AgeLOC ® Galvanic Body Trio Bevezetés: 2012. május 2.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Advertisements

Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
NYELVVÁLASZTÁS A 10B 10C. LEHETŐSÉGEK • EDDIGI NYELV FOLYTATÁSA 12. OSZTÁLY VÉGÉIG • ÚJ NYELV VÁLASZTÁSA ELŐREHOZOTT ÉRETTSÉGI UTÁN.
Változások az iskola pedagógiai programjában (2013/14-től): 1.Nem lesz es rendszer (azaz NYEK-be nem jelentkezhetnek a mostani 5-8. osztályos tanulók)
“Joie de Vivre”* JVi 2014-es bevezetési terv *Egy korty az élet ízéből.
Automatikus szállítási hűségprogram
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” 1 Emlékszel rá? 1. Hogyan megy a regisztráció? 2. Mire való a regisztráció?
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Határtalan Európa? Projekt összefoglaló Alattyányi István Szabadka, Borderless EUR Zárókonferencia HUSRB/1002/222/159.
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
Végfelhasználói Promóció Navigator > Navigator Promotion 2004, 2006, 2008 and óta mejelenő promóciók Díj: Euro 2004 jegy Díj: iPod.
Lilla útja a sikerig– a Lilla magazin kampánya szeptember 11.
Tájékoztató a települési túraútvonalak létrehozásával kapcsolatos tapasztalatokról Márta Attila.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
ECDL ELEKTRONIKUS HITELESSÉG, ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁS MODUL
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Élvezze a professzionális kozmetikai arcápolás eredményeit otthonában
EXIT.
REFERENCIAINTÉZMÉNYI MENTOR SZOLGÁLTATÓ SZEREPBEN Bedőné Fatér Tímea tréner Felkészülés a mentorálás mesterségére.
ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV PREZENTÁCIÓ
Hogyan gondolkodjunk az árakról Állnak a falak… BUDAPEST május 22.
Kismama Karrier Központ és Alternatív Főiskola
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
LTO ALLOKÁCIÓS TRÉNING ÖN TUDJA MÁR, KIK LESZNEK POTENCIÁLIS VEZETŐI?
Köszöntő Budai Péter Programmenedzser – IT szakmai programok Microsoft Magyarország.
ETwinning Tavaszi Kampány Jelentkezzen be személyes eTwinning munkafelületére.
Karácsonyi óhaj.
Giovanni Ferrini Fashion
A Facebook titka Héjj Szilárd Marketingarc
Szeretettel köszöntöm az Etikus cégek üzleti fórumán megjelenteket!
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Irány a suliba…. Gazdaság informatika… Megkapjuk az évközi feladatot.
A sörétes pisztolytól a távcsöves puskáig Hirdetői módszerek a szakmédiumokban Biró István és Szigetvári József.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
Szaktanácsadói értekezlet május 27.. Pedagógiai szakmai szolgáltatás a pedagógiai értékelés (benne az azt megalapozó mérés), a szaktanácsadás, a.
A transzferár ellenőrzés adóhatósági tapasztalatai
Versenyképes vállalatirányítás változó üzleti és jogi környezetben Nagy Lajos, Konzulens Velence November 22.
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
Az Euro One Számítástechnikai Rt. Egy távmunka-projekt bevezetésének tapasztalatai Vass Gábor gazdasági igazgató Euro One Számítástechnikai Rt December.
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
2007. január 3. FORGALOM ÉS CSALÁDFA: A következő generáció.
Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános.
Page 1. Egyesítse a Lézeres Távolságmérő előnyeit egy iPhone előnyeivel !
Jóból Nagyszerűvé! Gregg Maughan. Megértjük az üzenetet Megértjük a közönséget, hallgatóságot Megfelelő eszközöket használunk a kommunikációban Felmérjük.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV
Nu Skin EMEA Jutalékmaximalizáló Értékesítési Kompenzációs Terv.
Bevezető termékcsomagok (IPP) 2016/03 Elérhetők az EMEA régióban (kivéve RU/UA) A csomagok tartalma piaconként eltérő lehet a termékek elérhetőségétől.
Vásárlókat vagy rajongókat szeretnél? Zemplén Zsófia / Nuskin Enterprises.
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
Megjegyzés: Ez a brosúra nyomtatásra készült. Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a brosúra helyesen jelenik-e.
Hagyja Margie-ra a következő téli vakáció megtervezését!
Biyovis a mi üzletünk.
ADREK ÉS SZKENNERKÁRTYÁK
Formálja át életét 90 nap alatt!
Partnerség és együttműködés
AZ S3 SZKENNER SZINKRONIZÁLÁSA
ELÉRKEZETT A LEHETŐSÉG Hogy Önmagam legyek.
Nu Skin EMEA Jutalékmaximalizáló Értékesítési Kompenzációs Terv.
Előadás másolata:

ageLOC ® Galvanic Body Trio Bevezetés: május 2.

Ön készen áll arra… …hogy a maximumot hozza ki e termékbevezetésből üzlete számára?

A Nu Skin nagyszerű eszközöket kínál az Ön figyelmébe a siker megvalósításáért Promóciós anyagok az új vásárlók meggyőzésére Toborzási segítség az új Üzletépítők bevonzásáért Képzési anyagok az alapos termékismeretért

Képzés Sajátítson el mindent az alapos termékismeretért!

Ön is menetre kész, hogy aztán terjessze a nagy hírt? A Nu Skin® termékinformációs oldalak és termékprezentációk segítenek a szilárd tudás megalapozásában. A források megtekintéséért kattintson ide!ide

Ön látta már a Galvanic demó-videókat ? Vagy nézze meg azt, miként csinálják a szakértők májusától fedezze fel új videónkat, benne az ageLOC® Galvanic Body Spa készülékkel itt.itt

Még mélyebbre szeretne ásni? Akkor a Nu Skin® felhasználói fogyasztói tanulmány nyújt biztos útmutatást Önnek! Hamarosan a My Office-ban.

Promóció Győzze meg új vásárlóit!

Esetleg úgy tervezi, hogy potenciális vásárlóinak az ageLOC® Body Trio brosúra bemutatásával népszerűsíti ezt a lenyűgöző csomagot… Vagy úgy érzi, jobban meggyőzi őket, ha mások tapasztalatait hallgatják meg? A brosúra 2012 május elejétől kapható. 10 db-os brosúra csomag, megközelítőleg 1,50 euró + áfa áron. Látogasson el az EMEA YouTube oldalra itt, és tekintse meg a méltató videókat! További információk júniusban!itt

Toborzás Vonzza be az új Üzletépítőket!

E 250 PV-s ageLOC® Body Trio FSP a következőket tartalmazza: Van már néhány kiszemelt potenciális ügyfele? Ekkor az új szponzori csomaggal veheti le őket a lábukról 1 ageLOC® Galvanic Body Trio, 1 ageLOC® Dermatic Effects, 1 ageLOC® Body Shaping Gel, 1 NaPCA Moisture Mist, 1 Liquid Body Lufra, és 1 10-es csomag ageLOC® lehetőség brosúra. FSP csomag kapható május 2-ától. E 250 PSV-s csomag megközelítőleges értéke 312,50 euró + áfa és 40 euró FSP bónusz. Május 2- ától tudjon meg többet itt!itt

Vagy avassa be őket mindazon előnyökbe, melyet az új ageLOC® Body Spa ADR-csomag kínál: Az ADR-csomag 2012.május 2-ától kapható. E 115 PSV-s csomag megközelítőleges nagykereskedelmi értéke 86,20 euró + áfa. Májustól tudjon meg többet itt!itt Az új ADR-csomag tartalma: 2 ageLOC® Body Shaping Gel, 1 ageLOC® Dermatic Effects, 1 Liquid Body Lufra.

S hogyha még ez sem lenne elég: látván mindazok izgatottságát, akik már felpattantak a lehetőségeket felcsillantó hullámra... Látogasson el az EMEA YouTube oldalra itt, és tekintse meg a méltató videókat! További információk júniusban!itt

Vigyázz…kész… …rajt! Kapja el az új hullámot!

KÖSZÖNJÜK!