Mr. Bean 14/B. Jellemvonásai • Rowan Atkinson alakítja • Jacques Tati által megformált Monsieur Hulot ihlette Atkinsont • „Egy gyerek, egy felnőtt férfi.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Női viselet.
Advertisements

SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed???
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
Több játékot az oktatásba Honti Pál. Előítéletek.
VÁLTOZÓ MOZGÁS.
Harry Potter. Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter.
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
A Nemek Közötti Kommunikáció Nagyszótára
Tudtad-e? Kattints. Tudtad-e, hogy a “The quick brown fox jumps over the lazy dog” mondatban az angol ABC minden betűje használva van? Tudtad-e, hogy.
Szülői elégedettség mérés eredménye
Összefoglalás Fizika 7. o.
Panasz utca Elköltöztünk
M ASZKOK MÖGÖTT A gyermekpszichodráma módszerének bemutatása Készítette: Kovács Ágota.
Hogyan készüljünk az óvodás évekre?
Audrey Hepburn kiállítás – Berlin „Egy élet és egy ruhásszekrény kitárulkozása” Énekel Audrey Hepburn ( „Álom luxuskivitelben” – Moon river )
Disney Csatorna. 2 ›A Disney Channel Worldwide a világ gyermekcsatornáinak legsikeresebb portfoliója; a gyermekek fejlődését elősegítő, 98 családi csatornájával,
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
Kábeltelevízió Mi a kábeltelevízió? Földfelszínről, műholdról és optikai kábelen érkező csatornák kábelhálózaton történő továbbítása az előfizetőknek.
Demokratikus iskola mozgalom International Democratic Education Conference (IDEC) 1993 European Democratic Education Community EUDEC 2008
VADÁSZOK ÉS GYŰJTÖGETŐK
A fejlődő világ két átka:
A Föld helye és mozgása a Naprendszerben
A FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBENA FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN.
Mire jók a férfiak?.
Edényrendezés Adott az alábbi rendezetlen sorozat melyen elvégezzük a Radix eljárást:
Sztringek.
Hogyan rontsd el gyermeked jövőjét?
A flegmatikus vérmérséklet
Női önbizalom....
A jelnyelvi fejlődés kezdeti szakaszai siket és halló gyerekeknél
Az animáció nem más, mint egymás után levetített képkocka sorozat. Ezek a képkockák kis mértékben térnek el egymástól. Ezáltal az élettelen bábok, rajzok,
Amint ezen a képen is látszik, Bella valószínűleg nagy állatbarát. A színésznő, modellként kezdte karrierjét. Több mint 20 filmben és televíziós sorozatban.
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
Közösségi portálok használata
Az öregedés művészete Bendel Beáta Bölön, 2007 október 21.
Kommunikáció beteg gyermekekkel
Borbély-Pecze Mariann / Borbély-Pecze Tibor Bors
Fekete István január 25. – június 23..
Törzsutas program.
Hearst kastély Kalifornia Készítette: Dr Bajzák Tamásné 2008.
Ez a kislány Tippi Degre jelenleg majdnem 20 éves és Franciaországban, Párizsban él. Afrikában, Namibiában született 1990-ben és ott élt a szüleivel akik.
Készítette: Krieg Judit 10/b.
1. Szabadság és boldogság különféle értelmezése Dr. Skrabski Árpád főiskolai tanár Apor Vilmos Katolikus Főiskola Kass János: Az Isten tenyerén.
Az expresszionista stílus jellemzői és a Rettegett Iván I.
Egy ébredés története II. Készítette: Jon A. Palmer.
Voltaire és Rousseau 23/B.
Charlie Chaplin 14/C. Élete: 1889-ban Londonban látta meg a napvilágot. Apja otthagyta őket, az anyja pedig elmegyógyintézetbe került. Árvaházban töltötte.
Patrick Wayne Swayze (Houston, augusztus 18. – Los Angeles, 2009
PéPéeS 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem.
József Nádor élete és munkássága
Egyszerű cserés rendezés
GLOBÁLIS FALU A Globális Falut, úgy kell elképzelni , hogy az ott élő 100 ember arányosan reprezentálja a Földünk teljes népességét, amely az alábbi populációs.
Készítette: Kiss István
Filmek Készítette Kiss Bence MF1-K2KYQ5X2. A prezentációm témájául kedven filmjeimet és sorozataimat választottam. Éspedíg:  Harcosok klubbja  Shrekk.
Edényrendezés PINTÉR LÁSZLÓ – FZGAF Adott az alábbi rendezetlen sorozat, melyen elvégezzük a Radix eljárást:
Más lettem? Más lettem. Polgár Fanni
Mese, mese …. Készítette: Szilágyi Judit
Alexander Fleming igaz története.
Michael Bay. Magánélete Michael Bay február 17-én született Los Angeles-ben. Bay örökbe fogadott gyermek volt Nagyapja orosz nemzetiségű. A diplomáját.
A BKF tudástranszfer modellje a
Találd ki ki lehet ez!. Találd ki ki lehet ez!
A két- és többnyelvűségről Vélemények és gondolatok.
PREZENTÁCIÓ A PREZENTÁLÁSRÓL
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Így ismerd meg a vevőt jól!
A Nemek Közötti Kommunikáció Nagyszótára
Készítette: Gaál Sára, Jámbor Laura
Imádkozz az Észak-Koreában élő gyermekekért!
Sját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd a.
Előadás másolata:

Mr. Bean 14/B

Jellemvonásai • Rowan Atkinson alakítja • Jacques Tati által megformált Monsieur Hulot ihlette Atkinsont • „Egy gyerek, egy felnőtt férfi testében.” • Nem tipikus angol humor • A hétköznapi feladatokat bonyolítja és újabb problémát okoz, előnyökre vadászik, önző • Ritkán beszél, inkább magában morog

Technikája • Jellemkomikum: már maga a karakter is humoros, a mimikája, mozgása, megjelenése (öltözködése+autója) • Képtelen szituációkat okoz (a könyvtárban halk próbál lenni, éppen rájön a csuklás) • Gyerekesen önző, pl.: saját magának ír születésnapi képeslapot egy étteremben • Gyerekes: játszik az evőeszközökkel, Teddy maci • Helyzetkomikum: vásárlás közben egy hallal kipróbálja a serpenyőket, kipróbálja a fogkeféket

Filmek,sorozatok • Brit televíziós sorozat 1990 és 1995 között • Magyarországon először a Szeszélyes évszakokban, Antal Imre műsorában láthattuk képernyőn • Számos díjra jelölték a sorozatot • Két filmet is készítettek: Bean- Az igazi katasztrófafilm és a Mr. Bean nyaral • Később egy rajzfilm sorozatot is készítettek • A Mr. Bean nyaral az utolsó film Rowan Atkinson elmondása szerint

Bean- Az igazi katasztrófafilm • Mr. Bean, teremőr szerepben, Los Angelesbe utazik(elküldik), ahol tönkreteszi egy család életét, akiknél lakik, utolsó csepp a pohárban: Bean alsónadrágját a sütőben szárítja - így végül a feleség két gyermekével elköltözik • Egy 50 millió dolláros festményt is tönkretesz, mert rátüsszent és oldószerrel tisztítja meg • Végül minden megoldódik: a festményt kicseréli egy plakátra, amit nem vesz észre senki, és a család életét is rendezi, megható búcsú után illetlent mutat a családnak (nem tudja mit jelent)

Hogyan jellemezte Rowan Atkinson Mr. Bean-t?

Mondj példákat jellemkomikumra!

Mondj példát helyzetkomikumra!

A televíziós sorozaton kívül, milyen sorozatot készítettek Mr. Bean figurájával?

Kicsoda a színész?

Mi a második film címe?

Mikor jelent meg, az első egész estés film?