓ REGGELT !.
Ó drága kincs te szeretet, Jöjj, töltsd be fáradt lelkemet,
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
Személyes életvitel. III. A helyes életvezetés elméleti alapjai. 7. Értelmesen ápold magad Az egészséges életvitelhez hozzátarozik önmagunknak, a testünknek,
Ízelítő a gyermekistentiszteletről
68.
Isten lakhelye.
Előadás másolata:

Ma 2009 szeptember 11. péntek, Teodóra napja van. Belső szépség a szív elrejtett embere a szelíd és csendes lélek el nem múló díszével: ez értékes az Isten előtt. 1. Péter 3:4 Egy hölgy éppen az arcát krémezte, amikor a kislánya megkérdezte: „Mi az, amit az arcodra kensz, anya?” „Hidratáló krém” „Hidratáló krém” – felelte. – „Az eladónő azt mondta, hogy szép leszek tőle.” „Anya, nem hiszem, hogy használ.” Erre a kislány gyermeki őszinteséggel így szólt: „Anya, nem hiszem, hogy használ.”

Nincs semmi rossz abban, ha jól nézünk ki, de te sokkal több vagy, mint a ruhád vagy a frizurád. Ráadásul tönkremehetsz anyagilag a külsőd szépítgetése miatt, hiszen „amit a Természet Anya adott, azt Idő Atya elveszi!” Ralph Waldo Emerson azt mondta: „Ahhoz, hogy szépséget találjunk, magunkban kell hordoznunk azt”. Nagy hiba, ha valaki a külsőre koncentrál, és közben nem értékeli a belső tulajdonságokat, melyeket Isten adott neki.

Salamon azt mondta: „mulandó a szépség” (Péld. 31:30). Amikor Isten megalkotott téged, nem csak külsőleg ékesített fel, adott neked „belső szépséget, olyan szelíd és kedves szépséget… amelyben Isten gyönyörködik.” Viszont mivel Péter beszél a divatos hajviseletről, az ékszerekrő l és a szép ruhákról is (ld. 1Péter 3:3), ezt néhány jószándékú ember arra használta, hogy egy törvényeskedő mércét állítson fel, amely alapján lemér és megítél másokat.

Tanít a Biblia arról, hogy tisztességesen öltözködjünk? Egyértelműen! Pál azt írja: „Ugyanígy az asszonyok is, tisztességes öltözetben, szemérmesen és mértékletesen ékesítsék magukat, ne hajfonatokkal és arannyal, gyöngyökkel vagy drága ruhával, hanem azzal, ami az istenfélelmet valló asszonyokhoz illik: jó cselekedetekkel ” (1Tim. 2:9-10). Ha azonban nem a megfelelő területre koncentrálsz, akkor nem a megfelelő eredményeket fogod kapni.

„Az ember azt nézi, ami a szeme előtt van, de az Úr azt nézi, ami a szívben van” „Az ember azt nézi, ami a szeme előtt van, de az Úr azt nézi, ami a szívben van” (1Sámuel 16:7). Ne engedd, hogy az határozza meg az értékességedet, amit a tévében vagy a tükörben látsz! Inkább azon fáradozz, hogy azt a fajta belső szépséget fejleszd, amit Isten ajánl!.