Kazincbarcika főterén a Posta épületének 2/3 része eladó!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Királyhelmec városunk története
Advertisements

Siófok és környéki hungarikumok
Zombori utcai társasházban lakások eladóak!
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
FELVIDÉKEN Határtalanul.
2010. Augusztus 16. és Augusztus 17. hajnala.
Készítette: Tóth Evelin
Baczkamadarasi-Kis Gergely Református Gimnázium
Aquila Medical Center Alsóörs. Aquila Medical Center Alsóörs.
A Jászfényszaru Ipari Park komplex fejlesztése Vállalkozói Klub évindító rendezvénye Jászfényszaru, Polgármesteri Hivatal Díszterme január 27.
Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
A projekt általános bemutatása
Értékpapírok értékelése és főkönyvi könyvelése
Zalaegerszeg Északi Ipari Park IV. INNOTECH Konferencia
Foktő – Kalocsai repülőtér önkormányzati fejlesztése
A vidékfejlesztéstől az öko-turizmusig a Nyugat-dunántúli régióban Határmentiségtől az integrált határrégióig Sopron április 06.
Vargáné Gálicz Ivett PhD hallgató Szent István Egyetem
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
Világörökség 2012 A Várnegyed bemutatása. Az örökség olyan érték, amelyet a gyermekek a szüleiktől kapnak, s megőrzik azt saját gyermekeiknek.
Északi-középhegység Elsősorban harmadidőszaki vulkáni kőzetek: andezit, andezittufa, riolt, riolittufa Középidei üledékek: Cserhát egyes részei, Bükk,
Róma az örök város.
A terület teljes egészében megvásárolható m2. alapterülete: m2. A teljes terület irányára:.- €+Áfa helyett csak: €+Áfa A teljes.
Hegységeink, dombvidékeink nemzeti parkjai
Kocsis Gáborné Lamberti Judit környezetismeret 4. osztály
Stuttgart ERASMUSosként
Az észak-magyarországi régió idegenforgalma
Budaörsi út 125/A alatti irodaház bemutatása. Ingatlan paraméterei Telek1089 nm Irodaház alapterülete 931 nm FunkciókIroda, üzlet, raktár Épült2000 Parkolók.
Magyarország természeti kincsei
3. A magyar települések arculata, jellegzetessége
Oroszország és az orosz nyelv Kelemen Bálint
Budapest mint világváros
Budapest mint világváros
FÖLDRÉSZEK.
Márok A falu bemutatása.
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Készítette: Szőke Gréta. A Művészetek Palotája egy többfunkciós kulturális létesítmény.Palotája Három művészeti ág kedvelőinek ad otthont : Zene Vizuálisművészet.
Eger vonzerői Készítette: Panghy Bence.
K ESZTHELY TURIZMUSA K ESZTHELY FÖLDRAJZA Balaton nyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra fekszik A környéken.
Pécs turizmusa.
Balatoni Múzeum- Keszthely Készítette: Kleri Dzsenifer.
Tihany.
MEGHÍVÓ Naszály, Gyadai tanösvény Természetismereti túra Szombat.
Északi középhegység.
Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Közösségi tér kialakítása Bábolnán Horváth Ádám pályázati referens.
Solymár – családi ház prezentáció.
Természeti viszonyok és gazdasági élet
Verpeléti 24 lakásos társasház Egerszalóktól 11 kilométerre
Az épület bemutatása Miskolc belváros szívében 4000 m 2 -es irodaház részben felújítva, részben bérbeadva Ft/m 2 áron azaz Ft-ért.
A Miskolc kereskedelmi központjában m2 beépítetlen terület eladó! Ára: €
20).7-es szint Rákóczi 2. sz. barlang előtt
Védjük meg a környezetünket, hogy ilyen maradjon!
Itt vagyunk mi.
Aggteleki Cseppkőbarlang
A magyarság őstörténete
Wagner Károly tű. alezredes
A bronzkor Bár a Csallóköznek e területe,
MAGYARORSZÁG FÖLDTANA ÉS TERMÉSZETFÖLDRAJZA
Barnamezős Beruházás a DIGÉP-MSM Kft-ben
Készítette: Klenk Katalin és Szegedi Dóra
Machu Picchu Az Öreg csúcs.
„REHABILITÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE AZ ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓBAN” ÉAOP-4.1.2/C Debrecen, 2013.
HAJDÚDOROG A leletek tanúsága szerint a bronzkortól kezdve lakott területen éltek szarmaták és avarok is. A hét történelmi hajdúváros egyike, a honfoglalás.
ÉMOP – Üzleti infrastruktúra fejlesztése. Keretösszeg: „1” részcél: Ipari Parkok millió Ft „2” részcél: Ipari területek millió Ft „3” részcél:
Őrségi Nemzeti Park.
Lendva Kárpát Régió Üzleti Hálózat Lendvai Iroda
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
XII. Mátyás Király u. 18. Area 678 m2 Plot 6079 m2 Surroundings
TÚRA A A FOGARASI HAVASOKBAN
MAGYARORSZÁG NEMZETI PARKJAI
Előadás másolata:

Kazincbarcika főterén a Posta épületének 2/3 része eladó!

Tartalomjegyzék  Kazincbarcika bemutatása  Kazincbarcika mint település  Az épület környezete  Az épület bemutatása  Árajánlat  Alaprajzok  Elérhetőség

Kazincbarcika bemutatása Kazincbarcika a Bükk hegységtől északra elterülő dombvidékre épült, ott ahol a dombságot széles völggyel átszelő Sajó folyóba beleömlik a kis Tardona patak. Ezt a vidéket már hosszabb idő óta Borsodi-medence néven tartja számon a földtani és földrajzi szakirodalom. A Borsodi medence nem tartozik a Kárpát- medence évszázadok óta ismert népi elnevezésű tájai közé, mint például a Bükk hegység. Az évszázados barnaszén bányászat alapja adta meg a táj elnevezését. A medence kifejezés tükrözi a táj viszonylagos alacsony fekvését a szomszédos hegységekhez - Bükk, Aggteleki -karszt-hoz képest, hiszen Kazincbarcika csaknem a medence közepén helyezkedik el.

De utal a földtani viszonyaira is. A földrajzi elhelyezkedés meghatározza Kazincbarcika flóráját és faunáját. Kazincbarcika és környéke a növényföldrajzi beosztás szerint a flóravidék bükki flórajárásába tartozik. Nem beszélhetünk a város közigazgatási területén természetes ősi vegetációról, az erdők egy része félkultúr erdő, nagyobb része pedig telepített kultúrerdő. Kazincbarcika éghajlatáról elmondható– földrajzi elhelyezkedéséből adódóan- az ország alacsony évi középhőmérsékletű vidékei, közé tartozik. Csak a hegységekben fordulnak elő az itteninél alacsonyabb középhőmérsékletek, nyara is csak mérsékelten meleg.

Kazincbarcika település Kazincbarcika utcái, parkjai épületei szelíden simulnak a Sajó- völgyi dombvidék lankái közé, a Bükk hegység és a Sajó folyó találkozásánál. Kazincbarcika születése egészen a honfoglalásig nyúlik vissza, az itt talált régészeti leletek és tárgyi emlékek alapján. Kazincbarcika utcái, parkjai épületei szelíden simulnak a Sajó- völgyi dombvidék lankái közé, a Bükk hegység és a Sajó folyó találkozásánál. Kazincbarcika születése egészen a honfoglalásig nyúlik vissza, az itt talált régészeti leletek és tárgyi emlékek alapján. A település Barcika, Alsó és Felsőbarcika összeolvadásával alakult ki.

A 19. században már jómódú agrártelepülés, amelynek hangulatos, tornácos lakóépületei még ma is láthatóak a történelmi városrészben. A II. Világháború után az ország erőteljes és gyors iparosodásba kezdett, amelyben fontos szerepet töltött be a Sajó-völgy a jó közlekedési és földrajzi adottságaival, a már meglévő bányászattal. A térségbe tervezett ipari koncentráció: hőerőmű, szénosztályozó, bányagépjavító kokszoló üzem és műtrágya gyár építése, újabb bányák megnyitása azzal járt együtt, hogy egy új várost kellett építeni.

Az épület bemutatása Kazincbarcika főterén a posta épületének 2/3 része eladó! A város szívében egyedülálló adottságokkal rendelkező épület, melyben jelenleg üzemel a posta és a T-Com telefonközpontja. Az épület áttervezése, átalakítása üzlet és irodaházzá folyamatban van. Tulajdonképpen kb m2 épületrész és kb.3500 m2 földterület található. Az épület későbbi társasházasítva lesz. De jelenleg osztatlan közös ingatlanként működik. Az átalakítások 2 lépcsőben történik: 1. lépcső: Főút felől bejárat nyitása,üzletek kialakítása,dufart beépítése. 2.lépcső: Az épület teljes felújítása, hőszigetelése esetleg egy szint ráépítése.

A pinceszint alapterülete: 478,77 m2. A hozzá tartozó lépcsőház: 3,24 m2. A földszint alapterülete: 726,56 m2. A hozzá tartozó lépcsőház: 17,66 m2. A hozzá tartozó lépcsőház: 17,66 m2. Az I. emelet alapterülete: 1176,03 m2. A hozzá tartozó lépcsőház: 17,66 m2. A II. emelet alapterülete: 240,01 m2. A hozzá tartozó lépcsőház: 27,25 m2. A hozzá tartozó lépcsőház: 27,25 m2. A III. emelet alapterülete: 221,21 m2. A hozzá tartozó lépcsőház: 18,52 m2. Az összes hasznos alapterület: 2842,58 m2. Lépcsőház összesen: 84,33 m2. Az összes alapterület: 2926,91 m2.

Alaprajzok Pince alaprajz

Földszinti alaprajz

I. emeleti alaprajz

II. emeleti alaprajz

III. emeleti alaprajz

Árajánlat Az ingatlan vételára egybe történő vásárlása esetén Ft/m2 azaz Ft + ÁFA. Részegységekben történő vásárlás esetén: Pinceszint: Ft./m2. Földszint: Ft./ m2. I. emelet: Ft./m2. II. emelet: Ft./m2.

Elérhetőség Információért forduljon: Szabó Istvánhoz az alábbi elérhetőségen: Miskolc, Állomás u. 1. szám alatt lévő Doxabi irodában. Tel.: 30/