COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Advertisements

Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
BIG FISH PAYMENTGATEWAY PAYPAL SEGÉDLET. Confidential and Proprietary 1. ÜZLETI FELHASZNÁLÓI FIÓK (BUSINESS ACCOUNT) NYITÁSA 2.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás Ezt a linket bemásolva jutsz el az AlertPay oldalra:
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Microsoft Office Programcsalád
Használata Készítette: Medve Tamás.
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
Készítette: Kőrösi Péter. Lépj be a Unaico irodádba, majd kattints a tagsági csomagodra. Készítette: Kőrösi Péter.
Pénz kivétele AlertPay-ről bankszámlára Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat ( .
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
Bejelentkezés az ben kapott felhasználói névvel és jelszóval.
A Vocatude program telepítése
Új flotta előfizetés rendelése a Vodafone Online Shopban
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
1 Tabulátor és használata. 2 A tabulátor olyan eszköz, amellyel egy soron vagy bekezdésen belül a szöveget megadott pozícióba tudjuk igazítani. A szöveget.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Access alapok Táblák, kapcsolatok, űrlapok.
AlertPay Internetes Számlanyitás, Bankszámla hozzárendelése E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra:
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
Az első vásárlás folyamata. Hány db-ot? Kosárba tesz.
Az adatatok megadását követően kattints a LOG IN-ra
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? ben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe )
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Microsoft Office Programcsalád
Elektronikus kérvénykezelő rendszer
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Űrlapok.
Loyal Bank kártya aktiválása
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 9 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
REGISZTRÁCIÓ DOMBORNYOMOTT KÁRTYÁVAL VAGY GIFT CARDDAL MINDEN ALSÓ VONALADNAK NYOMTASD KI VAGY KÜLDJED EL!!!!
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Webprogramozó tanfolyam Űrlapok (form-ok). Űrlapok a HTML-ben Biztosan mindenki találkozott már vele – Űrlap példapélda Felhasználási lehetőségei – Regisztráció,
1. lépés 2. lépés. 1. lépés 2. lépés 1. lépés (vagy- vagy)
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST.
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
A dia beszúrása a bemutatóba
Szegedi Tudományegyetem
Előadás másolata:

COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója

Bejelentkezés, pozíció kiválasztása •Természetesen mint minden eddigi regisztrációnál is, első lépésként jelentkezzünk be a szponzor webirodájába a oldalon keresztül. •Menjünk a Geneológia menü, Hálózati fa oldalra! •Válasszuk ki azt a pozíciót, ahova az új tagot regisztrálni kívánjuk!

Űrlap kitöltése

Folytatás, fizetési mód kiválasztása •Amiután kitöltöttük az űrlapot, az oldal alján kattintsunk a „Jelentkezés folytatása” gombra! •A következő oldalon fizetésként válasszuk ki a „commercegate”-et!

Válasszuk ki a „Commercegate”-et!

Vásárlás részleteinek ellenőrzése •Amiután leellenőriztük a vásárlás részleteit, hagyjuk üresen a mezőt, tegyünk egy pipát a jelölőnégyzetbe, majd kattintsunk a kifizetés gombra!

Vásárlás részleteinek ellenőrzése

Fizetési adatok megadása •A következő oldalon meg kell adnod egy felhasználói nevet, amit a Commercegate-en fogsz használni, és egy hozzá tartozó jelszót! Célszerű ugyanazokat az adatokat megadni, amit az Unaico rendszerén belül használsz! •A bankkártyán szereplő nevet ugyanúgy kell megadni! •CVV: a 3-jegyű biztonsági kód a bankkártya hátulján! •Expiration Date: bankkártya lejárati dátuma. •Fogadd el a fizetési feltételeket is! •Egyszer kattints rá a „SUBMIT” nyomógombra!

Fizetési adatok megadása

Befejezés •A következő oldalon kattints az „Enter the members area.” feliratra, és jelentkezz be az új tag Unaico webirodájába!

Befejezés