Electra IP cím módosítása

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Elektronikus Banki Igazgatóság
Advertisements

Mire van szükség? Internet böngészővel ellátott számítógép vagy más készülék közvetlen csatlakozásához szükséges: (Chrome, Internet explorer, Firefox,
Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
MiniCRM kapcsolat bemutató
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
SStat - Statisztika 2014.
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Főbb változások, újdonságok
Rendszer 1.Adatgyüjtõ Ez a menüpont adatgyűjtő kezelésére szolgál. Adatgyűjtő egyszerűsíti az árukezelését (mennyiségek rögzítését) ADATCSERE BEÁLLÍÁSOK.
Bitumen Internet Sales 2012
Alap hálózat összerakása Packet Tracerben
KSHXML2 Adatszolgáltatói kliensek
Windows hálózati infrastruktúra kialakítása
Készítette: Vasvári Zoltán
Az Ariel szoftver alapvető használata Váczi Róbert Április 24.
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
Levelező program beállítása webmail-hez
Hálózat összeállítási feladat 2
ETwinning Tavaszi Kampány Jelentkezzen be személyes eTwinning munkafelületére.
WI-FI hálózat használata fizikai cím megadásával
A gondviselői modul az enaplóban
Ember László XUBUNTU Linux (ami majdnem UBUNTU) Ötödik nekifutás 192 MB RAM és 3 GB HDD erőforrásokkal.
ALEPH Integrált könyvtári rendszer
Megatrend Rt. INFOSYS-v2 CONTROLLING CO330. Controlling.
Digitális információink védelme Borbély András, Grepton Rt.
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
Access-Űrlapkészítés
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Többtáblás adatbázisok
Outlook 2003 Második rész.
Confidential Asus Pocket Wireless Router WL-530gV2.
TR90 KORLÁTOZOTT IDEJŰ AJÁNLAT ALLOKÁCIÓ Ön: 0 Mark MEGVÁSÁROLT 10 csomag áll rendelkezésre allokáció céljából Csoportkör: search Név Kitűzői cím Allokált.
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Egyszerű keresés létrehozása az EBSCOhost felületen.
Oktatói webes vizsgakezelés
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
Szobára jelentkezés a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli.
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
A gyakorlatok munkakörnyezete
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Országos Mentőszolgálat A TETRA rádió szerepe az OMSZ új mentés irányító rendszerében 7. Professzionális Mobiltávközlési Nap „Fókuszban a növekedés” 2014.
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Rövid ismertető mikrofonnal történő
Készítette: Bodor Zsolt
Számítógép hálózatok.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
MySQL adatbázis készítése
Electra IP cím módosítása. 2  Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének.
Tűzfal (firewall).
© 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Partner hozzáadása A Partnerek lista segítségével egyszerűbben kommunikálhat, és gyakoribb partnereinek.
Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Információ és kommunikáció
A NORMATÍVA BEFIZETÉSE
Információ és kommunikáció
MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program
CONNECTRA rendszer bevezetése
Hasznos billentyű kombinációk
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
Bibliográfia adatbázis-kezelő alkalmazások, EndNote 2018 Skultéti Attila
Előadás másolata:

Electra IP cím módosítása

Internet behívás (IP cím) változás: A bank Internet szolgáltató váltás miatt módosítja az Electra szerver elérhetőségének IP címét 193.245.18.129–ről 193.245.73.128–re. Az új IP cím már használható. Az IP cím módosítása az Ön programjában automatikusan végrehajtódik. Ha az Electrában a "193.245.73.128 címen pillanatnyilag nem működik a szerver program" üzenetet kapja, akkor szükséges, hogy a saját tűzfalukban, esetleg a router készülékükben is aktualizálják a szerver elérési címét, az alábbi módon: Tűzfal esetén az engedélyezett porton (5540) kívül engedélyezni kell az új IP címet, Router esetén engedélyezni kell az új IP címet, Proxy szerver esetén a proxy szerveren kell átírni a régi IP címet az új IP címre. Proxy esetén az electra.ini-ben csak akkor kell módosítani az IP címet, ha a HOSTIP sorban be van írva a régi IP cím. A jelenleg használt IP cím az átmeneti időszakban is elérhető 2012 március 31-ig. A magadott időpont után már csak az új IP címen lehet behívni a bank szerverére.

Electra INI file szerkesztése Az Electra INI file megnyitása: Electra paraméter beállítás, a beállítás ablakban a beállítás fülön futtatási környezet gomb megnyomása, futtatási környezet ablakban az INI file szerkesztését kell megnyomni.

Electra IP cím módosítás A HOSTIP sorra kattintva felbukkanó új ablakban a bejegyzés értéke sorban látható IP címet kell módosítani az új IP címre: 193.245.73.128. Amennyiben a bejegyzés értéke mezőben az „electra.khb.hu”, vagy a 193.245.18.129 bejegyzést látja, akkor ezt a sort nem kell módosítani.

Electra IP cím módosítás Az IP cím megadása és a rendben gomb megnyomása után a HOSTIP sorban megjelenik a magadott IP cím. A következő behíváskor már az új IP cím felé fog megtörténni a behívás.

K&H Vállalati ügyfélszolgálat elérhetősége Amennyiben az Electra program használatával vagy az Electra program frissítésével kapcsolatban kérdéseik, vagy a rendszer használata során javaslataik merülnek fel, további felvilágosítást a K&H Vállalati ügyfélszolgálat 06-40/200-069 -es telefonszámán vagy írásban az electra@kh.hu e-mail címen kaphatnak. K&H Vállalati ügyfélszolgálat elérhető hétköznapokon 7:00 – 19:00 óra között.