Balatonföldvár Neptun Apartmanház.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Advertisements

Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
A LEADER+ Pályáztatási feltételek. Kik pályázhatnak?  A pályázónak meg kell felelni a helyi szintű pályázati felhívásban rögzített jogosultsági kritériumoknak.
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Siófok és környéki hungarikumok
„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Közelben: HÉV végállomás 5 percre van, 13 perc Hévvel a Boráros tér, ami hétköznap: l 0 percenként, hétvégén kb.: 15 percenként közlekedik. Spar áruház.
Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető.
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Dóm kőtár, Pécs ( ).
PÉCS.
Állami lakástámogatások 12/2001 (I. 31. ) Kormányrendelet, 4/2005 (I
Timesharing.
1 PARTNERKOCKÁZAT KEZELÉSE A CO 2 KERESKEDELEMBEN - tájékoztató az üzemeltetők és egyéb piaci szereplők részére június 12.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Vargáné Gálicz Ivett PhD hallgató Szent István Egyetem
NYON 1.
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
Velence Magyarország egyik leggyorsabban, leglátványosabban fejlődő kisvárosa, mely a Velencei-tóval a Velencei- hegység lankás dombjaival, hazánk egyik.
Kocsis Gáborné Lamberti Judit környezetismeret 4. osztály
Budaörsi út 125/A alatti irodaház bemutatása. Ingatlan paraméterei Telek1089 nm Irodaház alapterülete 931 nm FunkciókIroda, üzlet, raktár Épült2000 Parkolók.
Magyarország természeti csodái
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
Budavári Palota funkciójának, struktúrájának fejlesztése
Szendrő nevezetességei
Regionális gazdaságfejlesztés gyakorlati óra Esettanulmány II.
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
Görögország vonzerői Andalits Alexandra.
Készítette: Horváth Mónika
Tihany.
1 PARTNERKOCKÁZAT KEZELÉSE A CO 2 KERESKEDELEMBEN - tájékoztató az üzemeltetők és egyéb piaci szereplők részére október 15.
Solymár – családi ház prezentáció.
Az épület bemutatása Miskolc belváros szívében 4000 m 2 -es irodaház részben felújítva, részben bérbeadva Ft/m 2 áron azaz Ft-ért.
A Miskolc kereskedelmi központjában m2 beépítetlen terület eladó! Ára: €
AquaTerr Kft. Készítette: Tóth Péter. Profil: Az AquaTerr Kft. elsődleges célja olyan terráriumok és akváriumok készítése, amely mind működésbélileg,
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
Gyöngyös jellegzetességei
A Sió környezete és élővilága
Készítette: Bujdosó Villő
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
BAHRAIN.
Biztos Kezdet Gyerekházak
Vörösmarty-emlékhelyek Magyarországon
Kastélyok és várak szerepe a turizmusban
Nagycenk-Széchenyi kastély
Muziek - The Shadows MEGHÍVÓ Séta a Skanzenben /Észak-magyarországi falu/ Szombat Képek az internetről és Dénes Ildikótól.
 EU támogatásból Kemecse Város közösségi tereinek fejlesztése során több pontú beruházásként:  játszótér kialakítására;  a Répásy díszsírhely (Kegyeleti.
A Casa Loma Toronto belvárosában gótikus stílusban épült 1911 és 1914 között. Tulajdonosa sir Henry Mill Pellatt pénzember.
Új Japán luxusvonat A JR Japán vasút naponta 16.8 millió utast szállít Japánban, és 1688-állomása van. Csaknem dolgozót foglalkoztat, az irodái.
SZINGAPÚR Épül Szingapúr egyik büszkesége a Marina Bay Sands Hotel eszem.
ÉMOP – Üzleti infrastruktúra fejlesztése. Keretösszeg: „1” részcél: Ipari Parkok millió Ft „2” részcél: Ipari területek millió Ft „3” részcél:
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
„Nekem a Balaton a Riviéra” – tapasztalatok a balatoni strandellenőrzés kapcsán Varga-Dani Barbara Regionális marketing igazgató.
Esély a szülőknek, lehetőség a gyermekeknek. Városligeti Fasori Bölcsőde Projekt célja: a megnövekedett gyermek létszám - 25 új férőhely - a gyerekek.
OTP Pénzügyi Pont KFT február. 1-től létrejött egy új partneri hálózat, mely kizárólag az OTP Bank termékeit közvetíti az ország egész területén.
Regionális marketing igazgató
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
VÍZKERESZT Balatonakarattya körtúra Készítette: Szabó Lilla
Előadás másolata:

Balatonföldvár Neptun Apartmanház

Tartalom Balatonföldvár bemutatása Neptun Apartmanház A telek és a kert A társasház Az épület Az apartmanok Felújított apartmanok Egyéb információk, lehetőségek Kapcsolat

Elhelyezkedés  A NEPTUN Apartmanház Balatonföldvár központjában, a 7-es út és a vasút között, a vízparttól 100 méterre, a Motel park 2. szám alatt található, a hajókikötő és a szabadstrand közelében.

Balatonföldvár bemutatása Balatonföldvár a Balaton déli partján az egyik legszebb, legrendezettebb, kitűnő infrastruktúrával rendelkező település. A Széchényi család birtokán épült fel a XIX. század végén, ma kiemelt nemzetközi üdülőhely. Az alapítók gondos tervezés után láttak az üdülőtelep megépítéséhez: az árnyas parkolók, tágas terek ma is a legnagyobb vonzerejét jelentik a Balaton-parti exkluzív településnek, mely több mint 10 éve nyerte el a városi rangot. 

Balatonföldvár bemutatása A fejlesztések során is igyekeztek figyelembe venni az elődök építési stílusát, megőrizni az értékeket. Megtalálhatóak a régi szép épületek, az új szállodák, üdülők, a családi házak és a kisebb üdülők egyaránt.

Balatonföldvár bemutatása A városban mindenhol rengeteg zöld, fa, gondozott, virágos kert található. Egyedüli település, ahol szinte végig lehet sétálni a Balaton partján a gyönyörű, 1200 m hosszú, platánfákkal szegélyezett Kwassay-sétányon. A városban a parkolók ingyenesek; a partszakasz 3 km hosszan kiépített, ingyenes strandokkal nyújtja a déli part minden előnyét  fokozatos mélyülés, finom föveny , melyek a kisgyermekes családok számára a biztonságos nyaralást ígérik.

Balatonföldvár bemutatása Balatonföldvár 1994-ben tisztaságáért, rendezettségéért, virágosításáért "Európa-díjat" kapott, 1995-ben pedig a "Virágos Magyarországért" pályázaton első helyezést ért el.

A telek és a kert Az épülethez egy 17.982 m2-es alapterületű, körbekerített, sorompóval védett, gyönyörű, sík telek tartozik ősfás, parkosított környezetben. A telek összközműves.

A telek és a kert Az apartmanház területén található még két, gyermekek részére kialakított játszótér, valamint két teniszpálya, melyek használatát az apartmantulajdonosok részére is lehetővé teszik.

A telek és a kert Az ingatlanhoz egy 17 X 8 m-es fedetlen, vízforgatós felnőtt úszómedence, egy gyermekmedence és szauna tartozik. A medence és annak gépészete felújításra kerültek.

A Társasház A Neptun Apartmanház 2004-ben társasházzá alakult, ennek megfelelően nyitvatartási idejéről, működtetéséről, és minden a Társasházzal kapcsolatos további kérdésről a társasház SZMSZ-e rendelkezik, mely irodánkban megtekinthető. A Társasház időjárástól függően, időszakosan tart nyitva.

Az épület Az épület 1975-77-ben épült, 1988-ban lett felújítva, azóta folyamatos karbantartás alatt áll. Az épület földszint + 11 szintes, beton szerkezetű, idény jellegű (fűtetlen). A tájolása észak-déli, a Balatonra merőleges. Az apartmanház korábban ***-os szállodaként működött. Az épületben két személy-, valamint egy teherlift működik. Az üzemeltető cég az apartmanház I-IV. szintjén szállodát, földszintjén melegkonyhás éttermet, presszót és egy ajándékboltot működtet, így a társasházi apartmanok tulajdonosai is (térítés ellenében) igénybe vehetik a hotel szolgáltatásait.

Az apartmanok Az épület 4-10. szintjén 23 m2-es apartmanok: 1 szoba (13 m2), fürdőszoba, WC, előtér, erkély (3-4 m2)

Az apartmanok Az apartmanok bútorozott egységek (kivéve a felújítottakat). A bútorok az apartmanok árába beleértendők.

Az apartmanok Az üdülőegységek önálló villany (16 A) és hideg-melegvíz órával rendelkeznek, kivétel az V. emeleti apartmanok. A közös költség 6.835,-Ft /hó A közös költség fizetése révén az apartman tulajdonosok jogosultak a medencék ingyenes használatára. A felső szinteken lévő apartmanokból gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra.

Felújított apartmanok A tulajdonos minden emeleten felújított különböző apartmantípusokat dörzsölt vakolatos és fűrészporos tapétás falburkolattal, új padlószőnyeggel és szalag parkettával, továbbá főzőfülkét alakított ki bennük, amelyek szintén megvásárolhatóak 385.000,- Ft + ÁFA feláron.

Általános szintalaprajz

Az apartmanok 15% foglaló befizetésével birtokba vehetők! Az üdülőegységek árai A nem felújított, alap apartmanok árai: 23 m2-es:                     4.950.000,- Ft-tól Az adásvétel ügyvédi költségét az eladó viseli. Az apartmanok 15% foglaló befizetésével birtokba vehetők!

Egyéb információk, lehetőségek Visszabérlési lehetőség Az apartmanok a visszabérlési lehetőség miatt befektetési célra is alkalmasak. A szállodát üzemeltető cég az apartmanokat  arra az időszakra, amikor a tulajdonosok nem kívánják használni  igény esetén visszabérli.

Fizetési feltételek Részletfizetés Az apartmanok megvásárlása részletfizetési kedvezménnyel, egyéni megegyezés alapján is történhet, melyről irodánkban kap felvilágosítást. Hitellehetőség A megvásárláshoz banki hitel felvételére van lehetőség.