Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Amint ezen a képen is látszik, Bella valószínűleg nagy állatbarát. A színésznő, modellként kezdte karrierjét. Több mint 20 filmben és televíziós sorozatban.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Amint ezen a képen is látszik, Bella valószínűleg nagy állatbarát. A színésznő, modellként kezdte karrierjét. Több mint 20 filmben és televíziós sorozatban."— Előadás másolata:

1

2 Amint ezen a képen is látszik, Bella valószínűleg nagy állatbarát. A színésznő, modellként kezdte karrierjét. Több mint 20 filmben és televíziós sorozatban és több mint 40 reklámban szerepelt. Legjobban a nagyravágyó fiatal táncos, CeCe Jones megszemélyesítőjeként ismert a Disney Channel Risza fel! (Shake It Up!) című sorozatából.Disney ChannelRisza fel!

3 Ők kettenszuperek. Együtt atánc, ének, Tehát Bellaés Zendaya

4 Annabella Avery „Bella” Thorne (Pembroke Pines, Florida, 1997. október 8. –án. Bella Thorne 1997. október 8-án született a floridai Pembroke Pinesben.[1] Ő a legfiatalabb gyermek a családban, testvérei Kaili (1992), Dani (1993) és Remy (1995) szintén színészek és modellek.[1] Bella, aki ír, olasz és kubai származású, a spanyol nyelvet beszélte először.[2][3]Pembroke Pines Florida1997október 8. Pembroke Pinesben[1]Kaili DaniRemy[1] írolaszkubaispanyol nyelvet[2][3]

5

6 Bella kiskora óta imádja a szereplést. Ez vezette előbb a modellkedéshez, majd később a színészethez.

7 Pár év múlva… Bella már kiskorában kezdte el a modellkedést, és ezt később is folytatta. Valamint reklámfilmekben is szerepelt. Később már filmekben, sorozatokban is szerepelt, legismertebb a sorozatok közül, az Indul a Risza!, amelyben ő, és Zendaya Coleman játssza a két főszereplőt, CeCe Jones, és Rocky Blue szerepében.

8 Filmszerepek: Túl közeli rokon, Finising The Game: The Search for a New Bruce Lee, Blind Ambition, The Seer, Craw Lake, Water Pills, Forget Me Not, One Wish, Raspberry Magic, Under The Influence, Corpse, Taxidermist, Buttermilk Sky, Frenemies, Risza Fel!: A film.Finising The Game: The Search for a New Bruce LeeBlind AmbitionThe Seer Craw LakeWater PillsForget Me Not One WishRaspberry MagicUnder The InfluenceCorpse Taxidermist Buttermilk Sky Frenemies

9

10

11


Letölteni ppt "Amint ezen a képen is látszik, Bella valószínűleg nagy állatbarát. A színésznő, modellként kezdte karrierjét. Több mint 20 filmben és televíziós sorozatban."

Hasonló előadás


Google Hirdetések